Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
jaj, no a čo som vyviedla zas včera...som zjedla kúštik brokolice, ktorá bola prílohou k lososovi so zemačkami a to bolo 2 hodiny doma krikuuuuuuu ☹ ☹ , už som to spravila 2x..takže brokolicu nemôžem ani ovoňať..
..takže som rozmrazila mliečko a tak nakrmila, no a "brokolicové" odstriekala a pekne išli 2dcl do koša 😒
našťastie v noci sme už ok kŕmili a prespala aj hokej, tak snáď ma aj dnes nechá kukať 😀
mm je chorý, tak sme ho vyštvali do hosťovskej a bačujeme v spálne samé)) celkom fajn, ale tato chýbal
hračky - deka s hrazdičkou /vymieňam hračky/, sem-tam v autosedačke s hračkami zavesenými, kolotoč v postielke a tak...naposledy som kúpila plyšové hrajúce slniečko, ale má len 1 melódiu, tak určite ešte niečo pozriem, lebo sa jej zatiaľ hudba moc nepáči, asi preto, že som s ňou v nemocke tie 2mes potichu bola..či? 😅 aj pri uspávanke sa rozplače, chudatenko moje, musím ju pomaly naučiť
nie nedoniesli
ale ja som nemala mlieko ani v nemocnici tak tam mi povedali ze mam davat HA, a doktor nam to predpisuje
nam povedala dr.,ze len na predpis 😖
ar sme maôli na predpis,ale uz ho nedavam
ak by sme nemali na predpis tu by som to urcite nekupovala ale v polsku, tam je to ovela lacnejsie ako pise milli
ja neviem, ako moze HA pôsobit proti alergii, nejako tomu nerozumiem a velmi neverim 😒
A tie HA sú myslim 400 g a obyčajny nutrilon 800 g 🙂
milli, hej mame c.2 tu ciapocku a je myslim si, ze taka akurat.
zvali, tak asi vezmem na jar č. 2 a na jesen 3 🙂 A dakujem za ten zoznam filmov s tym sexošom... No kochala som sa cely film 😀
hadam bude sa malinkemu dnes dobre spať
lebo tuto noc iba dudel do mna vystreloval čo stale kašlal ☹
Ahojte 🙂
Milli my máme tú čiapočku Bobik č.2 a je nám LTT. Ja by som na jar brala radšej č.3.
My máme tiež toho hovoriaceho psíka, kúpili sme ho Matejkovi na meniny. Keď má dobrú náladu, tak sa mu páči, obzerá ho a chytá, ale keď je už unavený, tak sa ho začne báť alebo čo a začne pri ňom plakať. Veď ten pes má väčšiu hlavu ako Matej 😀
aha ake krasne ciapocky som nasla 😉
http://www.detske-oblecenie.eu/detske-oblecenie...
ja objednam asi tuto 😵je krasna
http://www.detske-oblecenie.eu/detske-oblecenie...
juj a zabudla som vam napisat, ze uz mame 5 kg. 😵 😵 😵 konecneee
milli ja kupim tu c.2 /38-40cm/. moj maly ma obvod hlavky 39cm, takze myslim, ze ta c.3 /42-44cm/ by mu bola velka. zmeraj Ninke obvod hlavicky a uvidis. sak 2cm jej hlavka tak skoro nenarastie
Mein my sme mali naposledy obvod 38,5cm a tá 2 mu riadne otláča do hlavy tie švíky. Veď uvidíme teraz vo štvrtok na poradni, koľko mu narástla hlava 😀
A tá čiapočka je úžasná, aj celý ten obchod vyzerá fajn, už si stadiaľ niečo objednávala?
ano, asi kupte radsej rovno 3ku. nasej je tiez tak akurat ta c.2.
cropi len teraz som ho objavila.
preco nerobia aj cislo 40-42 ??? 😕
Baby máte niektorá tú zavinovačku do autosedačky Emitex? Oplatí sa to kúpiť? A ktorú verziu?
zalezi aj od toho asi, z akeho pevneho materialu je ciapocka. teraz som zmerala maleho zimusnu baranicu a je to presne 38-40 a povedala by som, ze este min. 2mesiace ju ponosi
Určite záleží aj od materiálu, aj od výrobcu, každý má to číslovanie iné.
cropi ja mam tu zavinku - ja ju vyuzivam - je super ! ale teraz sa ti to uz asi neoplati kupovat, zima skonci a maly ti z nej vyrastie - ja mam zimnu verziu.
cropi, ja mam tu zavinovačku a davame do nej malu celu zimu, vzdy ked niekde ideme autom. Mame tu zimnu verziu, je teplučka, my vyuzivame 😉 Najprv som chcela kupit fusak do autosedačky, ale nakoniec sme dostali túto zavinovačku od svagrovcov a stači. Ved to je len na chvilku, kym das sedačku do auta 🙂
Tak budem musiet zmenit objednavku a asi 3-ku čiapočku objednat radsej. Ono je to fakt rozdiel kazda čiapka. Mame jednu 2-ku a ta je jej velka a druha tenšia 2-ka len tak-tak 😕
Ja som rozmýšľala že na jar, keď už nebudeme dávať fusak... A Tami už z nej vyrastá?
no este nie, zase na jar by ste vyuzili 😉
ja som davala cez zimu, ked boli minusove hrubu deku a fusak a teraz davam tuto emitex zavinovacku a fusak emitex. hore ma kabatik, lebo ta zavinka nema na rucicky ako overalik.
cropi, existuje aj prechodna verzia na jar a jesen, tak mozno tú by si vyuzila. Bude asi tenšia 😉
ahojte konecne som sa vecer dostala na net dnes sme mali doma mojho synovca 6-rocneho tak bolo co robit 😀
a ako som sa vytesovala ze mrchu este nemam tak hlasim ze uz je tu 😠 som z toho dost smutna ale co narobim... som dufala ze budem mat pokoj aspon pol roka ☹
Pekný večer prajem 🙂
Mein super, tak už teda aj vy pekne papkáte 🙂 Tak už sa konečne tí naši drobci rozpapali 🙂
Ja som sa troška skrášlovala, zajtra máme uvítanie detí narodených r.2009 🙂
Dneska bolo zasa pekne, tak sme boli celý den vonku, Sofi odfukovala o106 na terase a my sme robili jarné úpravy na dvore 🙂 Juuj, už aby to počasie boli iba takéto 😎
Aj ja má tú zavinovačku emitex do autosedačky, je super. My máme tú tenšiu verziu, takže bude dobrá hlavne teraz na jar 😉
ahojte..my mame tu zavinovacku zimnu verziu a dostali sme ju tot nedavno, takze asi ju moc nevyuzijeme, skor ta letna verzia je lepsia podla mna...ale teraz je super teplucka 😉
j777, chcela si tu byt dneska prva? 😀 Dobrý budíček 😀
tu zimnu verziu ešte vyuziješ. Nemusis malu naobliekat, ale len tak lahšie a šup do tej zavinky 😉
ahojte
tak mali sa v noci 6 krat pregrckal mna 2 krat aj dominiku na dialku ☹
tak iba od rana perem a perem
neviem či to ma z tych liekou ale asi ano mu to už zaťažilo žaludok ☹
prve lieky čo mal tak iba zelene kakal a teraz pri druhich my iba grcka
ja už neviem čo mu dame a len dufam že to su už posledne lieky
v utorok budeme mať vysledky
a pcha si tak neskutočne peste do pusinky že ho naduva z toho a grcka ešte viac
manžel sa už nahneval a schovali sme mu ručičky lebo neprejde ani minuta a on ma peste hned v pusinke a len ho s toho nadrapuje ☹ mali bulimik
ja som velice zvedava na vahu ked iba grcka 😒 a ešte aj veľa kaka
dnes je krasne pojdem von aspon s malou sa prevetrať
pekny den
Ahojte!Tak my mame tiez kopu hraciek,ale Matuskovi sa nejako nepozdavaju.Nebavia ho.Mame hrazdicku,deku na hranie,kresielko,hrkalky,kolotoc,hovoriaceho psika a hrncek,ale to az na neskor,hrkalky,ale nic mu nie je po chuti.Chvilku ho to bavi a potom otoci hlavu a ma nas na haku.Najviac sa mu paci,ked sa s nim rozpravame,alebo ked zehlim,tak sa mu paci ako vychadza para zo zehlicky.Inak baby,ja mam doma 1plechovku Nutrilon HA1 a Comfort neotvorene,tak keby ste niektora chcela,predam za dobru cenu.

hermi,vy ste doniesli doklad,ze ste alergici ked mate na predpis??