Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Mein aj mne už pomenej papá ako kedysi..A na tej váhe to už tiež nejde rapidne nahor.. Ale ako to napísala pietra, čím staršie, tak už pomenej budú priberať.. 🙂
Ja som pri Viki nemala kolotoč v postielke, ale teraz pri Sofi áno, ale tá ho ide zožrať ako pustím 😀 Tak od radosti trepe ručičkami i nožičkami 😀 Zlatá je 🙂 Takže od 7h do 9h máme o zábavú postarané ako sa vyspinká 🙂
A sme predchvílou si zajednali takú menšiu dovolenku na tento týžden, teda na 3 dni iba, taký oddych wellness v hoteli 🙂 Je tam aj pani, čo učí bábätká plávať, tak skúsi aj Sofinka bazén 🙂
My sa ideme nachystať, ideme na oslavu krsnej Sofinkinej 🙂
mein - aj moj papa po menej už nie každu hodinku
je my to divne lebo ked je večši maly by biť jeho naroki na papanie večšie nie???
uvidim ked sa pojdeme o tyžden važiť
ale ked je spokojni tak to nerieš
myo - to hrizatko sme nemali ani nič podobne mojej najviac pomohli prsty na zubky sustavne si ich trela o dasienka
alebo ta karička na dudliku to hrizla 😀
hrizatiek mam asi za plnu škatulu ale ani jedno nehrizla 😒 vždy si najlša niečo ine čo ju zaujalo
pandula - ach zubky ☹
nech už rychlo vinde zubok beťar a potom vas čaka ešte 19 😀
my sme zo zubkami sa neptrapili som zvedava teraz
pandul kúp kvalitnejšie baterky. Ja tam mám tie duracell a dokonca ich mala aj sestrenka predomnou, takže držia už pekne dlho 😅 Alebo ich teda reklamuj, ked tak málo vydržia.. To aj keby ti išiel ten kolotoč od rána do večera sa nemôžu tak rýchlo vybiť 😕 ved aj Viki má kolko hračiek na baterky a nemeníme ich tam tak často 😅
vlastulka - užite si dovolenku 😉 🙂
no damiánko vizera kludas
dominka sa tak v postieľke trepotala až sa hibala cela posteľ a kolotoč par krat na seba zhodila 😀
a kecala o 106
damianko iba všetko v klude sleduje a moc sa netrepe 😀
alebo je lenivy 😀
no baterky my obyčajne a tiež havko FP vyhrava 2 roky kuchynka vari na nej každy den tiež 2 roky idu
chou chou tak isto
vlasti presne tie duracelky mame vnutri 😕 no kolotoc este ide aj hudba ale nejak to zacina spomalovat 😅
parada vlasti pekne si oddychnite
ja vam mam taku chuť na čokoladu a nič doma iba velkonočni zajačik z minuleho roka 😀
ale to asi riskovať nebudem
dam si mikulaša z vianoc 😀
pandula, to si este dobra, my sme v tom kristinkinom kolotoci menili baterky vzdy po par dnoch 🙄 este dobre, ze sme mali nabijacie,ale aj tak to bolo otravne, preto sme ho prerobili na elektrinu do zasuvky 😀 Fakt skoda, ze sme ho vtedy predali
pandula - blava neni tak daleko 😉
londyn je dalej
v juni a to už detičky budu sedieť papkať 😀
ja mam na sportovy kocik usity nanoznik, zvonku nieco ako sustakovina a zvnutra dekovina. Ten som pouzivala na kocik jane. Na x-lander som pouzivala original nanoznik a donho deku, ked bolo fakt chladno
ahojte.
my mame kolotoc na natahovanie z lidla - ruzovy 😅 mm tipoval dievcatko, tak som pouzila ten strojcek z drotu urobila kolecko a na to zavesila plysaky z ikey, kolotoc je krasny visi z hora z kolisky, no a to kolecko je na snurke takze sa daj zatocit aj rozhojdat, inak sa toci na tom strojceku ale ked chcem potichu aby sa tocil
inak vy pustate telku pred drobcami? ci to nie je skodlive na psychiku taky hluk, lebo sme pozerali film aj s nim no tak neviem ci je to spravne
nooo noe sak nieco by sa zoorganizovat mohlo 😉
barbarka - dominiku telka zaujmala od 3 mesiacou
a damianko je zažraty už teraz
a čo sa tika hluku tak dominika viac kriči ako telka 😉
to by bolo pekne same babetka 🙂
noe ved minule som tu pisala ze kto hodi stretko a kde ??? ze v juni / juli som doma ze by to bolo uzasne a nikto nereagoval 🙄
krasna spomienka by bola !!! 😵
by sme nafotili nase krasne tucke babetka ako sedia vedla seba 😀
tucne babetka
pandul ja pridem 😉
Tentoraz už aj ja prídem 🙂 😉
barbarka - šikovne si to vymyslela s tým kolotočom 🙂 My taký hrací nemáme, má len tie visiace rybičky z Ikey, do nich si brnká rukou a teší sa tomu a pustím mu rádio 😀 Od kamošky sme dostali takú umelohmotnú hraciu hrazdičku (niekedy nafotím) a tam visí také slniečko a ked do toho kopne nohou hrá to - 4 melodie sú tam
a kedy si to pisala ??? 😒 lebo som si nevšimla
ja by som tiež chcela vydieť vaše pekne deťurence 😀
saska , barbarka 😉 🙂
nooo baby tak musime zoorganizovat velke stretko ale kde? ja nemam auto na sk kedze len navstevujem tak daleko by som nemohla cestovat !!!
podla mna tak okolo posledneho junoveho alebo prveho juloveho tyzdna !!!! jaaaj bolo by to uzasne sak si tu uz rok piseme o sto sest by bolo super sa konecne zoznamit
pandul sadni na prve lietadlo a dnes na letisku 😀
pandula - a ty pochadzaš z blavy priamo???
však ja blavu moc nepoznam niečo čo najdeme všetky 😉
a kde by sa aj detičkam pačilo pripadne kde by bolo možne aj nakojiť 😉
a ja som hambliva 😀
no už rok bude čo pišeme
už vieme všetko o sebe všetko starosti radosti
Ahojte maminkyyyyyyy 🙂
Aj my prídeme na stretkooooooo 🙂
A kolotoč ani my nemáme, máme nad postieľkou od chicco taký mesiačik, na ňom je plyšová bábika, taký chlapček asi 😅 vyzerá to ako tele tubbies 😀 😀 😀 mesiačik buď len bliká tak pomaly zelené svetlo, vo tme keď zaspáva, tak je to fajn alebo aj svieti aj vyhráva dve melódie, ave mariu a malú nočnú hudbu, páči sa jej to, len to musím jej furt dookola zapínať cez deň, lebo sa to cca po piatich minútach vypne a ona sa zlostí, inak na to vypráva a teší sa z toho 😀 😀 😀
noe ano ja blavacka rodena robena 😀 ale nitra by nebola zla to neni az tak daleko ale fakt treba vymysliet kde lebo bolo by dobre niekde kde je pekne pre deticky troska priroda neviem nieco dohodnut niekde aby taky naval mamiciek cakali
barbarka maly este nema pas musime odfotit a ist to vybavit dufam ze stihame do juna sme taky spomaleny niekedy 😅
uz mame letenky kupene davno

pietra / aela my mame kolotoc na baterky ale baterky vydrzia len okolo mesiaca !!! a stali 3 libry tak je to drahy spas ... ale za kolotoc sme dali 27 libier !!! podla mna dobra cena je fakt pekny, 3 super melodie a mas k tomu aj nocku lampicku maly ho zboznuje