Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Noe aj Sofi si stále pchá pršteky do úst, stále ich má mokré-oslintané 🙂 A ked jej dám rukavičky, tak ich môžem zachvílu krúcať 😀
vlastulka - ako sa tie detičky všetky podobaju
uz som sa to pytala, ale ešte raz 😅 Akym kremom natierate tvaričku, lebo nasa ma uplne suchu a to jej riadne mastnym natieram, ale po par hodinach jak smirgel ☹
ahojte 🙂
my mame za sebou rekord nocneho spanku. Zaspal okolo 23 a papat pytal az o 6.30 😕 🙂
millada, ja natieram, len ked ideme von kremom proti chladu a vetru. Ale dcerka ako mala mala problem isty cas s lickami, mala ich presne ako pises take drsne a suche. Doktorka mi vtedy na to predpisala masticku s kyselinou mliecnou, super to premastilo. Sme ju vyuzivali potom vsetci 😀 Nam ju v lekarni namiesavali, ale skus sa opytat, mozno existuje uz aj hotova
mňa šľahne - nahadzujem online foto do fotolabu, všetko už mám a dala som doručenie poštou a v tom mi to všetko zmazalo a vyhodilo, že nákupný vozík je prázdny 😠 😠 😠
millada - ja už 2 dni natieram malému tvár biodermou, keď ideme von
pietra - to ti pekne pospal 😉 to už hej
millada, mne doktor odporucil na premastenie tvaricky infadolan
milada - kupaj ju v oilatume je to taky olejšek predpie ti dcka 500ml za 12 sk
kupiš aj bez lekarskeho predpisu ale za 300 sk
je to super na suchu pokožku
a nekremujem ale olejčekujem olivovim
saska - ja ani neviem kde sa zadavalo že poštou lebo na konci mi vyhodilo zbernu a nechcela som to rušiť tak my to pride do zberne som zvedava
cavte. my sme dnes boli na valentinskej prechadzke po trnave.
saska aj mne ten fotolab blbne potvora. jaaaj prave mi to vyhodilo error teraz to mam vsetko robit odznova????? na infark 😠
miladka,nam doktorka predpisala masticku na suchu tvaricku a po par dnoch je to omnoho lepsie, daco s excipialom to je
mna to totalne vyhodilo presne pred dokoncenim. fuj hnusny pocitac, tak som sa rozculila. teraz to mam fakt vsetko robit odznova 😠 😠 😠
pietra, dobry rekord ! ! ! parada 😉 my sme mali predvcerom krasnu noc - od 19.30 do 2.30, potom tusim o 4.30.
vcera horsia noc...prve zobudenie uz o polnoci a potom klasika, kazde dve hodky 😒
ja som sa na tie fotky vybodla...pekne budem pokracovat vo vybere, a pockam si na dalsiu akciu..nemame doma este dobry net, tak ked bude net, potom dam vyvolat, co uz, nestihacky boli... 😅
milli - tak na tie suche licka - ja mam taku vodicku zarobenu z lekarne - je super, ma ich krasne hladucke uz. a keby to nepomahalo som mala nachystany holtov krem. ale ten zatial nebolo treba 😉 a co mala take supinky v oboci a na koreni nosteka, to jej kremujem mlieckom Klorane 🙂 a uuuplne to ma uz krasne, vymizlo 😉 inak nedavam von ziadny krem, ona je v deke zababusena, nema priamy kontakt s mrazom, ked mrzne....
darcek na valentina pre nasho synceka 😀 😀 😀 /no nekup to/
Čafte maminkyyyyy 🙂 krásny valentínsky večeeer prajeme 🙂
mein, krááásna SPZ 😀 😀
zvalka - aj my tak striedame raz lepšia noc raz horšia
tiež tato noc každe dve hodinky a pred tym rekord 5 a pol hodinky až mi to bolo divne
mein - pekna ŠPZ ja som dnes pozerala v dračiku
mein,to je skor darcek pre vas 😀 ,ale milo označkovane vozidlo
so spaním my mame stale tak,ze cez den spinka pomenej,niekedy medzi papaniami vobec,niekedy 1/2-1 pospi, okolo obeda vyrazame s kočíkom von,tak to zaspí este pred vchodom, kočíkovanie mam rada ,vysmradim sa aj ja a nie som cele dni v byte sama iba ja a maly.Sice tu nikoho nepoznam,tak vacsinou kocikujem sama,ale neva.A mame tu super trasu pre pesiakov.poobede podla nalady a v noci papame kazde 3-4 hodky,z rana a cez den kazde dve,ale kazdopadne si vyzaduje v case sulosti stalu pozornost. 😉
saska,tie usmeviky su krasne, tvoj Majko je už starší ,ale aj nas sa už škerí na kadekoho a hlavne mne,ked mu spievam a tiež si blaboce,sa teším 🙂
dominika my zaspala v aute a spi od 16 😕 😕 tak ratam že okolo 3 rano už bude vyspata a budeme sledovať rozpravky 😀 😀
a idem s nou zajtra prvy krat zubarke som zvedava
noe,tak nech to zvladnete v pohode
moj mm bol prechladnutý a teraz ten bacil skocil na mna, zatial sa dopujem homeo,ked ani moc ovocia jest nemozem 😒 ,ale ak sa to bude zhorsovat neviem neviem.Myslite,ze si mozem dat nejaký panadol alebo daco ked kojim 😕
Mein naša Sofi dostala takú ŠPZ s menom SOFIA k vianociam 🙂 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage... Ale to sú pohľady okoloidúcich, každý jeden sa na to pozrie 😀
Deťúrence spinkajú od 19h, ja už ospršená tiež a utekám za mm si užiť valentínsky večer 😉
Noe Viki bola somnou u zubara ako som bola na tehu prehliadke, a sa jej to veľmi páčilo a ešte ako ju zubárka pochválila, že má pekné zúbky, kedže si ich tak pekne umýva, tak odvtedy si ich veeeľmi rada umýva, že kvôli pani doktorke, aby ju znova pochválila 🙂
bety - ja by som si nič nedavala
ke dsom sa pitala v lekarni my zakazali aj cukriky na cmulanie len mi dali homeo
aku veľkosť ma maly rifli ked už obleče nam su ešte veľke ???
a kamošky na kočikovanie budu len čo deti začnu behať za druhimi detmi
vlastulka - pozri face napisala som ti spravu 😉
noe,to ma riflicky na 3 mesiace,ale tomu číslovaniu sa nedá veriť,každý výrobca to ma podľa seba, veď dačo oblečie v pohode aj 62 a dačo je mu malé 68 🙄 ,ale je to aj riadná chlapina ,rasite ako z vody 🙂
no a asi teda ostanem len pri tých homeo,len dúfam,že to nechytí malý 😒
Noe - vybavené 😉
jasne dakujem
rush tu dlho nepisala či to sa my len zda???
idem do postele
dobru noc
dakujem za typy na tie kremy 🙂 spytam sa aj detskej, čo na to. Lebo tiez ma aj tie supinky v oboči a na čielku a dnes pozeram, ze aj do vlaskov jej to ide. A to som počula, ze to mavaju kojene deti. A moja je uz len na UM 😕
zvali, ten holtov krem som davala, ked mala tie vyražtičky a na to super pomohlo. Ale potom, ked zmizli, som jej dala preventivne a to jej tak vysusilo lička a odvtedy ich ma stale suche. Aj 3x denne kremujem a stale take drsne ☹ Ale teličko ma hladunke, to len tvarička.
ja som včera išla objednat tiez cez fotolab a pred koncom mi vyhodilo cely net. Myslela som, ze ma porazi. A teraz som dala odoslat a zda sa mi, ze to bude do rana odosielat 😒
Millad aj mne to snad hodinu a pol odosielalo 😝 No ale teda odoslalo.. Ale nechápem prečo tak dlho.. Normálne to mávam tak za 15 minút odoslané 😅
My to máme tiež medzi obočím a nad nosíkom také šupinkové.. si pamätám aj Viki to mala.. tak to teraz preventívnem striekam materským mliečkom.. uvidíme či to zmizne.. 😕
to je detska seborea, a vraj to byva aj z ciapocky. moozno tu skusit vymenit, alebo dat naspodok bavlnenu 😉
ale mne pomohlo to mliecko velmi klorane a nema uz nic 😉
a tu "temenicku" vo vlaskoch - milli, pred kupkanim jej naolejuj vlasky avirilom napr. a riadne vycesavaj a vycesavaj a to pekne zide z tej hlavicky, a potom okupkaj a bude to super. aj my sme trosku mali a uz nemame nic. treba radsej skor, aby sa jej to nespravilo nahrubsie...

Som vás ešte dočítala späť... no a my máme ešte č.2 pampersky tri balíky po 109 ks 😅 , tak tiež neviem, či ich spotrebujeme 😅 A v noci sa my neprebalujeme, ona naplní plienky vždy až ráno ako sa naranajkuje 😀
A inak krásneho Valentína - už v trojici - príp.v štvorici 🙂