icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
26. feb 2010

no moja mala žbožnuje ked ju češem a robim učesy
potom sa hodinu obzera v zrkadle 😀
zo začiatku vimišlala bojovala ale oja taktika na deti je obkecať ich 😀
a už sa jej to pači

boise
26. feb 2010

noemi aj moj kaslal a pomohol az homeosirup stodal, aj to ho jedol 5x denne dva tyzdne... 😒 ale uz je ok..klop klop 😕

noemi01
26. feb 2010

boise - nam dala sirup nič nepomahalo potom antibiotika tiež nič iba sa zhoršovalo už to trva 3tt
asi je po mne lebo na mna čajiky a homeo nezabera jedine antibiotika 😒

aela
26. feb 2010

to ja som zas vzdy nechcela mat dieta skorpiona, lebo som oboch bratov mala skorpionov a boli dost tvrdohlavi a sup, laura presne na dva dni o 10 rokov mladsia ako moj bracho a presne taka ista tvrdohlava ako on, mohla som ja zabudnut na ucesy, ked ona nieco nechcela, tak sponky a gumicky hned leteli z hlavy dole a ked ona si nieco nechcela obliect, tak to boli zapasy 😀 😀 😀

noe, to bud rada, ze mala je taka zlata, vsak aj moja bola ale inym sposobom 😀 😀

boise
26. feb 2010

noemi tak to ma mrzi, snad vam to uz teraz rychlo prejde...a pamycon-to je tiez atb-vam nedala? Nam to supla pedina aj bez vyterov lebo sme odsavali zelene sopliky 😖

noemi01
26. feb 2010

aela - aj ja mam brata škorpiona ako pišeš tvrdohlavy 😉
tak aj moja chyta maniere na to že ma 3 roky už si vybera čo obleče si a nie vždy sa to pači aj mame ale do teraz som ju obkecala
dnes sme jej kupili bicykel tak bude trenovať 🙂 a tie palky 😕

noemi01
26. feb 2010

pamycon nam dala do nosa
nič nezaberalo važne potom dala ine na vyter nosa ☹

moj praveže sople nema ani tou odsavačkou malinko sa odsaje
ale chrči moc a to ta chrupavka neni lebo aj dominika chrčala ale inak
a dycha ťažšie na noc ako keby mu to stalo a zle sa preglga ked aj papa
hadam su to už posledne lieky lebo je toho moc

boise
26. feb 2010

😖 uf tak to je neprijemne, ja som ani nespavala ked bol maly chory..a ked mi vygrckal tie zelene sopliky, tak panika...Tak ale teraz po tom vytere vam to snad uz konecne prejde, nie je nic horsie ako kukat na male babo ked sa mu zle dycha 😢

noemi01
26. feb 2010

a damiánko na to že ma 2 mesiace je už prefikani tiež
mala mu par krat ubližila a teraz len ked sa približi že ho pobozka tak vykruti pusinku a slzi vyroni

noemi01
26. feb 2010

našťastie mali neplače neni z toho nervozni a prespi
no však ked sa mu dobre dychalo som ho sledovala či aj vlastne dycha a teraz ked tak nahlas zase ho sledujem

boise
26. feb 2010

moj mlady muz sa chce dnes len mojkat, spinkat len na mamine...uz citim jak moj chrbat pise staznost na ministerstvo zdravotnictva za totalne terorizovanie a humplovanie... ☹ au

ciefulik
26. feb 2010

boise 😀

my sme zaspali v autosedačke, tak utekám do sprchy a urobiť zo seba človeka, potom napapáme vypadneme niekam))

btw. kto sa vyzná v bylinkách???? môžem pri plnom kojení piť žihľavový čaj?? DIKy

pandula
26. feb 2010

ano moze ciefulik ... velmi dobry je aj v tehu samozrejme nie vagon 😉

boise
26. feb 2010

ciefulik zihlava sa pridava aj do cajov na podporu kojenia takze bez problemou, ale nie litre 😉

pandula
26. feb 2010

noe - vy sa ale trapite. no ja mozem byt rada ze okrem toho nespanku denneho mu zatial nic nebolo klop klop...

tucko sa tu akurat skeri o sto sest a papa si prsteky tie su najlepsie

aela - tak miska bude nevestaaa 😀

meinkonka
26. feb 2010

tak ja som dala urobit taku tu pruzkovanu, ale farby: siva, tyrkysova, zelenkava
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3985584

milli, tato kocka hackuje najkrajsie, kuk
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=105920

zuzankaro
26. feb 2010

pandi ano pri letisku je 🙂 , btw som zvedava kolko ti maly vazi my sa uz splhame k 7kg, kto ho bude nosit? ked ho dviham z postielky tak to mam riadnu posilku 😝, boise pockaj ked bude mat tvoj maly 6kg to bude fuska 😝
tie ciapky "bobik" su krasne take sporty 🙂 urcite apson 2 objednam

meinkonka
26. feb 2010

zuzankaro dobra vaha. my este len teraz dosahujeme 5kg 😅

boise
26. feb 2010

zuzankaro on uz 6 kg ma 😀 a ja mam 52 a ruky jak hajzlovy pavuk 😀 takze posilka zadara 24 hodin denne...moj osobny fitnestrener 🙂

pandula
26. feb 2010

zuzi ja si myslim ze 6kg. my priberame tak kilo / mesiac 😉

noooo musim nahovorit mamu lebo uz fakt mi toho nesie dost chuda ju prehanam stale 😀

noemi01
26. feb 2010

no keby muž neprišiel domou soplavy nič by nam nebolo
on doje zo soplami potom nakazi dominiku mna a nakoniec maly no ide to u nas postupne
ale sa divim že ešte nič zo školky nedoniesla
iba od ocina ked ju boškava
nič ked pride na buduce chori pojde spať k babke aby nas nenakazil 😀

noemi01
26. feb 2010

boise - 😀 ja mam 55 kil a niekedy nosim aj dve deti 😀
ked si mala zmisli že sa chce pestovať tiež

pandula
26. feb 2010

idem babule uz fakt treba riady umyta a budeme cakat na tu babu jagu a je tu dnes nadherne slnecno treba sa ist poriadne prejst

zuzankaro
26. feb 2010

hehe tak detuchy rastu 🙂 dufam ze budu aj rychlo chodit 😉
mein tak si to uzi s takou vahou, boooze kde su tie casy 😉
musim sa niekde objednat na masaz chrbta, sice mm mi obcas da ale profik je profik 😉

boise
26. feb 2010

ooo masaz chrbta...to znie tak bozsky 🙂 🙂 🙂 ale neviem ako by som si s tymito naliatami prsami lahla na brucho...ma ten masazny stol diery aj na prsa abo enem na tvar? 🙂

zuzankaro
26. feb 2010

hehe myslim ze len na tvar, ale aj pre kojace maminy by mali nieco vymysliet, jedine si podlozit pod brucho uterak 😉

noemi01
26. feb 2010

boise - zuzanka - 😀 😀 😀
ja raz boa na masaži ale to bol uchil tomu ruka niejak utekala do predu 😀
ale bol slepi tak potom neviem
idem aj ja variť upratať a zase tu mam kopu na žehlenie 😝

hermiinka
26. feb 2010

bola som u dokyho predpisat bebu lebo maly uz nemal, a minula som zasa vela penazi 😠
malemu som kupila tie hrkalky na rucky a to len tak nahodou som ich zbadala v lekarni, stali 6€ tak som ich brala, no zatial sa na ne nekuka len ma strasne tazke rucky ked mu ich dam 😀
no a my sme sa o babo snazili 8 mesiacov a ked nas to uz prestalo bavit, povedali sme si, ze to nechame na nahodu tak vtedy sa zadarilo 🙂

saska73
26. feb 2010

Mysme sa snažili 2 roky a 4 mesiace, všetky vyšetrenia ok a nakoniec bola chyba v mojej vysokej imunite - moje telo zabíjalo mužove spermie 😅 Ochorela som - angína, chrípka, zápal dutín, zápal priedušiek - všetko behom 2 mesiacov a nakoniec to spôsobili pľúcne chlamýdie, v robote sme boli viacerí nakazení, 5 tt antibiotiká. Potom sme išli lyžovať na víkend, prestala mi chutiť káva a poobede som si musela ľahnúť spať aspoň na hodinku, a na 11 deň čo mi meškal menzes som si spravila test a radosť preveliká 😵 Hneď sme zrušili lyžovačku v talianskych Alpách, už som nechcela nič riskovať.

Baby mne dnes drobček tak krásne spal, včera zaspal 22.30 a zobudil sa 5.45 😅

a súhlasím - keby takýto maličký zostal ešte chvíľku 🙂 i keď drobec je 60 cm a 5320 g, už mu ale začína byť malá 62, ďaľšie číslo je 68 alebo je aj 64 ?

saska73
26. feb 2010

noemi ☹ vyliečte sa, nejako sa vás to drží
Čáry máry, nech ste zdraví. 😉