Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
iwa, takze akcie su na vine 😀 😀
vsak som vam to uz pisala, ze si netreba v akciach robit velke zasoby, lebo kym miniete normalny nakup plienok, tak sa nejaka akcia objavi znovu 😀
no vytlacila som kupony - ciernobielo a akceptovali to , vyvolavali sice kade tade a podarilo sa im nahodit iba ten premium care - tak bude mat luxusne plienky
inak potom som videla v akcii v 101drogerke sleep and play 3baliky za 20e tak ak niekto chcete bezte tam , vlhcene su tiez v akcii tusim 6 za nejakych 6e. ale ja teraz mam doma aj to aj to tak som nekupovala-mame maly byt nemozme tu mat sklad plienok a vlhcenych tolko neminame, najma teraz ked cika aj do nocnika. ale oplati sa.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2020010&i...
kuk sem 🙂 no a uz aj ficim kur...k, 😠 😠 😒
teraz som si vsimla, ze to je az do velkosti 3 a my sme este stale na 2, tak to asi do zasoby kupovat nebudem 😒
barbarka, super, do dm sa chystam. Lebo napr. do takej 101 ani nechodievam, kedze ziadnu nemam rozumne dostupnu
myo, co si to dala za link? 😕
diky, pietra, tak mozno ak sa dostanem do dmky pojdem to kuknut
zvalka - na facebook - su tam fotky nasej malinkej/ nemam cas tahat fotky z mobilu. A z fotaku mi sem fotky proste neprida, zevraj su privelke.
baby jak teda s tymi plienkami???
toujures su zevraj plastove
ake su tie tesco? ja potrebujem lacnejsie plienky na den pampers su naj podla mna ale cez den menim kazde 3 hodiny a zda sa mi to drahy spas. chcela by som davat na den lacnejsie plienky a v noci pampers
alebo ine znacky? radte koculdy
pandul no neviem, ako tak kukam tak tesco nie su ovela lacnejsie, zalezi aka je akcia, ked kupis v akcii mas aj pampers za dobru cenu, v 101 sleep and play 3bal 20e 😉
pandul a kolko na SK cca vyjde ta pampers fit v UK?
inac, dnesna noc bola skvela - mala spala od 19tej do 1:50 a potom do 5:30 neveriiim 😅 😕
ale - spravila som jednu zmenu, dala som jej na spanie prvykrat overalik 3-6 😅 ten 0-3 jej uz bol asi priuzky preto sa mi stale budila, alebo....bolo to niecim inym?? ockovanim, alebo fakt tym malym overalikom...? 😕
pandula - najlacnejšie su sleep&play
teskove su fajn vindu ale viac
a z lidla omc nekupujem ale tiež dobre su
pietra no to mas pravdu, ale ja nakupujem uz aj vacsie, lebo 3 su nam uz ltt a to mam este dva baliky po 96 kusov 😎 tak hadam simca az tak nepriberie a ked ano, tak necham svagrovej, v juni cakaju babulo 😀 😀
pandula u nas su teraz v dobrej akcii huggies 😉 a tie boli dobre co sme mali jedne balik v porodke 😉
Tu na pampers stoji balik 5.98 libry teraz kupujem za 5 tie aktive fit su v zlave ale tu uzasne zlavy nie su
tesco su ovela lacnejsie za 5 libier raz tolko plienkok je to fakt ine... asi vyskusam tesco na den
noe - Katarina Medikova - hned ako budem mat cas vas najdem vsetkych,,,,pls.poslite mi IP, alebo ma najdite na facebooku 🙂 🙂
No my sme prišli pred chvílou zvonku, dneska sa už troška ochladilo óproti včerajšku 😒 Ale aspon že slniečko svietilo 😎
Ja som s plienkami nikdy neexperimentovala, ja som verná iba pampers, nakoľko som snimi spokojná 🙂
Barbi to myslíš vážne, že tvoj malý ciká do nočníka? 😕 Mi to príde divné, že 3-mesačné bábetko 😅 Pretože Viki začala prvýkrát do nočníka v 2.r.3.m a do 3 dní sme boli bez plienok... Poznala som kamošky, ktoré nútili na nočník od roka a potom neskôr malo knemu odpor.. proste podla mna dieťa začne cikať samo doň až ked bude "mať na to rozum" a nie zbytočne nútiť.. A to ako vieš kedy máš odchytiť aby sa vycikal? 😅
iwa akcia na huggiesky v tescu? kolko vyjde jedna? naj akcia bola na tie pampersky, co bola plienka cca 4,20 Sk este. mne sa huggiesky pacili tie 3-6,tusim premium to boli.

helof maminy, ja vas tu citam, ale nestihala som nejako reagovat 🙂
zuzitka aj ja som bola na amnio a da sa to prezit, uvidis svagrova bude pokojnejsia o dost 😉 najhorsie je to cakanie a preto som si priplacala, aby som mala vysledky do druheho dna a chvalabohu boli dobre 😀 😀 😀 len sme cakali , ze to bude chlapec, takze sme sa museli popasovat s touto infoskou, lae kedze nam povedali, ze bude zdrava, tak viac nam netrebalo...keby boli vysledky zle, tak ja by som na prerusenie sla ☹ to by bolo len trapenie sa a aj trapenie toho malickeho babatka 😒
pietra ten kupon vyskusam, ked mi ho svagrina vytlaci a potom dam info 😉
plienky ja kupujem len pampers, lebo proste su furt na nich akcie a nestiham ich minut 😀 😀