Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
ja obdivujem nielen tie motanice,máte veľa krásnych vecičiek a pri 2 deťúrencoch-klobúk dole 😉
@linka jaaaaj,ten chudáčik bol robený aspoň na 6krát 😀 ..myslím,že najlepšie by sa robil na polystyrenovom kuželi-ihlane lebo môžeš napichať špendliky a potom to tak neuteká...ja som si z kancelárskeho papiera (keďže nemám výkres) urobila taký kužeľ dovnútra som dala vatu,aby to bolo pevnejšie a na vrch potravinársku foliu...potom som už len motala sem a tam,ale občas som si namočila bavlnku do škrobu,aby sa mi to tak nešmýkalo...potom už len nechať uschúť a hotovo 😉 🙂
@linka ale aj dostal dvojitú dávku škrobu :D- pre istotu🙂...mne sa to tiež už dávno páčilo,ale nechcelo sa mi do toho toľko investovať,takto si urobím aké chcem a všetko mám doma-zo starých zásob..a to som si ešte nedávno myslela,že tie bavlnky vyhodím..nuž veru, oplatí sa skladovať aj "haraburdy" : D
Caute koceny, len dnes som objavila tuto super diskusiu a hned na jeden sup som precitala vsetkych 11 stranok. 😀 😀
Ste riadne sikovne, dufam, ze moje vytvory budu aspon spolovice take krasne ako vase. 🙂 🙂
Ja som zatial vytvorila len anjelske kridla na vianocne fotenie, ale este ani tie nie su dokoncene, kedze u nas este nikde nedostat strieborne vianocne retaze. 😠 😠 takze musim len cakat a cakat. 🙂 🙂
@limoncino paci sa.. http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=5692 pre ulahcenie, robila som z takych tych papierikóv na poznamky, stvorcovych.. v podstate sa ti vobec netreba hrajkat s kosostvorcami... no a stacilo mi 6 tych casti, 7 bolo vela... ale to uvidis ako ti to bude vychadzat.. 😉

@melj naozaj su krasne 😵