icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

tami_tami
5. mar 2010

noe - ale mi trvalo kym som sa naucila takto balit - som na zaciatku prehlasila ze balit do deky bude mamka lebo to je velmi zlozite 😀

noemi01
5. mar 2010

tami - vidiš všetko si sa naučila

idem ja spať

dobru noc všetkim

zvalka
5. mar 2010

tami, aj mna maminka naucila balit do deky, najskor som myslela, ze sa to ani nenaucim 😅 taka malinka chodila takto v deke a vo fusaku. teraz mam emitex deku a fusak 😉 ale sa riadne zase ochladilo vonku - 6 😕 tak neviem, ci zase deku nezavediem 😉

zuzankaro
5. mar 2010

baby mam otazku, na jar maleho uz budem musiet vozit v sportaku lebo vo vanicke je len tak tak, no a nanoznik mam (to je ten kryt ku kociaru na nohy) ale rozmyslam ze by som mala kupit aj nejaky prechodny vak aby mu nebola zimka, vy to ako riesite? mam fusak ale aj z toho vyrasta ...

zuzankaro
5. mar 2010

myslite ze moze byt aj nieco taketo?
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

zvalka
5. mar 2010

zuzi, ten emitex fusak je velky, ja som dnes uz tu spodnu cast prizipsovala, uz sa mi do tej kratsej verzie nejako nemestila... 🙂 ja mam velku vanicku + tami je dost malicka, tak celu jar budem este s hlbokou vanickou.

zvalka
5. mar 2010

no zuzi, take nieco moze byt fajn 😉 idem spat, som nejaka K.O. 🙂 dobruuu 🙂

iwa1
5. mar 2010

halo babule,

mozte mi niektora pomoct????? je tu niektora od dani? alebo robi niektora na danovom, alebo uctovnicku??? prosim potrebujem pomoc..

zuzankaro
5. mar 2010

diki zvali 🙂)) rozmyslam stale nad tym, dobru noc 🙂

vlastulka
5. mar 2010

Zuzi my máme taký fusak originál k tomu športiaku, toť foto teda len včervenej farbe som našla: http://www.bobowozki.com.pl/images/tt4_02.jpg + je k tomu taká aj teplejšia výpln na zips, takže to je fusak aj na jaro aj na zimu 😉 Tak už sa teším na športiak aj, no ale my ešte vo vaničke pobudneme určite celé jaro, až na leto dáme asi športiak 🙂

zuzankaro
5. mar 2010

vlasti to je super ze je na jar a zimu, a tak sme sa s mm nakoniec rozhodli pre tento combi 🙂 :
http://www.babytrend.sk/emitex-fusak-combi-3-v-...

ciefulik
6. mar 2010

jeeej, prvá :o))

dobré ránko 😀

babonr
6. mar 2010

Ahojte!Co este spinkate? 🙂 U nas vcera teda fucalo poriadne.Dnes vyzera ze bude pekne ale zima.Ale chvalabohu aspon nesnezi.Ja som malemu vratila fusak do kocika pri takychto teplotach a tom vetre.Vecer sa nam stala divna vec.Maleho sme krmili ako zvycajne ale stale sa hmiril a ochkal aj plackat zacal,ale tahal.A ked sa napapal tak tolko vygrcal ze dovi dopo.A potom srdcervuci plac.Myslite,ze nebol hladny?To sa nam stalo prvy krat.Aj ked je pravda,ze posledne dni je pri niektorych krmeniach nepokojny....Mili my kanavit nedavame.Nam dr.kazala ze len ked je cisto kojeny.A preto sa dava aj do pol roka.Bo od pol roka sa deticky zacinaju prikrmovat.Ale ved hadam vedia ti doktori co nam hovoria 🙂

pandula
6. mar 2010

dobre ranko !!! 😀

noc bohvieco nebola maly mal prdiky ale riadne ale tato to rano zachranil tak som dospala a teraz oni dvaja dospavaju !!!

vecer isli zase zubky pistal nam o sto sest po 3 davkach homeo a geliku na dasna sa to ukludnil pekne okupkali napapkali a dobre zaspal... chudatko

mame tata doma cely vikend konecne po dlhej dobe tak si to riadne uzijeme.

majte sa babule.x

pandula
6. mar 2010

babo ja fakt neviem mozno mu to nesadlo na brusko

pandula
6. mar 2010

j777 no mala je uzasnaaa a tie vlasky !!!! fakt zlata

myounghee
6. mar 2010

bre ranko 🙂 alebo dobry den 😅
j777 - malinka je velmi peknucka, aj viac vlaskou ma ako nasa mala.
Pandi - no tak to bude pekny veekend s tatinom, 😵 milujem spolocne kocikovanie. Nas tato je kazdy weekend doma, zatial... Malemu uz idu zubky 😲? fiha
babo - sem tam aj nasa vygrcka trocha mliecka. mozno mu to nepadlo dobre. Nasa sa tiez puci obcas pri papani. Tlaci prdiky a tak sa nevie sustredit na 2 veci.

pekny dnik

myounghee
6. mar 2010

😝 no jo nikto tu neni...mala spinka, tak si idem vylozit nohy 😉 a citat

myounghee
6. mar 2010
lubkaeck
6. mar 2010

babo - nas ado sa vzdy zgrcol ked este nebol hladny a bol viac unaveny ako hladny 😅 napriklad aj dnes pred kocikovanim 😉

juuj zase som od stvrtej hore 😠 a maly dospava v kociku 🙂

pandula - hmm tak to ti zavidim, ze ti maleho drahy vezme a ty mozes spat, to u nas nehrozi ☹ tak si to uzi aj za mna 😉

no ale ja som sa dnes paradne vyprchadzala, fajnsky je vonku - sice zima, ale to slniecko je super 🙂

inak pekne dopoludnie zelam 😉

lubkaeck
6. mar 2010

myo - nemam s tym skusenosti 😒 😉 zatial

lubkaeck
6. mar 2010

saska - pocuj varila si s tou saturejkou strukoviny?

meinkonka
6. mar 2010

ahojte,

tak my sme sa po vcerajsej hroznej noci a dni mali dnes v noci vyborne. maly spal od 19 do 7 a len 2x papal 🙂

baby mne sa zda, ze maly mi uz nejako nechce vela papat, vzdy sa odtahuje, jednoducho sa mi zda, ze papa menej a netusim preco. a aj na vahe sa to trosku ukazalo. zeby ho uz tak papanie nezaujimalo?
ste vraveli, ze vam deti menej priberaju, ale nezda sa vam, ze aj menej papaju? 😕

meinkonka
6. mar 2010

lubka kupila som tie huggies utierky zo 101 drog. ale sa mi velmi nepacia. trhaju sa a mne smrdia 😒

pietra
6. mar 2010

ahojte 🙂

kto to chcel ist pozriet vcera nejake kolotoce? My sme boli v Brendone v raci a krasne kolotoce tam mali 😵 len skoda,ze len take tie natahovacie s jednou melodiou,na ktorych sa neda vypnut hudba. teda da,ale zastavi sa rovno aj otacanie kolotoca. Mali aj take baterkove, ale ja teda 60€ za kolotoc nedam 😔 Takze je marco chudatko este stale bez kolotoca

a v dm,co je hned pri tom, mali problem s tym kuponom, ze je ciernobiely. Ale nakoniec mi ho uznali

mein, deti samozrejme postupne priberaju menej, prve dva mesiace deti priberaju priemerne 150g, druhe dva 90g a dalsie dva 50g tyzdenne. Menej nepapaju, ale zvladnu si tu svoju davku vytiahnut rychlejsie 😉

aela
6. mar 2010

pietra, ja zhanam kolotoc, ale tu u nas v ramci moznosti 😀

pietra
6. mar 2010

aela, viem, ale este niekto vcera pisal, ze chce ist do draciku a do alltoys v avione, takze to bola nejaka blavacka 😉 Ale keby si si na stranke brendonu nejaky vybrala, nie je problem ho ist kupit a ti ho poslat 😉

noemi01
6. mar 2010

ahojte
zuzankaro - tak v športiaku budeme my až ked budeme sedieť
a ten krit na nožičky nanožnik asi davať nebudem iba že by moc fukalo budem zakrivať dekou 😉
ten nanožnik je moc tenky
ja mam maleho vo vaničke ale prenosnej a tu ked sa oteply vyhodim a dam ho do kočika a tam sa ešte v pohode zmestime

iwka - sa my zda že aela raz spominala že je učtovnička 😉

pandula
6. mar 2010

lubi to on le ked ma volno na druhy den pomoze inak nikdy ma toho dost v robote sa mu nedivim ale nas je dobry v noci toto je len druha noc zatial co vyvadzal a aj tak to take zle nebolo ale ja fakt o piatej rano dnes nemohla vstat znova ked som o 4.30 bola hore tak pomohol ved je aj jeho syn, ne ???

😉

nas dospaval dnes 4 hodiny prechadzku 2 obchody a este doma spal !!! wow no ale sa mu nedivim po nedobrej noci akurat sa hra v sedacke a chyta ovecku a natahuje ju !!!! uz pol hodinu ho to bavi sikula !!! tie deti sa tak rychlo ucia je to uzasne sledovat.

noemi01
6. mar 2010

ale tie fusačiky na jar a jesen vizeraju dobre ked tak zoberem do uvahu z deky sa my odkope
a zakrivať každu sekundu ho
pekny je ten zeleny zuzanka 😉

my sme sa v noci krmili 6 krat 😕

babo - vieš čo aj moj sa ešte pojeduje ked dopapa že ešte by chcel ja mu dam dudlik a spokojne pocucka a spi

ja som včera dala pizzu a dnes sa troška vyhadzal ale mam holtov krem bude to ok

😀