Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mein, ved ty si mala problem, ze ti mali strašne vela spi, aj 5-6 hodin, nie? 😀
Ahojte!Tak my ideme za chvilocku von.Dnes mu musim troku posunt rezim bo o jednej mame vitanie na mestskom urade.A to je takea blba hodina ze este zvycajne spinka ale o druhej papa.Takze keby ho tam o jednej vytiahnem tak nas asi zozere 😀 Tak ideme von uz za chvilku,bude skor papat a potom sup na urad 😀 Jaj dnes je u nas krasne,aj teplucko.Sa tesim!!!!Fialka ved to je super,ze ti tak spinka.Co by som ja dala za to,keby tak Matusko doma spal.....Deicky potrebuju vela spinkat.A niektore deticky az rpilis vela.Ja som tiez len jedla a spala,ked som bola mala 🙂 Mein,ale to ti maly spinka dost malo.Viem ze kadze dieta je individualne,ale aj tak si myslim,ze 12hodin je malo....Ved tolko som ja potrebovala spat a niekedy aj viac 😀 No,ale pokial je kludny,tak je dobre.Nas maly nespi,ale je nekludny.Preto ho nalozim do kocika a sup von.Tak babizne idem ja.ahojte a pekny den prajem.
ahojte. mne sa dnes maly budil kazdu chvilu 😠 😒 vzdy ked mu padol cumel plac. tak som vstavala asi 15krat. vcera zase cez den nevedel vobec spat tak neviem co mu bolo 😒
jaj tesim sa ze uz vonku vyzera byt jarne 😵
ahojte, dneska mame konečne jar? 🙂
Ja som začala moju malu ukladat večer bez cumla a dva dni to funguje klop-klop, ze odidem z izby a ona zaspinka sama. Uvidime, či jej to vydrzi 😉
Mein to myslíš za noc, že spinká alebo za 24hodín? Lebo Sofi zaspí okolo 19h večer a vstáva ráno okolo 7h, takže len v noci mi pospí tých 12hodín, no a cez den ked to tak zrátam tak cca 4hodiny dokopy 😅
Millad hej, ten problém sme mali aj my, ale ked mali deťúrence žltačku, tak vtedy riadne dlho by spinkali 😕
Millad nám to zaspinkávanie takto drží cca od jej mesiaca, tak tiež dúfam, že sa už nepokazí 🙂 No ale teda my len s cumlom 😅
A to slniečko už by mohlo ostať 😎
vlastul, mne moja podobne spinka. V noci tych 12 hodin, plus cez den cca 4 hodky 😵
ku hrackam - my mame hrazdicku, dostali sme aj lehatko ale take obycajne bez hraciek - som mu tam pripla taku klasicku na kocik, zopar hrkaliek, plysakov, a taku korytnacku co hovori tvary a cisla - s tesca za 150sk 😉 este taku korytnacku co sa trasie no a do buducnosti take gulicky fisher price co v nich je hracka
ahojte
my dnes cakame na kocik, konecne by mal prist
moj maly spi v noci pekne len cez den trochu menej, teda ako kedy niekedy viac niekedy menej 🙂
a my zatial nemame vela hraciek, a tie co ma tak ho nezaujimaju, najradsej sa kuka na steny, svetla a obrazy 🙂
ahoj dievky...tak sa hlasim, ze u nas klop/klop zatial vsetko v poriadku...mali sme uz 3mesiaciky cez 7kil a 65cm...takze uz nemame co obliekat musim doplnit zasoby...ale ked na chlapcov skoro nic nemaju...v obchodoch 20regalov pre dievcatka a 2pre chlapcov 😝
no asi vas nedocitam...ale idem prelistovat co mate nove...aspon zbezne....my uz tiez mame pekne rezim...zaspavame okolo 8mej alebo 9tej...podla toho ako sa natiahne papanie, podla toho aky mame cez den program...potom 1x nocne kojenie a spime do takej cca 5te, potom kedze boli brusko prelozime do velkej postele, tam mama trochu pomasiruje, prituli a spime tak do 7mej...takze konecne sa aj ja citim ako clovek a tato sa tiez vyspi...v noci vobec neplackame...edko je velmi dobrucky a mamina sa citi uz v pohode...uzivame si konecne aj kocikovanie...
no dnes ale ideme do podunajskych biskupic...traba malemu vycistit tu tbc ranku..tak uvidime...ani ockovania v 3mesiaci sme preto nedostali...takze aj to nas este len caka...
no idem docitat a potom sa chystat...vonku sice svieti slnko, ale fuka ako slak...tak uvidime...
milli, ako hovoris, mala, ale ked mal maly tu zltacku a bral lieky. teraz uz nie 😒
mili, vlastul, vam spia 12hod v kuse v noci?
no fakt, v noci spanok dlhy cca 11h ale z toho 2x papanie cize 2hod hore. takze 9hod spanku a cez den cca 5h spolu 14h. takze som sa sekla o 2 hod. asi tak. ale oproti vam dost malo nie???
mein aj marko tak spi, viac je hore
to skor pocas dna len tak podriemkava
kim, ja som ťa už s tou básničkou predbehla 😉 😀
sice v poslednej dobe sa mi podarilo zminimalizovat nocne kojenie na 45min, dnes zazracne 1x 30min, ale to len ked drzim vkuse cumel a zacala som zasa zavazovat rucky do perinky
hermi ja som myslela, ze je to ok. sak mimo spankov ho nechavam tak 2 hod hore 😕 . alebo mozno len neviem pocitat, lebo je to nepravidelne 😀 😀
moja buva v noci cca 10 - 11 hodin a cez den ako kedy, niekedy tak po hodkach dohromady 4 h a niekedy na jeden sup potiahne aj 4 - 5 hodin, ked zaspi vonku v kociku, ale to je dobre, ked pekne spinka, laura mi kedysi este lepsie spavala, ked bola malicka
počujte /že počujte 😎 /
ja už budem plienky len v AT kupovať, je to dosť veľký rozdiel v kvalite, naozaj
teda pampersky myslím, tie kupujem
aj ja si myslim ze je to ok, ale u marka zalezi aky ma den ak je dobry spi viac ak ho nieco boli menej je to indi vindi 🙂
hermi Markovia su "bojovnici", takze sa pasuju s dnom a nocou 😀 😀 😀
ja tiez kupujem len pampers a som spokojna, ine nejdem ani skusat a aj marko je podla mna spokojny nema ani zapareniny ani alergiu na ne, takze naco riskovat
juj ked uz o plienkach cief zacala, baby ake su huggiesky a pampersky modre? maju tiez tu sietku ako pampersky premium? lebo tie neznasam, chcem skusit ine
mein 😀 😀 😀
mein my mame prave teraz modre pampers a su vonave vnutri zelene a nieje dnu ziadna sietka, zda sa mi ze su lepsie ako tie zlte doteraz som mala len tie, premium som este neskusala, ale tie obrusky pampers premium mi smrdia, tak neviem ci aj tie plienky tak smrdia 😉
ciefulik, asi mas pravdu, lebo tie nase pampersy sa mi vobec nepacia, ale dostali sme dva baliky, tak pouzivam aj tie, inac najviac spokojna som bola s huggiesami, ja som uz davala rozne druhy plienok, niektore som kupila, niektore sme dostali, nemam tolko penazi, aby som plienky vyhadzovala len preto, ze nie su vsetky jednej znacky, mala mi dobre znasa vsetky, este nebola zaparena ani vyhadzana a vlhcene utierky sme tiez podostavali vsetky mozne druhy a zatial vsetko oki 😅
hermi tie premium maju sietku, malemu sa to strasne na rit lepi, ked sa pokaka, ako ked leukoplast strhujes, takto mu to musim davat dole a ked sa pokaka tak to strasne smrdi 😝
ahojte
ja som neratala koľko maly prespi ale ked je spokojni tak mu asi stači toľko koľko spi
aj ked doma iba 1 hodinku vonku aj 2-3 hodinky
a v noci to doženie to čo cez den nespal 😉
moj stale grcka na dialku už som ho zase 3 krat prezliekala
už mu zajtra lieky nedam ☹
kim - malička je pekna
vlastulka - aj my sme chceli trampolinu ale na činžiaku nemam kde dať a tie maličke čo su tak by sa asi dobuchala alebo skočila mi´mo nej inak je zblaznena do trampoliny
milada - deti sa menia 😉
mein - maly ti papa 30 minut 😕 mne papa 2-3 minutky
on si iba dudluje nenechavaj ho rať sa s bradavkou
max. 15 minut
mein, no moja ide spinkat večer o siedmej, o nejakej tretej sa napapa a spinka dalej do siedmej. Takze da sa povedat, ze takmer v kuse 12 hod. 🙂 A cez den doma tak max. po nejakej hodinke a v kočike 2-3 hodinky 😵
milada - my podobne
až na to že sa krmime 5 krat v noci

caute
nestraste, teraz som pocitala, tak moj maly prespi len cca 12hod 😕 😒