Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mein - tak stare ????
mne vadi ako vypadam lebo každy si mysli že ešte chodim do školy a tak sa aj spravaju ☹
ale zase za 10 rokou my to bude vyhovovať 😀
mein - to aj moj robil okolo 3-4 rano
ja som vravela že on ma taku prdiacu hodinku
za tu hodinku papal 2 krat stihol sa pogrcať a poprdkať aj pokakať 😀
našťastie ho to už omrzelo 😀
a musim sa pochvaliť v noci sme apali len 3 krat a spal prvy krat 5a pol hodinky v kuse
čo je rekord u nas 😀
ale prsia boli riadne naliate
mein - ked ťa to upokoji ja vstavam k malej aj k malemu
a nemožem si pospať tak ako vy do obeda po obede
a to nebyva dho hore všetko si upravia
a ešte sa divim že stiham
som tu sama z dvoma detmi
noemi - ty si jednoducho nezmar 😀 😀 😀
mainkonka - ja už malého v noci ani neprebaľujem a zvykol si nekakať v noci 😅 dávam mu na noc plienku huggies - tá tak najlepšie drží moč a nestudení ho to, začne cmukať, pritiahnem si ho, napapá sa, niekedy potrebuje odrgnúť, niekedy nie, a hlavne všetko po tme, nerozsvecujem ani malú lampu a preto hneď zaspinká
Dnes ťahal v kuse od 4.10 do 9.15 🙂
mein - v 2 mesiacoch aj môj malý takto v noci vymýšľaľ ale je to lepšie a lepšie 😉
sasi, ja rovnako 🙂 Neprebalujem, nakrmim, prelozim do postielky a pokračuje sa. A rano prebalim kilovu plienku 😀
iwi, aj moja niekedy vypluva cumel. Sa mi zda, ze tento Nutrilon Extra sa trochu zle rozmiešava, aj na falši mi parkrat hrudky ostali, mozno jej to cumel upchava. Ale niekedy si chce odgrgnut a potom pokračuje. Ale môze byt, ze tvoja nevie z toho cumla pit alebo jej nutrač nechuti... Neskusis ine mliečko? 😉
a fotky mam nachystane, uz len objednat 🙂
saska - no pri malej som bola viac unavena aj som brala vitaminy aj tak bolo zle
aj s kamoškou sme vraveli že pri prvom dieťati sme boli vičerpane a teraz nie
ja asi tiež zmenim plienky a ja mam ako ty mein sleep & play a zda sa my že mu vadi ked ma nacikane v noci
prejdem na teskovo do tych sa veľa moču zmesti 😉
my zajtra mame ešte len 2 mesiace a vy saska už cez 3 pekne už budete pomali aj sedieť
a zubky pojduuuuuuuuuu
a s kade objednavate teda???
ved vam stael vravim nič netrv večne všetko prejde pridu ine problemy
keby ste vydeli čo moja včera vyviedla malemu sa divim že nezaplakal už je chudačik trenovani
už mal toťko urazou 😒
saska ale ked on takto papa, nie ze sa napapa a potom je hodku hore. my papame, odgrgneme, pokracujeme v papani, zasa odgrgneme, prebalime /lebo hned po zobudeni a pocas papania sa riadne poprdi, pokaka/ atd. on je velmi zaplyneny, on sa casto jeduje na cice, pusta ju, musim ho dat grgnut, potom zasa chce pit a tak dookola. takze preto tak dlho, ale uz by sa to mohlo zmenit. vlastne, taketo je kazde jedno nase papanie. ☹
a zajtra idem do KE na stretko s laktacnou. sa tesim a verim, ze s tym nasim papanim nieco lepsie urobime. patrilo by sa, ked uz budem 70km cestovat koli tomu
my sme mali poradnu a maly ma 5kg tesim sa 🙂 😵
ja sa tiez chystam fotky dat vyvolat cez dmku by to malo byt dokonca tusim za 5centov
mein - a on je dobre prisati nenahlta sa on veľa vzduchu
a potrebuje preto grgnuť a pokračuje v papani
ale važne sa to zmeni ved nemože tak papať stale 😉
mein - hadam ti poradi
barbarka - pekne važite 😉
noe praveze nahlta, zle sa prisava, preto za nou idem
mne uz zacina lave prsko totalne odmietat reve jak tur ☹
aela to sa mojej mamy vzdy pytali, kedze ja som rodila v 19-tich...ci ma take male alebo velke🙂) 😀 😀 no sranda na kolieskach 😀 na mna tak tento tyzden u nasich cela bytovka kukala, ked som s kocikom vybehla....ze komu bavim 😀 😀 😀 a Simca asi pojde na modelkovske miery alebo sa potom rozozerie- ja neviem 😀 😀 kupila som tu NTIKOLIKOVU FLASU S TYM CUMLOM 1,2,3, TAK UVIDIME 😀 zase caps lock...
milli neviem, vyskusam flasu a uvidime a potom este prejdeme na obycajny nutrac, lebo aj tak ju to nezasyti nejako tento extra 😒 inak decka som mala na Bebe odchovane, tak neviem ... pockam 😉
noemi vo fotolabe je akcia na 10x15cm foto do nedele za 0,006€ 😉
inak kukam co je simca tak ticho a ona vytuhnuta 😀 😀 😀
barbarka - aj mne mala to robila lave odmietala
iwka - a ako sa tam objednava počula som že to pošlu do dm??? u nas neni 😒
alebo na poštu pošli fotky ????
a objednava sa podobne ako v happy foto???
lebo ešte cez fotolab som neskušala
noe chod na stranku, stiahni si ich program a tam si das foto a objednas...pyta sa ta to, kam chces fotky, neposielaju ich vobec do dm-ky 😉 ja si chodim do ppapiernictva po ne, alebo tam mas moznost cez postu 😉
kto by chcel kuki - dala som par davidkovych foto na web http://borislava.deviantart.com/gallery/#people
pekne fotecky barbi. to ako robite tie umelecke veci na nich?
dnes som ešte nešla s malým von, len sneží a sneží a chúdiatko nevedel mi zaspinkať, len si očká pretieral - tak som mu dala čiapku a šupla do fusaka do kočára v kuchyni pod okno a už spinká 😵
barbarka - pekné fotky, tá s mackom ako spinká to je podarené
vdaka 🙂 mein ja robim vo photoshope
ten photoshop si mozem stiahnut z netu ci si to musim kupit?
aj mne sa ta s mackom, co na nom spinka najviac pacila 😵. to si mala cierne pozadie, ci to si take efekty spravila potom?
barbarka nadherne foto, malicky je chutnucky na nich 😉
sasi aj u nas snezi a snezi a plastenku som zabudla na vychode 😠 ale boli sme pol hodku von, lebo mlada nechcela zaspat- uz sa nam zlepsuje komunikacia s kocikom, len nesmiem zastat 😀 😀 😀 ale uz aspon nereve ked ju dam dnu, uz asi pochopila, ze je to fajn 😀 😀
je to fotene na gauci, sivom farby som upravila. meinka da sa stiahut trial verzia a cracnut 😉 ale akoze som nic nepovedala inak je plateny
este dobre, ze mam dom, neviem si predstavit, ze by som 5hod denne kocikovala. tak ho supnem pred dvere a on si pekne spinka 🙂 . ale ked uz bude teplejsie, tak zacnem kocikovat
Mein - ja už si ten program sťahujem - mala by som niečo poriešiť s fotkami, tie fotoknihy chcem pre babky a dedkov spraviť. No a paráda - jednu fotoknihu našim a svokor a svokra spolu nebývajú, jeden v byte, druhý na dome aj ked sú rozvedení neni a to mám teraz robiť knihy dve ?! 😕 🙄
A to som vám hovorila, ako mala svokra havárku, ked išla z krstín ?Chvalabohu sa nikomu nič nestalo ani tým oproti čo išli, len jej auto je na s@ačku, tak teraz si požičala moje, kým jej zoberú papiere, chcela ešte zbehnúť do Rakúska. Kua čo nesedí doma, ako druhé babky, furt behá ako s vrtuľou v zadku

my sme zasa dnes spali do 9.30
ale co sa mi nepaci, ze my vzdy v noci papame a sme hore najmenej hodku, hodku a pol. a to kazde papanie takto. je to normalne? sak ja nevladzem byt tak dlho hore. ako to, ze vase sa napapaju za 5min a su tuhe??? ☹