Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
j777 presne ja som vcera nakupila plienooook a plienok...3znacky a meme ich na 4 a 1/2 mesiaca 🙂
inak pampers active baby mam pocit,akoby mala vlhke body v mieste ako je plienka.je to mozne? babylove ani toujours to nerobia.iba pampersky....mate taku skusenost aj vy? a to ju mala len 3hodiny,nie 12 ako pisu na obale 😒
berus, my v lamaci
...tak vseobecne veci pre babo-to mi ostalo aj teraz, ked sa mi podari dostat do dakeho obchodu...ja by som potrebovala veciii, ale akosi pozeram a kupujem len malej... 😅 ale s tymi plienkami- jak keby uz nikdy nemali byt ziadne akcie 😅
saska - je krasny
triminka, moja mala kazde rano pampersku pretecenu okolo noziciek, tak na noc davam radsej huggies
trimi - neni upotena???
my v noci prebaluje aj 3 krat
ešte sme pretečene nemali
iba prekakane 😀
a za chvilu prejdeme na 3 tak nechcem do predu kupovať už 2 veľkosť
noe upotena asi nie,lebo ten pociit vlhkosti mam len v mieste kde je plienka.inde nie.a nie je to ani precikane...tak ja neviem...a to som ich kupila cca 320ks....to je na mesiac a pol....no uvidime...snad ich spotrebujeme
nezda sa vam, ze v huggies je citit moc? u nas to tak je, v inych necitim...
saska nema chybu malicky 😀 😀 a dobre nabera na vahe ako vidim 😉
noe to som nakupila c3 a skusila som jej ich a celkom sa da....c2 su dobre a trojky sa tiez daju....ale precikane nie,len dnes prekakala pampersku xixii
Aj ja v noci prebaľujem, nevedela by som malú nechať v tej plene celú noc, ona ju má furt 100 kilovú... 😝 a včera si nakadila aj do dupačiek, pekne do každej nohy, aby nekrívala 😀 😀 😀
saška, mylý je fešááááááááák, krásny a tie očkááá, no na zľúbanie chlápätko 😵
mne sa zda, ze pampersky citit mocom 😕 my sa v noci neprebalujeme az rano a kedze simca kaka raz za tri dni, tak je to ok 😀 😀 len potom nalozi az pod pazuchy a do rukavov- to neviem jak sa jej minule podarilo 😀 😀 😀
my prebalujeme aj v noci, lebo ja osobne nemam pocit sucha ani v pamperske, ani v inych ked je pocurana... 😉
Inak, tie pampersky, aj mne sa včera zdalo, že ich cítim močom trošku, ale nie každú 😕 teda, asi som divná... 😝
jeeej, baby, tu je veselo 😀 😀 😀 ze lehatko so sebou, presne si to viem predstavit 😀 a plienky a tretia svetova 😀 no ja som minule pocitala, ze kolko mam plienok doma...a viete kolko ich bolo? skoro 1000 ! 😅 a to z toho mam dve balenia este 3-6 kg, takze jedno som predala, a druhe darujem sesterke, co caka babatko, lebo zbytocne to budem otvarat, ked by uz boli asi aj skoro male 🙂
zvalka, tak az tak na tom nie som, mame len dakych 500 ks..a to ma dnes cukalo v hypenove co maju akciu na pampersky, ale nechala som ich tam lezat... 😀 ..ved v aute sme mali tie v lidla ...ja som sa posledneho 106 kusove balenia pampersiek 3-6 zbavila, som ich posunula kamoske, lebo zbytocne by som to otvorila...
..nam dnes odpadol vyfuk... 😕 😅 celkom sranda, mm ho tam priviazal provizorne spagatom, ale ten zvuk..asi je aj deravy, alebo co... 😅
ahojte. ja som uz tiez presla na trojky plienky mam babylove a tiez ich dost citit mocom. davidko uz dva dni nekakal tak som zvedava az teraz pusti ci mu bude treba aj usi umyvat
ahojte 🙂
sranda, ze vy sa zbavujete plienok 2 a my na ne len teraz prechadzame 😀
ja ziadne plienky mocom necitim 😕
ale uz tolko nemam ani ja, lebo vravim - tie 2 balenia neratam, a uz som cez 100 odvtedy minula 🙂
ja dominavam posledne 3-6 - ale tie co predam boli huggies, tie som teda ani nevyskusala...
a my sme tiez raz isli z odtrhnutym vyfukom na twingu a ten zvuk - keby ste to poculi - ako ferrari 😀 😀 😀
a my kakame kazdy den aj 5 krat a dnes ani RAZ ! ! ! 😕 😕 😕 som normalne z toho mimo 😖
iwa - určite malý nehľaduje i keď večer sa tak tvári. Minule neurologička sa ma pýtala, to fakt len kojíte? čo máte šľahačku miesto mlieka. Ale foto trošku skresľujú, v skutočnosti sa mi zdá drobnejší 😵
Dnes máme s mm už pol dňa predvalentýnske "úmysli" 🙂 😉 len malý mi furt visí na didách 😀
😀 ako ferrari - si to moj drahy uzival, pridaval plyn kde mohol... trapasy, trapasy.. 😎
domíňávame 2 a už mám nakúpených asi 600 ks 4-9 kg 😉
ale žiadne plienky som ešte necítila močom 😕 na noc dávam huggies - lebo ten gél tak dobre drží moc a nechladí ho to - v noci mi už prestal kakať, tak ho neprebaľujem
j777 😀 😀 😀 a ty si mala oči sklopené a ruku na tvári aby ťa nik nespoznal? 😀
sasi, maly je krasny, no tak ho rychlo treba uspat betara, nech rodicia oslavia sviatok zalubenych 🙂
saska, mne to bolo tak tri tri, ja som slepa do dialky, tak keby ma aj niekto videl a poznal tak ja by som ho ozaj nevidela.. 😀 😀
zvalka - a vieš ako to dopadlo, mm išiel zaspinkať malého a zaspal 🙂 a malý si vedľa neho dudluje a oči otvorené - chúdiatko on nikdy nevie spať, ked nie sme cez deň vonku
sasi tak sup sup mladeho uspat 😀 😀 moj ma predvalentinske umysly uz len v sne...az so obyvky ho pocujem chrapat a simone to nevadi 😀 😀 😀 ze jej do uska tato chrape 😀 😀
saska no asi mas slahacku vazne..simca si poslednu dobu drzi liniu 😀 ale ked nepriberie do stvrtku, tak sa nahlaim na prevazenie 😒 ona je casto a pomenej 🙄 a bude sa mi smiat s flasou v ustach- milujem toto obdobie, ked sa detuchy skeria len co sa okolo nich nieco mihne 😀 😀 😀 a zacala veeeelmo rozpravat, len sa na nu pozriete tak vam mudro vyprava a sklada tu pusinku - no zozrali by ste ju 😀 😀 😀
sasi, tak tiez mas peknu zasobu plienok 😉 no ja dufam, ze tuto velkosť 4-9 stihnem dominat a nebudem musiet z ase predavat 😅 😉 uz potom nebudem takto kupovat, som sa dala uniest...

Ja som vraj revávala jak stádo turov, nie jeden pri kúpaní, aj na každej vaňovej fotke mám pusu natiahnutú 😀 😀 😀