icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

millada
12. feb 2010

o kg ani nehovorte, ja ešte asi 8 spred tehu a ešte aj naviac by som niečo chcela do leta 😒 Aj beham s kočikom furt, niekedy aj 2x denne, ale nejako sa to nehybe 😠 Zeby preto, ze tlačim sviečkovicu s 5 knedlami na obed? 😅

noe, a to ako na maleho skočila? Na bruško? Joooj, ešte ze sa mu nič nestalo 😅

iwa1
12. feb 2010

noe ja beriem dalej femibion a vlasy mi padaju ako ani pri tych dvoch nie ☹ zachvilku budem holohlava

vlastulka
12. feb 2010

Iwi tak dúfam, že aj mne tak riadne pomôžu, no uvidíme 🙂
Jaj Noe, to musel byť riadne malinký všoku 😕 Ja sa tiež bojím pri Viki, hlavne ked mu dáva bačenka ked leží, tak sa bojím, aby ho tou silou nerozmliadžgla 😅 Ale teda je rozumná zatiaľ 🙂

Janula17, tak veľa síl, hlavne pri škole, ja som to mala tiež takto pred rokom... a bolo to pre mna vyčerpávajúce, hlavne ked som bola tehu.. 😝 Takto s mini-bejby sa to dá, mne sa horšie študovalo, ked mala Viki už 2 roky, to som sa jej musela väčšinu dna venovať.. 😉 Takže hlavu hore, to zvládneš 🙂

Noe a presne aj ja sa divím, ako to zvládam všetko- dve baby, muža 😀 domácnosť... a ani nie som nejako unavená... Pri Viki som bola viacej unavená ako vravíš.. Ale už sme asi zabehnuté a tréning máme riadny 😀

iwa1
12. feb 2010

janula za vycerpanost moze aj hormon prolaktin, ten utlmuje maminu 😉

pandula bolia ta prsia? 😕 kojit mozes, aj s antibio 😉

ciefulik
12. feb 2010

noe, že skočila 😲 😲 😲

pandul, však ale tá zvýšená teplota nemusí mať nič s cicíkmi - zápal prsníka strašne bolí....to by si vedele, že ho máš!!

..........a kojíš práveže nesmieš prestať ani keď si chorá, v mliečku sú vraj hneď aj protilátky pre bábo...aspoň tak som čítala..

iwa1
12. feb 2010

milladi mi budeme mat cez vikednd hus a lokse 😀 😀 😀 uz sa tak tesim,ze kila neriesim...mnaaaam

ciefulik
12. feb 2010

iwa mnáááááááááááááááááááááám 😀

inak som sa v téme február 2010 dočítala o jednej mojej známej, z čias, keď som ešte bývala u našich, že necítila pohyby a bábätko jej v 36tt zomrelo v brušku 😔 to je strašné ☹

pomokajme tie naše pokladíky, je to to najkrajšie a najdôležitejšie v živote a obrovský dar!!!

noemi01
12. feb 2010

pandula - aj ja som pri malej mala 40 horučky nič ine iba zabaly som robila odmietali my dať lieky
a neškodi to malemu

keby si mala zapal prsia by si mala červene

iwka - ja neberem vitaminy a vlasy už prestali padať

milada - ano na bruško mu skočila on ani nezaplakala čo mi bolo divne
bože on je take chudatko čo si on už zažil pri dominike

vlastulka - moja mala je riadni trening ach jaj
ale dostala odo mna za to a ma to prekvapilo čo mu spravila
a ona že on je ako trampolina skoro ma porazilo

noemi01
12. feb 2010

inak ja pcham všetko možne do seba hlavne sladkosti
a tiež sa divim že som išla s kilami tak dole

ciefulik - tak to je tragedia neviem si predstaviť

iwa1
12. feb 2010

ciefulik 😀 😀 budem na teba mysliet

noe a vidis, mne to nezabera ☹

ideme sa kupkat...tak uzatial

millada
12. feb 2010

iwi, no hus a lokse daj predo mna a viac mi netreba 😀

noe, 😀 ze trampolina 😀, ale teda hlavne, ze sa malemu nič nestalo 😔

noemi01
12. feb 2010

milada - no mali už bol buchani ked bol v brušku ked ma stlačala tak už si asi zvykol
a ja sa mu aj divim ešte len sa k nemu približi a on už pusinku vikruca prešibani tiež

babonr
12. feb 2010

Ahojte!Ako sa mate?My sme mali tazku noc,maleho bolelo brusko a nechcel spinkat,takze dnes padnem do postele ako kabela....Baby aj vy sa niekedy citite take vycerpane?Ja som myslela,ze to po 600nedeli prejde,ale niekedy je to strasne!!!!Ked maly nechce doma spinkat a chodime s nim aj 6hodin,to ma zabiiija... 😝

noemi01
12. feb 2010

babo - moj neplakava ani neviem že ho mam
je dobručky
a prečo si si ho naučila na nosenie????
ani moj nenaspi tak ked sa mu nechce tak ho neprinutim ani natriasanim

noemi01
12. feb 2010

vieš babo ja už više troch rokou nespim tak už som zvyknuta 😀

pandula
12. feb 2010

kojim holky teraz by som neprestala po tom vsetkom co sme si preskakali 😀

uz mi troska klesa som volala doky ze ked tak si mam dat paracetamol na vypotenie po poslednom kojeni ze to malemu neublizi uvidime. nieco nami preslo aj moj bol vcera nejaky divny sebastianko je v poriadku len ho moc nemuckujem a to my chyba !

pandula
12. feb 2010

mne ten spanok nechyba nejak. je to zlatucke ked ma maly zobudi vtedy je najkrajsi a najsladsi aj vcera vnoci sa o 4ranko na mna 10 minut vyskieral

aela
12. feb 2010

noe, prvu dceru som mala ako malicku velmi dobru, to co mam teraz, sa s nou neda porovnat a nosime, vozime, hojdame, proste dieta je kazde ine, niekedy si nepomozes, ked nechces aby sa zadusalo od placu 😲

noemi01
12. feb 2010

pandula - ta tvoja vydrž
paralen možeme 😉
rychlo sa uzdrav aby si ho mohla božkavať 😀

aj moj sa smeje najviac rano

aela - však hej aj dominiku som viac nosila ale nie 6 hodin tak dlho hadam im neplačka to by už padlo od unavy nie ???

aela
12. feb 2010

ked si spomeniem, lauru stacilo vecer polozit do postielky a ked zamrncala, pohladkala som ju po hlavicke a pekne spala, mozno mozem dakovat bohu, ze nemavala koliky, ani neplakavala... vcera sme misku od osmej do polnoci nosili a brusko masirovali a zadriemala a zas ju vystrelo a revala a tak dokola, no mohla by som ju polozit do postielky a hladkat po hlavicke, asi by to moc nepomohlo 😝

noemi01
12. feb 2010

aela - to až tak moc ????
to maju teda vydrž no neviem si to predstaviť
to je už aj na nervy

ja som nikdy tak nechodila a nemala problemy tak si neviem predstaviť že až tak dlho vydržia plakať

a moj už aj spi a nezjedol ani lieky hadam sa ešte zobudi

idem ja oddychovať a uspať druheho

trpezliva
12. feb 2010

Ahojte, v Lidli mali vsetko co som chcela, okrem tych farieb na odtlacky. Kupila som plienky aj vlozky do podprdy, mali vsetkeho plnoooo. Chcela som manzelovi na Valentina vyrobit odtlacky Lili a Johanky a napisat mu k tomu nieco, no uz asi tu farbu nikde nezozeniem. skoda.
Pandula, ja som mala minuly vikend chripku a vyse 38 stup.teploty a kojila som v pohodicke. Akurat mi bola zima, ked som musela prso vyberat. Mala to odo mna nechytila. 😵
Noemi, pisala si , ze "naucit na nosenie"...to sa neda. Mna sa to tiez pyta vela ludi, ale niektore deticky chcu byt proste nosene 😉 . Je clanok v Mama a Ja, o tzv. "narocnych" detoch a nase tiez zapada do tej kategorie. Co uz, ved z toho vyrastie. A mne to nevadi, casto satkujem Babon, neskusala si aj ty satku???
Nase uz spinkaju obidve pol hodku, manzel isiel na pivko. 🙂

zvalka
12. feb 2010

Ahojte.nemam vas docitane.ale-kolko stoja more milk? Vlasti,hod mi link,kde si ich kupovala.diky.

iwa1
12. feb 2010
aela
12. feb 2010

noe, to vies, nebolo to v kuse, chvilku zdriemla, potom zase plakala a tak stale dokola 😝

barbarka
12. feb 2010

ahojte. pandul tak sa pekne uzdrav, maleho zaves tatkovi a ty cez vikend oddychuj 😉
ja naseho cca od piatej nosievam v satke, vtedy byva placlivy. tak je aspon tisko a ja si nieco porobim. teraz ho tato kupe, dnes sme sa nejak neskoro nachystali tak uvidime ci bude spat dlhsie ale inak je nastaveny vstavat o 6tej.
zuzankaro vdaka za pochvalu fotiek 🙂 😵

vlastulka
12. feb 2010

Zvali ja som si ich objednala vedla v meste v lekárni, v pondelok ich už aj budem mať 🙂 Sú aj tuná na nete, ale je tam poštovné 2,95 eur, to sa mi zdá zbytočne veľa 😒
Tu je ten link: http://www.bioshop.sk/obchod/tehotenstvo-porod-...

vlastulka
12. feb 2010

Teraz som pozerala ten link od Iwi, tak tam sú dokonca lacnejšie, ale poštovné som nenašla.. Tak skús odtial zvali. Som zvedavá akú cenu mi povedia v lekárni 😅

Ja si neučím na ruky na nosenie ani jednu. Viki tá sa celkovo nikdy rada nenosila.. Tá vždy mrčala na rukách.. A to isté aj Sofi.. Tá väčšinu dna preleží. Ja si ju mojkám ked ju prebalím alebo ju dávam odgrcnúť 🙂 Takže si v pohode aj navarím aj porobím 🙂

zvalka
12. feb 2010

Dakujem za linky😉 no mozno ich zozeniem,ked pride to obd.,kedy treba zvysit tvorbu mliecka,tak nasadim. Dufam,ze mam dost.som zvedava,ako tami pribera na poradnu 😅 Lebo sa mi zda,ze dako horsie papa,zacne sa odtahovat,a place a netaha,aj ked mliecko tam je...tak snad to bude ok.
Pandul,hadam to bude len nieco lahke,a budes cim skor fit 😉

vlastulka
12. feb 2010

Zvali ja to isté.. mliečka je, aj ked odsajem, ale vždy si málinko vytiahne.. no ale jej to stačí, lebo je spokojná.. Len mám stále také mäkšie prsia, tak snad mi tie tabletky zvyšia produkciu.. no uvidíme 😅
Bože pri Viki som žiadne tabletky nejedla, sem-tam som vypila čajík a toť vsjo.. A mlieka som mala strašne veľa, asi ako Noe má teraz 😀 Si neraz pamätám, ked som mala na tričku flak a to som mala aj tie vložky v podprsenke 😀 No hold, nie vždy všetko je rovnaké 😅
Noe a ty si mala aj takto veľa mliečka aj pri malej?