Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
fuuha, to je riadny cenovy rozdiel, neviem sice, aky je teraz presne kurz, ale priblizne je to asi tretinova suma oproti cene u nas, nie?
ale ma noemi nastrasila, ze z toho moze spadnut, tak si to musim este premysliet a hlavne najst niekoho, kto s tym ma uz aj nejaku skusenost
no baby, praveze som ten kocik nasla za super cenu pouzivany, preto sa pytam. kdeze by som zan tolko dalaaaa 😅 😕 😉
a pandulka to je vajicko to druhe, sportak vyzera inak 😉
tami, ja som vcera tak kychla a tamarka taaaak plakala ☹
ta hracka vyzera super 🙂
aj nasa sa zacina zaujimat o vsetko, ma take 3 hracie miesta 😀 hraciu deku s hrazdickou, kresielko s hrazdickou, postielku v obyvke s hrazdickou a v spalnovej ma kolotoc, to ma na zaciatok dna 🙂
akurat som kukla tu nasu ciapocku, my mame 38-40 tu pasikavu ruzovu 😉 a vnutri je bavlnena je super 🙂
pietra kam by padal ved to uz ked bude vacsii tam bude vysiet a da sa to dat dole. som citala reakcie zakaznikov co kupili a fakt dobre to znie ja tiez na tym pororzmyslam...
no je to tretina ceny
zvalka este ze tak 😅 ja ze ste iny bohaci a to tajis ci co? 😀
baby, ja som toto kresielko kupila u nas za 55eur a tu na tejto stranke co dala pandula je za 31 + postovne? 😨 😨
skusali ste niektora objednavat aj na Slovensko?
janula ja objednavam furt odtial jak dracica tam vsetky moje penaze idu mna uz ten chlap co to rozvaza pozna 😀 no ja mam zadara dovoz ale som citala ze na slovensko hracky 4.99/ kus snad to tak je lebo zda sa mi to dost lacne
moj uz spi 3 hodiny 😀 sampanskeeee asi preto ze som ho na obed unavila na brusku tak pekne dvihal hlavicku a potom odpadol a zuzlas si pasticku
pandula - si robiš srandu 😀 😀 ani za svet
no to muž ma šikovnych chlapikou 😀
ake čiapočky ja nevidela??? 😕
nam z anglicka nosia veci chalani a pitaju za kilo 40 sk
nosia viacerim na slovensko veci
kocky, moju mm dnes naucil na dudel 😲 cely den je akasi placliva a ked uz ma tak pol hodku pred papanim a nevedela vydrzat, tak jej supol dudel a uz si tak dudka asi pol hodinku 😀
to aj u nas pitaju 5 eur za dovoz tak z anglicka je to dobra cena
ja som rada dudliku
pri dominike ani za svet ale maly je zavisly
on si pcha ručičky a iba grcka tak radšej mu dam dudlik nech furt ho nenadrapuje z prstou
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7774068&tab=0
mne sa strašne pačia tieto tenisky pre malu
na tej stranke je aj oblečenie pandula???
alebo poznaš dobru stranku na vecičky
aha všimla som si tie hačkovane čiapky krasne take sa my pačia
dominička ma v zasobe vias druhou čiapok
čakam a budim maleho a on nič
však treba kupať
hadam neni ospali z liekou ale určite ano
a kde ste všetky ??? kupkate a krmite???
noe, ja som zehlila a o 10-15 minut idem urobit malej "udrzbu" a pojde buvat 🙂 dnes nekupkame, my kupeme kazdy druhy den. mm ide o 23 hod. prec so svagrom a kamaratom k dalsiemu kamaratovi na hokej 🙂 budem sama doma s tamarkou ☹
ahojte,
ja som bez bubinky ☹ .prvy krat aj na noc.sme obidvaja chori ☹
zvali,dokedy ti spi v noci??
noe, aj my kupkame kazdy druhy den a dnes nam vyslo kupkanie 😀 tak uz mala pozera rozpravku v telke 😀 😀 a pojde hajat
my sa kupame každy den
lebo grcka stale a pršteky ma večne dogrckane
lia - a kde maš malu??? ty ju už nekojiš???
rychlo sa uzdravte
aj my byvame sami a v pohode už som si zvikla
my sa tiez kazdy den kupkame, Dominik ma grcnute za uskami pravidelne. A taky je vlasaty stale, zachvilu ho tusim budeme musiet podstrihnut 😅
baby ja som sama kazdy druhy tyzden odjakziva, mm chodieva na obdtyzdnovky takze som zvyknuta. A teraz hovorievam ze uz vlastne ani nie som, uz sme dvaja 🙂
janula - moj nema vlasky ešte vypadaju tie čo ma a potom nam začnu rasť
noe jasne, keby tami grckala, aj ja by som kazdy den kupkala 😉
lius, spinka ako kedy, niekedy sa zobudi o polnoci, niekedy o pol 1, pol , pol 3..ale potom sa uz zvykne budit aj kazde dve hodky. ale to sa vzdy za 5 min. napapa a spinka dalej nastastie. a kam si ju dala lia? K mamine?
omylom som zahodila recept od liekou tak som sa hrabala v koši
ja som raz už aj penaženku si tak vyhodila , peniaze , šeky no šikovna som
Čaute maminky 🙂
noe, šikulkaaaaa 😀 ja som vyhodila krájač na pizzu Tescoma, taký ten s farebnou rúčkou sa volá Giuseppe 😀
http://www1.tescoma.com/cz/scripts/katalog.php?...
Baby, tie čiapočky sú nááádherné, aj bavlnené aj tie háčkované 😵
lia, skoré uzdravenie prajeme 😉
ja som sa dnes bola dať ostrihať, malú mi brácho zatiaľ kočíkoval 😀 a poobede som tu mala na pár hodín kamošku a malá predvidla všeeetky svoje tváre 😀 aj poplakala, aj sa pousmievala, aj si pokecali 😀
beruška - však vieš na čo my to bude nepotrebne veci
noe, šikulka, ale stáva sa... ešteže si to zistila, keď boli ešte doma v smetiaku 😉

pietra
pozri co som objavila ...
http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Spin-Explore-Gar...
urcite u nas nekupuj, objednaj odtialto ak mas visa kartu a tusim 5 libier je za dovoz na slovensko... sa to viacej oplati ...
ked tak na to kukam sa mi to zda dost dievcneske ale a tiez uz si musi drzat pekne hlavicku ale podla mna je to super na spevnenie telicka a vyvoj