Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte
bose u nas rano dnes riadna kosa, kedy uz bude aspon ta jar ☹
od soboty sa uz vozime v novom kociku, konecne, len marko v nom vydrzi spinkat len hodinu, neviem co sa zasa pokazil s tym spinkanim
my stolicku zatial neriesime, ale urcite to bude drevena 🙂
no a co sa tyka materskej tak ja urcite tri roky, chcem si maleho uzit ved malicky je len raz..... i ked niekedy mi to doma ide pekne na nervy, ale s mm to mam vybavene, ze ked budem chciet mozem si ist s kamoskami posediet a on postrazi maleho 🙂
bre ranko...akoze prelistovala som co/to...ale nestiham vsetko docitat...
ako je to s tym stretkom? ma byt nejake globalne, ze vsetky? alebo len my z BA a okolia....napiste ja urcite dobehnem...potrebujem spolocnost ako sol 😀
akoze neplanujem do roboty...mozno sa este odhodlam na druhe baby...ale az ked pojde maly do skolky....skor nie...no urcite si nejake aktivity vymyslim, inak sa doma spicnem...asi zacnem aj podnikat...uz mam par napadov..no uvidim...a mozno este pojdem do skoly...aby som mala nejaku zmenu a uplne nezblbla....no uvidime....
kazdopadne sa neskutocne tesim na leto, ked uz bude maly vacsi...budeme chodit na chatu k nasim a uz mame zajednanu dovolenku posl.augustovy tyzden do talianska s kamosmi co maju o mesiac mladsiu princeznicku tak sa neskutocne vytesujem....huraaaaaaaaaaaaa
a akurat pozeram plavanie pre deticky...takze aj to bude trocha zmeny...
ahojte kocky, musim malu pochvalit, uz ma taky pekny rezim, vecer o siestej zaspala, o 23 h, 3 h a 6 h papanie, do osmej bola hore, mm ju prebalil a nakrmil rano a ja som do osmej este spala pri nej, ona len lezkala a divala si do okna a o stvrt na devat zaspala a este pekne hajka, sa mi normalne paci takyto rezim 😎 len to pocasie vonku sa mi nepaci 😎
stolicku by som chcela drevenu, ale to ma este cas, dovtedy bude papat v lehatku, jaaaj ked si zaspominam, pri laure som nic nemala ani lehatko ani stolicku, sup mame na kolena, jednu ruku pod pazuchu, druhu do lavej ruky a tak sme papali 😀 😀 😀
my sa cez den papame uz po 4hodinach...a v noci po 5/6ich...aj mne sa tento rezim paci....a nechcem ho menit 😀 no uvidime co na to maly... 😎 obavam sa ze mu pomaly pojdu zubky tak to bude vsetko zase naruby 😨
mne sa zda ze mojmu malemu uz idu zubky, byva strasne mrzuty, slinta a vsetko pcha do ust a ked som skusala dasienka tak ich ma take zdurene, zajtra mame poradnu tak uvidime co na to dr 🙂
hermi aj mne sa zda...tiez mame podobne priznaky 😎
no haloooo napise mi niekto viac info k tej stretavke?
zevraj ak idu detom skoro zubky budu mudre 😀
rush ja neviem nic necitala som vsetko ale pisali nieco aj o bb stred slovenska, aby mohol kazdy prist, ale neviem ako to dopadlo 😉
Rush,v lete jun,jul,ked aj pandula bude na sk. A zatial ze v BB,aby aj vychod aj zapad to nemal tak daleko 😉
no tak to neviem ci do bb pridem...ale secko je mozne...hlavne dajte vcas vediet, pak sa uvidi...ale bolo by to fajn...
ty brdo, baby, vasim uz zubky idu? No hned idem aj moju malu skontrolovat, či v puse niečo nema 😀 Tiez si furt pcha ručku do pusy, ale to som brala ako normalne, ze teraz si objavili ruky, tak si ich olizuju 😅
rushik, v lete by bola stretavka niekde v strede Slovenska. Inak niektore mamičky z inych for si robia aj take vikendove stretnutia v nejakom hoteli alebo chate. Aj to by bolo super 🙂 Len to by asi vsetci nemohli tak na dlhšie 😔
Urobime potom prieskum,a mozno aj vikendovy pobyt v Tatrach,alebo Rohacoch by nebol zly,hm? 😉 😵
ahojte
nasa uz dlhsie slinta na litre a vsetko dava do pusi, ale nechce sa mi verit, ze by to boli zubky
j777 ono trva aj mesiac dva kym zubok vyjde, ich mozu boliet dasienka, marko nechcel cumel a teraz ho tak hryzie, myslim si ze to budu zubky
inak baby dnes som otvorila modre utierky od pampers a tak krasne vonaju, uz budem len tie kupovat 😉
no taky pobyt niekde v horach by bol skvely. alebo v tatralandii pri vode
herminka 😕 , aj som pisala, ze neviem co sa deje , ze posledny tyzden dudluje o 106, predtym nechcela, nevrla je 😕 😀 chudatka male, no neviem, ked bude po mne-ja som mala prvy zub v 8,5 mes , tak neviem ako ta mudrost 😀
ani tvoja nechcela cumel?no aj marko mu prisiel na chut 😀 a ja sa na marka nemozem ani pozriet a ked mu dam pusu tak spusti taky krik, to az tento vikend to zacalo byt take vazne s nim, len meram ci mu nenabehne teplota ale zatial nic klop klop uvidim co zajtra ten dr povie, ved pandulinmu sebastiankovi tiez idu uz zubky
ved to, on asa predtym skerila a posledne dni s nou ziadna sranda nie je...teda este na mm sa aj usmeje, ale on ma taku velku pusu, ze je to ine... 😉
tieto nase deti, si s nimi uzijeme 🙂
vikend by tiez nebol zly keby to bolo za rozumnu cenu . tito maju fajn ceny - raz sme tam boli http://www.avena.sk/
nech uz je teplo lebo ma tu picne.,,dnes idem s kamoskou vecer von, lebo zevraj to je so mnou doma uz na nevydrzanie 😀
no teda ked maju akciu ale to mavaju na vikendy casto
no moj si rucky nielen olyzuje, ale si tak skrabka s pastickou dasienka...tak preto som myslela, ze ho asi svrbia ...sesterkin maly mal v 4mesiacoch uz 2 zubky 😕 no a je aj taky mrzutejsi...no sak uvidime...co z toho vzide 😎
barbi aj my sme tam boli 😎 pekne prostredie
ja zajtra narodky, ten cas tak leti
j777 ja sa tiez chystam tento tyzden niekam prevetrat s kamoskami, konecne sa namalujem pekne nahodim joj normalne sa tesim ze budem zasa zena 😀 😀 😀 😀
ozaj dnes MDZ tak vsetko naj naj naj zeny 🙂
kolko hermi?
coze vy uz chodite zurovat? to ako to? 😕 mne to zatial nevychadza este 😅
fakt mdz...tak vsetkok dobre 😀

ahojte,
sasi mi mame matrace z ikey.
stolicka na papanie- kukala som tie drevene rozlozitelne na kojenecke maju za 700sk len potom som sa docitala ze viacere z nich su medzi nebezpecnymi vyrobkami tak teraz uvazujem nad ikeackou, kym nebude sediet bude papat v lehatku potom ikeacka a potom normalna stolicka. tie ceny za stolicky su sialene , ved za to uz pomaly mozem mat kocik 😅
na materskej zostavam do troch rokov, a potom s druhym. teda tak to planujem, aj ked financne uvidime, mozno budem musiet ist skor. ale chcela by som byt s nim cim najdlhsie, pre deti je to dolezite. aj pre nas 😉