icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

iwa1
3. mar 2010

helof maminy, ja vas tu citam, ale nestihala som nejako reagovat 🙂

zuzitka aj ja som bola na amnio a da sa to prezit, uvidis svagrova bude pokojnejsia o dost 😉 najhorsie je to cakanie a preto som si priplacala, aby som mala vysledky do druheho dna a chvalabohu boli dobre 😀 😀 😀 len sme cakali , ze to bude chlapec, takze sme sa museli popasovat s touto infoskou, lae kedze nam povedali, ze bude zdrava, tak viac nam netrebalo...keby boli vysledky zle, tak ja by som na prerusenie sla ☹ to by bolo len trapenie sa a aj trapenie toho malickeho babatka 😒

pietra ten kupon vyskusam, ked mi ho svagrina vytlaci a potom dam info 😉

plienky ja kupujem len pampers, lebo proste su furt na nich akcie a nestiham ich minut 😀 😀

pietra
3. mar 2010

iwa, takze akcie su na vine 😀 😀
vsak som vam to uz pisala, ze si netreba v akciach robit velke zasoby, lebo kym miniete normalny nakup plienok, tak sa nejaka akcia objavi znovu 😀

pandula
3. mar 2010

haha zuzit pre maleho 6-9 !!! zlatucke poradny chlop

barbarka
3. mar 2010

no vytlacila som kupony - ciernobielo a akceptovali to , vyvolavali sice kade tade a podarilo sa im nahodit iba ten premium care - tak bude mat luxusne plienky
inak potom som videla v akcii v 101drogerke sleep and play 3baliky za 20e tak ak niekto chcete bezte tam , vlhcene su tiez v akcii tusim 6 za nejakych 6e. ale ja teraz mam doma aj to aj to tak som nekupovala-mame maly byt nemozme tu mat sklad plienok a vlhcenych tolko neminame, najma teraz ked cika aj do nocnika. ale oplati sa.

pietra
3. mar 2010

barbarka, a kde si kupon uplatnovala?

zvalka
3. mar 2010

barbi, v 101 SI BOLA?

myounghee
3. mar 2010

http://www.facebook.com/album.php?aid=2020010&i...
kuk sem 🙂 no a uz aj ficim kur...k, 😠 😠 😒

barbarka
3. mar 2010

pietra v dmke 😉

pietra
3. mar 2010

teraz som si vsimla, ze to je az do velkosti 3 a my sme este stale na 2, tak to asi do zasoby kupovat nebudem 😒

pietra
3. mar 2010

barbarka, super, do dm sa chystam. Lebo napr. do takej 101 ani nechodievam, kedze ziadnu nemam rozumne dostupnu

pietra
3. mar 2010

nie do velkosti 3, ale od velkosti 3, uz ani pisat neviem

zvalka
3. mar 2010

tie kupony nie su na vacsie plienky, napr. na c. 4??

pietra
3. mar 2010

zvalka, su, to bol preklep, su na velkosti midi, maxi a junior

zvalka
3. mar 2010

myo, co si to dala za link? 😕
diky, pietra, tak mozno ak sa dostanem do dmky pojdem to kuknut

myounghee
3. mar 2010

zvalka - na facebook - su tam fotky nasej malinkej/ nemam cas tahat fotky z mobilu. A z fotaku mi sem fotky proste neprida, zevraj su privelke.

zvalka
3. mar 2010

no ale mi to nic neukazalo, iba zeby sme neboli friendi?

pandula
3. mar 2010

myo pridaj si nas na facebooku inak to neni vidiet poslem ti v ip moje meno

pandula
3. mar 2010

baby jak teda s tymi plienkami???

toujures su zevraj plastove

ake su tie tesco? ja potrebujem lacnejsie plienky na den pampers su naj podla mna ale cez den menim kazde 3 hodiny a zda sa mi to drahy spas. chcela by som davat na den lacnejsie plienky a v noci pampers

alebo ine znacky? radte koculdy

barbarka
3. mar 2010

pandul no neviem, ako tak kukam tak tesco nie su ovela lacnejsie, zalezi aka je akcia, ked kupis v akcii mas aj pampers za dobru cenu, v 101 sleep and play 3bal 20e 😉

zvalka
3. mar 2010

pandul a kolko na SK cca vyjde ta pampers fit v UK?
inac, dnesna noc bola skvela - mala spala od 19tej do 1:50 a potom do 5:30 neveriiim 😅 😕
ale - spravila som jednu zmenu, dala som jej na spanie prvykrat overalik 3-6 😅 ten 0-3 jej uz bol asi priuzky preto sa mi stale budila, alebo....bolo to niecim inym?? ockovanim, alebo fakt tym malym overalikom...? 😕

noemi01
3. mar 2010

pandula - najlacnejšie su sleep&play
teskove su fajn vindu ale viac
a z lidla omc nekupujem ale tiež dobre su

noemi01
3. mar 2010

teskove ale zelene alebo fialove balenie
tie biele nie 😖

myounghee
3. mar 2010

baby poslala som vam request 🙂 - please approve me 🙂

iwa1
3. mar 2010

pietra no to mas pravdu, ale ja nakupujem uz aj vacsie, lebo 3 su nam uz ltt a to mam este dva baliky po 96 kusov 😎 tak hadam simca az tak nepriberie a ked ano, tak necham svagrovej, v juni cakaju babulo 😀 😀

pandula u nas su teraz v dobrej akcii huggies 😉 a tie boli dobre co sme mali jedne balik v porodke 😉

noemi01
3. mar 2010

myo - a ja ??? ako sa volaš???

iwa1
3. mar 2010

pietra ty ie si na FB?

pandula
3. mar 2010

Tu na pampers stoji balik 5.98 libry teraz kupujem za 5 tie aktive fit su v zlave ale tu uzasne zlavy nie su

tesco su ovela lacnejsie za 5 libier raz tolko plienkok je to fakt ine... asi vyskusam tesco na den

myounghee
3. mar 2010

noe - Katarina Medikova - hned ako budem mat cas vas najdem vsetkych,,,,pls.poslite mi IP, alebo ma najdite na facebooku 🙂 🙂

vlastulka
3. mar 2010

No my sme prišli pred chvílou zvonku, dneska sa už troška ochladilo óproti včerajšku 😒 Ale aspon že slniečko svietilo 😎
Ja som s plienkami nikdy neexperimentovala, ja som verná iba pampers, nakoľko som snimi spokojná 🙂

Barbi to myslíš vážne, že tvoj malý ciká do nočníka? 😕 Mi to príde divné, že 3-mesačné bábetko 😅 Pretože Viki začala prvýkrát do nočníka v 2.r.3.m a do 3 dní sme boli bez plienok... Poznala som kamošky, ktoré nútili na nočník od roka a potom neskôr malo knemu odpor.. proste podla mna dieťa začne cikať samo doň až ked bude "mať na to rozum" a nie zbytočne nútiť.. A to ako vieš kedy máš odchytiť aby sa vycikal? 😅

zvalka
3. mar 2010

iwa akcia na huggiesky v tescu? kolko vyjde jedna? naj akcia bola na tie pampersky, co bola plienka cca 4,20 Sk este. mne sa huggiesky pacili tie 3-6,tusim premium to boli.