Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?
Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.
Zeny, tak hlasim sa po par mesiacoch. Najprv sa mi veci, co mi vyvestila, zdali nepravdepodobne. Ale po par mesiacoch musim povedat, ze sa to zacalo plnit. Len sa netrafila do mesiaca. Vsetko sa stalo tak o mesiac neskor.
@ruthbozova Nehádžte perly sviniam...
a stačí jej len poslať email? alebo ako ju osloviť? ďakujem
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/carodejka-gertruda-zvana-ako-gertik-icequeen/
Baby,to je ta ista vestica?
@katka2505 to bude ina taká v banskej tuším je má aj plagát na zlatých pieskoch ak si dobré pamätám
@katka2505 nie v banskej ale v Blave
@bykaterina
@marco88
Jeden tvri,ze je a druhy,ze nie.
@cistykvietok ale aj svine túžia nasýtiť sa aspoň odrobinkami🙂
Ahojte ... tak ja som si dala v aprili vyklad gulou a zatial ziadne recenzie podat nemozem, nakolko sa v zivote zatial nic neprejavilo ...
@katka2505 áno je kukla som mail z ktorého posielala. Sorry Lebo s takým menom je aj v Ba a tá teda za.prve má.astronomicke ceny a robí aj iné vecí nie Len veštenie...
Ahojte kočky, uvažujem nad veštenim Gertou ale na internete som našla aj stránku pravavestba.sk kde je Dominika, nemáte niektorá skúsenosti aj s touto pani? Vďaka 😊
@mati31 ja som si dala u nej v marci cez mail vestit, tri otázky, z toho jedna nevyšla vôbec v tom časovom úseku, na ktoré som sa pýtala. Potom som ju kontaktovala znova v auguste cez mail, a udala som tiež tri otázky, rovnako ako v marci, no už mi odpovedala úplne inak ako v tom marci na tie isté otázky. Takže tak. Dala tam moc teórie a všeobecne rady, rozpisovala sa dosť. Je milá, ale ako vravím, ja tomu moc neverím, čo mi predpovedala, keďže v marci a v auguste tie isté otázky, a odpovede úplne iné 🙂
@mati31 vyhodené peniaze jedna aj druhá ,baby už dosť negatívneho popísali ,
@lili2207 dobry den smiem poprosit cisielko alebo mail..prosim dakujem
@karolina9999 ja tiež a prd z toho.. súhlasim s

@bettynak taktiez nic speci, vsetko neutralne, nic konkretne co by sa ma tykalo🤷♀️takze za mna tak