icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
18. feb 2010

palacinky uspesne natlacene do hlavy fuj ja asi dostanem cukrovku od kedy mam babo len sladke jem ale snazim sa aj vela zeleninky aby to kompenzovalo

noemi01
18. feb 2010

pandula - ale ved to je pekne mať dve deti
ale naročnejšie
lebo moja dominika spravy aj zle tak sledujem ho ako trafena

no ja som si merala cukor zabudla som ešte vratiť glukomer???

mein - ty si bola po pôrode aj u diabetologičky či nie???

pandula
18. feb 2010

musis ho byt noe. esteze moj nema vodicak ani auto 😀 ani na bycikli by som mu neverila 😀

pandula
18. feb 2010

noe 😀 si pre istotu nechaj ten glukomer doma

pandula
18. feb 2010

dala by som si horucu cokoladku mnam 🤐

aela
18. feb 2010

pandula, mm este chce syna o 3 roky 😀 v podstate ani by som nebola proti, celkom sa mi s malou doma paci, len nam to akosi financne nevychadza a chalupu sme staru zdedili, musime opravit, tak neviem, mozno sa este ocitnem v nejakej teme tehu po styridsiatke 😀 😀 😀

pandula
18. feb 2010

noe verim ze je to narocne ... preto si myslim ze musime pockat kym budeme mat lepsie a vacsie ubytko a troska zase peniazkou nasporit to este potrva snad tak 5 rokov alebo az ked maly pojde do skoly sice bude velky rozdiel ale my teraz nemozeme ale ja bych do toho isla 😀

noemi01
18. feb 2010

inak my mame šťastie na cestach
už nam jeleň preskočil cez kapotu, pred nami strom padol
a stado divych svin skočilo pred auto ked zastavil tak asi 10 cm od kapoty stali to bolo v noci sme ich svine nevydeli ešte šťastie že sa nerozbehli však by nas zdemolovali

pandula
18. feb 2010

aela ja mala zakaznicku 48rocnu a mala dvojicky a tak ziarila cele tehu 😉 vsetko sa da ale pekne sa o seba starala a brala vela vitaminkou vsetko co sme jej poradili

aela
18. feb 2010

pandula, ja mam teraz sesternicu 43-rocnu, ma malu dcerku, vsak ja viem, ze to ide, len ked u nas su take blbe okolnosti, asi budem musiet ist pracovat coskoro

pandula
18. feb 2010

noe 😀 to po akych cestach chodite?

noemi01
18. feb 2010

pandula - no ešte budem platiť pokutu za glukomer

že bicykel 😀 😀

no mne muž raz dal do ruky babetu a tak som išla až od strachu za mnou utekal a ja až do priekopi vbehla 😀

ja mala už 2 čokolady horuce dnes hadam ho nezapeču

pandula
18. feb 2010

aela ti verim financne to neni lahke my nemame byt tak vela penazi ide do podnajmu takto to dlho nepojde hlavne ked mne skonci materska v septembri budem musiet ist tiez asi robit na polovicny uvazok ak mi dovolia ale kedze ja bola manazerka tak mi zoberu asi peniazky 😒

pandula
18. feb 2010

ja mlieko nepijem ked horucu cokoladu len s ryzovym mliekom to je vlastne voda co utekala okolo ryze

noemi01
18. feb 2010

pandula - po SLOVENSKYCH 😀
aela - nikdy nevieš ved to je pekne že ešte v toľkych rokoch sa dvaja lubia

pandula
18. feb 2010

miesto horucej cokolady my moj doniesol sladke drievko cajik no asi tak lepsie aj tak 😀

pandula
18. feb 2010

dobre skrabeme o sto sest .. rychlo kym maly spiiiiiiii 😀

noemi01
18. feb 2010

moj nechce spať čumi na net 😀

noemi01
18. feb 2010

ale zachvilku ho to zdepta a zaspi 😀

aela
18. feb 2010

noe, ved hej, len ja sa minuly rok vydavala 😀 a sesterka pred dvoma rokmi 😀 😀

pandula, aj moja chrni, na chodbe v kociku 😀 😀

noemi01
18. feb 2010

aela - tak zamilovany ste 🙂 😉

mne sa pači ked vydim dôchodcou ako sa držia za ručičky

pandula
18. feb 2010

noe to znelo ako keby aela mala sto rokov 😀

ved ona je este mladaska

tu anglicanky maju prve deti skoro v 40tke

lubkaeck
18. feb 2010

nno tak uz krpec spi na chodbe v kociku 😕 co pri poobednom kocikovani nehrozi 😅 to ideme na polhodku s revom odchod a s revom spat a on uz 1,5 hodiny spi 😅

pietra noo zvedavy je riadne, ved ja ho aj nosim na rukach vtarou vpred, alebo v nosici, ale sem tam mi pekne vydrzal aj v kresielku ao v autosedacke -ze som si kupelku umyla, riady a tak - a to ho v tom kresielko prenasam stale so sebou, bo bezo mna v miestnosti nevydrzi vobec 😀 no ale dnes bol extra zly, len nosit, inak jacal 😖 ale ved hadam zajtra bude lepsie 😉 dala som si horku cokinu s malinami tak mam lepsiu naladicku 🙂

noemi01
18. feb 2010

nie blbo som to napisala
to nepatrilo k aele aj som to oddialila

jasne že je 😉

noemi01
18. feb 2010

lubka - no jeden den lepšie druhy den horšie každy den iny a predsa každy je krasny 😀

lubkaeck
18. feb 2010

pandula - noo ono to je sice fajn, ze ten vek neobmedzuje, ale prve v 40tke je asi moc extrem, ved to telo je uz unavene a neviem si predstavit take dieta ako mam ja, ze od stvrtej rana pobehujem po byte, tak o desat rokov 😝 sesterka prve mala ako 23 rocna a druhe po 30tke a povedala ze uz ani omylom, ze je to uz vela 😅 tak uvidime, ci sa dam ukecat na druhe 😀

pandula
18. feb 2010

inak baby ja jem cokoladu pravidelne neviem ci sa moze nemoze nepreberam ja vlastne jem vsetko

noemi01
18. feb 2010

no mojho to už unudilo a zaspal rychli chlapec

pandula
18. feb 2010

ale lubka my sme zacali neskor ( nas rocnik myslim 😀 ) tak este take unavne niesme

lubkaeck
18. feb 2010

pandula - ja nejem len strukoviny, kapustu, citrusy a kofein, inak asi vsetko 😉