Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja mu davam vzdy najprv mm ale nakolko mam velmi malo a uz ani nechce tahat tak vacsinou potom vypije uz 90 niekedy 120 ml kazde 3-4 hodinky.
lussyla ja davam od 90ml do 120ml ako kedy a intervaly su 3 hodky niekedy 2,5 hod. Ja si este aj odstriekavam snazim sa mu to kominovat
ja a sladke - bozinku niekedy sa neviem zastavit 😝 a v tehu som si ho ani nevsimla. ja sa zmestim len do 2 elastickejsich nohavic, inak rifle a take ine sportove alebo elegantne nohavice minus bodov ☹ a pritom vazim ako tesne pred tehu, ale zistila som ze mam panvu o nieco sirsiu ako predtym, budem zrejme riedit satnik, lebo vela veci mam vypasovanych, joj bude to skoda 😒
Ahojte babule,ja vas vobec nestiham citat.
Zval,aj ja by som teraz zožrala sladkého za vagón,tak pokukujem len po kexikoch bez orieškov a čokolády a škoda,že čokoladu len bielu,ta mi moc nechuti,ale lepšie ako nič 😀
My sa trápime trocha s tou kolikou ale včera som vyskúšala piť kmínový čaj 😝 a zdá sa,že to malému zaberá.Na jednej diskusii ho odporúčali dávať piť detičkám,ale ke´d plne kojím,nechcem mu dávať čaj a tak sa nalievam nim ja.Parádne si Matúško z neho prdká.A pijem aj kamilkový a feniklový.Dnes mm kupil aj vrecúško s kôstkami na teplý obklad,tak uvidíme či to zafunguje.
ja sa tiez sladkeho neviem teraz dojest
lussyla, moja zvykne v noci spat aj 5 hodin, tak to vypije 150 ml, včera prvykrat po 3 hod. prechadzky vypila na obed 180 ml. Ked nespi a chce skôr, tak jej dam aj za 2 hodky. Niekedy len 60 vypije, niekedy 90, ale ked vidim, ze chce, tak jej dam, kolko chce. Neobmedzujem ju 😵 Ved nech sa gulati, ked bude chodit, vybeha, zhodi a bude jak modelka 😀
no a sladke, to je fakt sila. Predtym som len horku čokoladu jedla, ale teraz pri prechadzke furt musim mat nejaky keksik. Horalky, mäty, vesny fičia. Niekedy aj dve za sebou zhltnem 😅 😀
a ešte ktorá masírujete bruška pupíkom,aj ja ho používam,ale teraz nam v lekárni poradili Flatulin,vraj je to účinnejšie 😉
bety my masirujeme len flatulinom, pekne vonia a sme s nim spokojni, teda hlavne maly 😀
sladke??? ja som zrut aj pred tehu, aj pocas tehu a teraz tiez. denne kopec sladkeho. mozno aj z toho maleho brusko boli alebo z toho nemoze?
bety ja aj cokoladu papam normalne, aj studentsku s orieskami 😅
mein, moze, ale hlavne z toho ziskava vela cukru a tym aj energie a moze byt nepokojny
no pietra to je dost mozne, ale ked ja som zavisla 😅 😒 . v tehu som mala tehu cukrovku, takze som sa musela stranit, no a teraz by som slona zjedla, keby bol sladky 😀
ahojte))
trimi, ako bolo na vychádzke? 😀
cafte, ste mi spravili chut na sladke, kurna baby 😀
mein, to poznam 😉 😀 ja tiez sladkemu neodolam, kazdy den si musim nieco dat a potom len sledujem reakciu. Takze malej mozem vyjedat brumikov, lebo ti krpcovi nic nerobia 😀 Ale snazim sa co najviac odolat, nech toho nesprasim za vagon, lebo to by asi krpec uz vobec nespal
vidim ze sladkozrutky sme tu vsetky 😀 ja jem cokinu riadok denne normalne sa neovladam vcera twix a keksiky suche len tak jeden za druhym no proste hroza bude tucnejsia ako v tehu zachvilku 😀
ahoooojte,
joj, to sladke, to je strasne. Neda sa odolat. Mne chutia sladke buchty, hlavne makove s kavou caro. 😵
A tiez horalky a kinder coko s burizonami. 😵 Strasne to je s tym sladkym, neda sa odolat.
Baby, viem, ze ste to uz riesili, ked ma malicka take cervene pupaky s bielym vriedkom, to su potnicky, ci to je nieco z jedla?
nebojite sa jest horalky? Som neskusala...Kvoli arasidom, tiez som si ale kofa nepozrela ich podiel 😀
Ja len kojim, nedokrmujem UM. Moze to mat z mojej stravy? Lebo do dnes rano sa vysipala riadne po celej tvaricke a vo vlaskach tiez. Vcera som zhresila, dala som si jednu kyslu uhorku zavaranu, som blba, neodolala som. 😠
krtka, moj mal take cervene, ale nie s bielym, ale takym zeleno-zltym vriedkom a to boli potnicky. s bielym to je asi vyrazka. a alergicke pupaky podla mna nemaju vriedky 😕
Krtka mne na to povedal doki, ze sa malej cisti pokozka a pokial ich nie je nejako extremne vela, nie je to alergicka reakcia 😉
lenuska, ja jem aj horalky, ale malo. Mala som len dve. Neviem, tie arasidy su nebezpecne, to som citala, ze su alergie, ale neviem. Tiez ich mam rada.
Mein, aha, dakujem. Takze potnicky to nie su. Len som si myslela, ze ked to ma len po tvaricke a vo vlaskoch, ze ak by to bolo z jedla, mala by to mat aj na telicku, nie? No asi nie. Hadam jej to coskoro zmizne.
Leni, diky. Ma ich dost, hlavne na lickach, take cervene, niektore su len cervene a ine s bielym vriedkom. Uvidime, budem Elu sledovat. Mozno sa jej naozaj len cisti pokozka. A kludne to moze byt aj reakcia na sladkosti, uhorku, ci ine hluposti, co pojeme.
Baby, davate si aj zavarane kysle veci? A ladovy salat s citronom?
krtka ja jem kysle uhorky dost casto tak neviem nema ziadne vyrazky
horalku nejem aj ked moc by som chcela je tam 7.5 percenta arasidov ale keby daco by som si to neodpustila jedine co nejem su arasidy moje oblubene ☹
pandula, tiez si myslim, ze s horalkami opatrne. Ale ked je horalka cerstva... hmmmmm, tazko sa odolava. Ale pravdaze, pre drobcov to spravime.
Tie uhorky este skusim, teraz vsak skusim opatrne so vsetkym. Aj ked to naozaj mozel byt len cistenie pleti, ako pisala Lenuska.
mein, ja nemam odvahu jest riadnu cokoladu,to predsa zapeká a malemu by to asi nerobilo dobre na brusko 😕 a oriesok si sem tam dam ,lieskovec 1-2 ks,tiez sa bojimmm je alergik,tak nechcem maleho drazdit.Ale kazde mimi je ine 😉
No ja som sa na to pytala na poradni, tiez mala cervene s bielym, aj vo vlaskoch. Ak skusis este raz, pozoruj a uvidis, mne sa mala na komplet vyhádzala z cokoladoveho pudingu- si uz nedam 😒
Leni, moze to byt cokolvek. Niekedy zjeme za den rozne veci, ako kazdy clovek, a potom tazko odhadnut, v com je problem.
Ela sa budi, a robi take zvuky ako male kozliatko. Srandovna je. 😵
ahojte
ja papam čokoladu stale aj teraz tlačim lentilky
a je pravda s tou bielou čokoladou že ju sťahuju z predaja lebo mali akcie na ne 😀 a mne tak chutili
Coko puding, by som nepovedala, ze to moze byt problem. Ale aspon vies, kde je problem.
pandula - my v noci papali 5 krat a nemyslim že mam malo mliečka lebo neplačka
asi ho dosť smedi na večer 😀
a ušila som teraz malej kostym na karneval a podarilo sa my to len tak od oka strihala 😀
aj malemu sa pači lebo iba na dominičku pozera a smeje sa na nej 😀
nevie z nej oči odtrhnuť (žlto zeleny) žlta sa mu veľmi pači

lussyla ja marka len dokrmujem a pyta si papat kazde dve hodiny tak som mu to rozdelila a davam mu raz 60ml a o dve hodiny 90ml a vyhovuje mu to, ked je moc hladny tak mu pridam a zatial nemame ziadne problemy 🙂