icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

lia
11. feb 2010

zevraj sa to meni mi povedala doktorka,ma AB po mne,ale je negativ
najdem ti link iwa??

lia
11. feb 2010

myslela som,ze ma nulku 😝 ,ale my mame obidvaja pozitiv

iwa1
11. feb 2010

lia daj 😉

aj simonka je negativ- si uziju babule a po roku jej maju zase vziat krv na kontrolu 😉

lia
11. feb 2010

tento novy nutrilon je taky husty jak kasa,neviem ci nas nezacpe 😖

iwa1
11. feb 2010

ktory novy? ten extra? alebo comfort?

pietra
11. feb 2010

lia,dvaja pozitiv rodica mozu mat dieta negativ, ale dvaja negativ nemozu mat pozitiv dieta 😉

my sme obaja negativ, takze aj deti obe su negativ

lia
11. feb 2010

ano,tak je to aj u nas
no idem kuk a vlozim ti to sem ci kam??

zvalka
11. feb 2010

Preco im budu brat? Negativ je horsie ako pozitiv? Nevyznam sa...😅

pietra
11. feb 2010

lia, co sa meni?

pietra
11. feb 2010

zvalka, negativ je u dievcat preto zle, ze v tehu mozu byt problemy,ak dietatko bude pozitiv.
Krv beru preto, ze ak matka mala pozitiv a dieta negativ, tak tam moze nastat nejaka reakcia

lia
11. feb 2010

my mame antireflux 😉
moze sa zmenit ten negativ pietra
negativ nie je dobre zvali,lepsie je mat pozitiv,ale neviem preco,viem,ze v tehu sa nieco musi pichnut ci co,ale inak neviem
iwiiiiiiiiiiiiiii,mala je svetova na tych fotkach,jeden anjelicek 😵 😵 😵 😵

lia
11. feb 2010

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7038541
my mame aj tu bielu,aj ruzove,aj antikolik

lia
11. feb 2010

no idem aj ja do hajan,dobru bambulky 🙂

iwa1
11. feb 2010

lia daj sem 😉

pietra pozna genetiku 😉 a presne tak, ide o protilatky v tele matky, ked je negativ a dieta pozitiv...keby jej po porode nepischli nieco na to, tak druhe dieta bude mat vyssiu sancu na postih mentalny a tretie a dalsie sa mozu narodit mrtve...co je pripad mojej znamej, ktorej nic nepichli ked potratila dvakrat a teraz jej genetik povedal, ze druhe uz nebudu mat, lebo s vysokou pravdepodobnostou zase potrati v tretom mesiaci 😒 a to by bol jej stvrty potrat, tak sa na to vybodli ☹

iwa1
11. feb 2010

http://primar.sme.sk/c/4117130/inkompatibilita-...

tu je nieco o RH negativ

idem spat 🙂 dobruuuu

lia dakujem 🙂

zuzitka
autor
11. feb 2010

ja čakám na polnoc a idem objednať foto z fotolabu 😀 😀 😀 😀

zuzitka
autor
11. feb 2010

tie fotky zo stretka ... dobrééé, že? 😀 😀 😀

inak blaváčky, stretneme sa niekedy zase v sade janka krála? tentoraz s deťuškami v kočároch...
teda ked odmrzne krajina 😎

beruska.zuzanka
11. feb 2010

Zuzit, ja by som sa teda veeeľmi rada stretla s vami 🙂 keď už si tu takto vypisujeme o všetkom 😀 inak, som rada, že vás mám kočky 😉 som si vás veeeľmi obľúbila všetky do jedného 😉 majte saaaa, zajtra až niekedy večer sa ukážem, doobedu vybavujem krst a potom idem s malou k našim 🙂

a večer se bude chlastaaaaaaaaaat 😀 😀 😀 aale nie, akurát tak mlieko možno 😀

aela
12. feb 2010

iwa, moja pribera tempom 100 g za tyzden a musi to stacit, ked chce byt modelka, sa vcera aj doky smial 😀

inac kocky, ked tak pisete o tom veku, som minule kocikovala a som stretla jeden starsi manzelsky par, s ktorym som sa davnejsie nevidela a oni kukaju na mna, ze ci som na prechadzke a ze komu to vozim 😕 😀

barbarka
12. feb 2010

ahojte. tusim tu panuje nocny zivot 😀
aela to je zlate 😀 dufam ze si povedala ze pravnuca 😉 he ale sa museli potom citit trapne. juj.
stretko? dufam ze sa mozu pridat aj mimo blavacky. ak nam to bude casovo sediet dovalime sa. uz mame auto.

aela
12. feb 2010

barbarka, no veru ked som si v tehu objednala zavinovacku, tak ju isla pred panelak vyzdvihnut laura a ked rozmyslala, ako sa ma podpisat, tak jej zadrel, ze ci si este nevie zvyknut na nove meno a ona ze hej ale nie jej ale mamine 😀 😀

barbarka
12. feb 2010

aela 😀 to je zlateee🙂 mojej znamej tiez raz v skolke zahlasili ze prisla po dieta babicka

ciefulik
12. feb 2010

ahojky

som za stretko 😉 😀

hermiinka
12. feb 2010

ahojte
beruska vsetko naj k narodkam 🙂 , aj ja mam 24 ale az o mesiac
vidim ze dost casto rozoberate flasky, my mame flasky od mam a maly je s nimi spokojny 🙂

saska73
12. feb 2010

ale som sa nasmiala - beruska, že 24 - 🙂 zdraví vás stará rachetla 😀 😀 😀

U más manžel A pozitív, ja A negatív a malá A pozitív - takže celé tehu mi brali krv a sledovali ma, na konci tehu som začala mať už problémy, moje obličky prestávali spracovávať splodiny bábetka, normálne mi to bolo aj na tvári vidieť - ako otrávená som bola. Riziko je ešte poškodenie pečene a nervových buniek matky, mozgu, v nesledovaných prípadoch aj smrť. Po pôrode mi pichli injekciu Rhegu - aby som netvorila protilátky proti druhému bábu. Takže tak je to.
MM má očá zelené, ja hnedé a malý zatiaľ sivomodré- moja mama má sivé a svokor modré.

noemi01
12. feb 2010

ahojte
vy nočne vtaky ale pišete po večeroch 😀

beruška - všetko najlepšie k narodeninkam nech sa ti splnia všetky sni

mein - ved sme ti to pisali že do roka ten fliačik zmizne aj skor
mojej toi zmizlo do pol roka a malemu to už tiež mizne pomaly 😉

no že iba blavačky ???? ☹ a my čo????

a prečo čakaš na polnoc zuzi ??? ide to rychlejšie objednať lebo mne to tiež štrajkuje cez happy foto

noemi01
12. feb 2010

a valentina mam nakupeneho ale pre maleho nemam nič 😒

aela
12. feb 2010

noe, my sa stretnime v trencine 😀

noemi01
12. feb 2010

aela - vidiš!!!!!!!!
aj lenuška je z trenčina

a lubka a babo z nitri ..........

meinkonka