icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

betyna8
18. feb 2010

z čerstvej zeleniny jem len ladový šalát
ja davam občas malého do spacieho vaku a niekedy ešte do perinky.V spálni mame na spánok až moc telo ,tak 22C a hoci mu dávam aj rukavičky na spanie,ma tie ručičky ako cencule 😒
k tým lidlovým plienkam,sme ich dostali, su celkom fajn,ale mne nejak smrdia plastom,vam ktoré ich máte sa nezdá????
Malý je naštastie zatial uplne zdravý,ale ja som sa z vyliecenej nadchy dopracovala k herpesu na puse 😒

meinkonka
18. feb 2010

bety aj moj ma furt studene ruky a nohy 😒 a tiez sa mi prave stratil herpes 😀

zvalka
18. feb 2010

moja ma rucicky horuuuce 🙂 lebo ich ma skryte a poviazane v zavinovacke 😵

meinkonka
18. feb 2010

dievcata, tie co kojite po tme. otazocka: tym padom asi neviete trafit babatkam prso do pusy, takze sa vam deti pricucnu same, ked k nim priblizite prso? oni si tu bradavku najdu same?

zvalka
18. feb 2010

mein - no ja mam to ledkove svetlo, takze trosicku vidiet, ale ja jej nejako nasmerujem a ona si chyti sama 🙂

liluska
18. feb 2010

ahojte
Uz dlho sme medzi vami neboli tak vas idem trosku pozdravit - "ahojte" 😵 😀
Vcera sme mali dva mesiaciky a aj poradnu takze mame 4850g a 61cm 😀
Dnes sme absolvovali aj kontrolu na neurologii a sono mozgu lebo mala nejaku prasknutu zilku este z porodnici v hlavicke a este stale ju tam zevraj ma, ale z eto nie je nebezpecne, len budeme este chvilku sledovany na neurologii.

Citam vas pravidelne len nie vzdy stiham odpovedat, lebo je to dost oneskorene na reagovanie vasich tem 😀

lubkaeck
19. feb 2010

pandula- nespal dlhsie 😖 😀

meinka- nasmerujem prsnik a on sa dajako pricucne,nie je to hned tak na druhy treti raz, ale pricucne sa 😉

beruska.zuzanka
19. feb 2010

Dobré ránko sa praje 🙂 tak my dnes hore od pol piatej, nakrmeni, pospinkani, znova hore, vykakani a zasa buvame 😀 a ja som žehlila doteraz, napapala som sa a hajde na tie kramare na chirurgiu konečne... tak teda držte palce, dúfam, že malú nebudú veľmi týrať 😢

lubkaeck
19. feb 2010

beruska myslim na vas 😉 a pridi aj do Nitry pozehlit 😀

beruska.zuzanka
19. feb 2010

Hehe vďaka a na žehlenie ma čaká večer ďalšia kopa, čo schne a perie sa ďalšie 😀 😀 😀

babonr
19. feb 2010

Ahojte maminky!Co je nove?Moji chlapi pozeraju hokej tak som vas trosku prisla pozriet.Noe ako to ty robis s tym damiankom,ze ti tak pekne spinka doma?My sme mali posledne dva veceri divokeeee...Maly reval jak keby sme ho rezali a to pred tym pekne zaspaval v postielke.Neviem co sa mu porobilo 😕 Takze sme museli vyuzit caro velkej postele a spinkal pri maminke 🙂 A teraz cakame na naklad,bo vcera nekakal.´Tak dufam,ze kazdu chvilu nalozi 😎 Beruska a ty co peries aj susedom? 😉

noemi01
19. feb 2010

dobre ranko
mali papkal iba 2 krat zaaaaaaazrak 😀
mein - aj ja papam veľa sladkosti vlastne nič ine iba sladkosti a minule som si merala 😀 ale po 3 hodinach tak bol v pohode cukor 😉

a tu nehodu davali aj v spravach moj bol trošku v strese ked sa dozvedel že je mrtvy tak prišiel domou nemohol sa v robote sustrediť stale to mal pred očami
je to strašne ked si predstavim 5 sekund a už by tam bol aj moj
mal veľke šťastie
deti narodene v nedelu maju sťastie a su aj šťastne (aj damiánko je v nedelu)
a moj vravel že rampy su tam an neni, ani signalizačne nesvietilo až po nehode ked vystupil z auta začalo blikať, a ešte ktomu aj hmla

a maličky mal zase v noci kašlik ☹

noemi01
19. feb 2010

babo - vieš čo ani neviem nič ja ho len položim a on zaspinka aj sam
teda na dudliku 😀
ale predtym musi mať suchu riťku a napapkani a unaveni po 2 hodinach trasenia ručičkami a nožičkami 😀

noemi01
19. feb 2010

a ešte sa aj divim že on tu dokaže spať telka zapnuta dominka stale spieva a brboce 😀
on už bol asi naučeny v brušku na hluk 😉
ked budeš mať druhe babo bude to ine
ja som pri dominike chodila po špičkach 😀

babonr
19. feb 2010

Noemi tak to mal stastie....Chvalanohu ze sa mu nic nestalo.No a tvoja Dominika ho vycvicila asi uz v tom brusku 🙂 Herecka mala 😉 Esteze Damianko je take kludne dieta a flegmatik.A ten kaslik hadam uz prejde.Moj maly tiez niekedy zakasle ale to mu asi len slinka zabehne.Babenky utekam ja venovat sa malemu.Ahojte a pekny den vam prajem.

lubkaeck
19. feb 2010

noe- moj maly spava na mne, ja sa anoi nehybem a aj tak spi max pol hodinu ☹ ale aspon daco 😉

noemi01
19. feb 2010

mein - jasne že sa pricucne sam
dieťa to citi mliečko
niekedy trošku hlada ale nie dlho a ked nevie nasť tak mam ruky mu pomožem 😉 🙂
a aj riťku prebalujem pokakanu po tme
až taka tma neni mam žalutźie odostrete a svetlo z lamp my svieti aj ked byvame na 7

noemi01
19. feb 2010

babo - no vicvičila už vtedy mi ako magala bruško vypravala mu
ja vravim že on je take moje chudatko
tak ja čakam kedy sa začne meniť ale on ma asi fakt taku povahu kludnu

lubka - no tak som robila pri dminike 😉
a maleho počas spanku premiestnujem a nevadi mu

betyna8
19. feb 2010

joj zval,to by mausko nezniesol zviazane rucicky,on sa furt trepoce 😀 a ked spinka ruky ma dohora.vcera som mu kupila tu hrkalku na rucicku,kvetinku,mozno ako mate aj vy,stala necele euro,no nekup to 🙂

lubkaeck
19. feb 2010

noemi - no tak nehodu som si zazila aj ja (mikrospanok) a poviem ti ze ked som vyliezla z auta po svojich a videla ako vyzera auto a najma ten 2x zlomeny stlp, tak mi chvilu trvalo kym mi doslo co sa stalo 😕 ale uz znovu soferujem, aj ked respekt mam riadny 😉 TM sa vobec necudujem, ze ho to rozhodilo 😵

no a kedze sme vyhrali hokej tak idem uz von pomalicky 😉

lubkaeck
19. feb 2010

betyna - aj ja som si myslela, ze maly bude jacat ked mu chytim ruky a vyskusala som ho zabalit do deky, ako do zavinky, chvilu protestuje a potom zaspi 😉 uz sa mi to tri krat podarilo 😀 co je u nas uspech 😉 ale drzim ho na rukach

kde si ju kupila?

ciefulik
19. feb 2010

ahojte))
noc ako vždy od 21 do 7, papame o pol3 a 5 🙂
hokej môže byť 😀 pri prvom gole sme s mm tak vykríkli, že malá sa strašne zľakla a plakaláá 😅

noemi01
19. feb 2010

lubka - no moj mal tych nehod viac ale nikdy nevydel ako človek pred nim zomrel

aj moj sa občas ocitne v inom pruhu ked zaspi robieva nočne
aj si otvori okno v tejto zime nech ho ofukne aj sa oplachne vodou ale spanok ho niekedy premože
bože tak sa bojim dnes na tych cestach je to strašne

ciefulik - malička trochu v šoku

barbarka
19. feb 2010

ahojte.
cief ja som tak vcera zakricala s kupelne na mm a tiez maly zacal taaak plakat.
inak poculi ste uz o bezplienkovej metode. ja som maleho prvykrat podrzala v klbocku nad miskou na slahanie a on sa tam po 3dnoch vykakal 😕

noemi01
19. feb 2010

barbarka - počula som že už 2 tt babetka nemaju plienky musiš dobre odsledovať dieťa kedy cika a kaka

zvalka
19. feb 2010

Barbi,no a skusate to? Aky je princip? A tie rucky poviazat odporucam vyskusat! Ako sme zaviedli,mala vie,kedy sa ide buvat.odvtedy mi spava doobeda,kym ideme o 11 von aj 2krat po cca 45minutach, a poobede tiez spinka vnutri 😵 vidim,ze sucha ocka,sup do zavinky,ruky zviazat,dam ju do nasej postele,vyskeri sa popod dudku a zavrie ocka 🙂 a vecer tiez,takto mi zaspava o pol 8! 🙂

hermiinka
19. feb 2010

ahojte.
o tej bezplienkovej metode som aj ja pocula, citala som to na nete
a ja tiez markovi vzdy zabalim rucky ked ideme spinkat, aby sa nimi nebudil a zvyknem mu cez hlaviku prehodit aj plienku tak, aby ju mal cez ocka a to tiez zabera na spinkanie 🙂

betyna8
19. feb 2010

lubi kupila som v carefoure, mali v akcii aj tie na nozicky za 5€,ale tatovi sa to nepacilo

noemi01
19. feb 2010

my zaspavame každy den v rovnaky čas a stale to iste taki stereotyp tak si zvykol
lahneme sa dominka vypije kakavko mali cicik dam mu dudlik hladkam ho po hlavičke a ešte kecame z dominikou a za pol hodinku sa unavia a spia

herminka - pozerala som a jedna nosi kočiky z holandska ale použivane ale drahe kočiky a tu predava lacno
docela sa my pozdavali lebo vizeraju ako nove
u nas nad 15000 a predava za 6000 približne

triminka
19. feb 2010

ahojte.

ani vas nejdem citat dozadu,ledva vidim 🙂

tuto noc som herecku budila kazde cca 2hod a nutila ju papat aspon trosku nech sa mliecko rozbehne.tak som zvedava ci to este rozbehneme. je to maska v noci v polospanku papa tusim lepsie ako cez den ked je hore.vtedy vymysla hovadiny....sa trepoce,odtrha od prska...no katastrofa....

uz sme tak cca kazde dve hodiny papali vcera,v noci a aj dnes ju tak chcem vytrapit a asi aj tuto noc...dufam,ze to bude mat nejaky vysledok

inak vcera vecer po kojeni tak plakala a nevedela som preco....ci je hladna alebo ju nieco boli.som myslela ze uz ideme flasu a nutrilon kupit.ale potom sa ako tak ukludnila...