Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no pandul, moje náročné bábatko je od 6.15 hore a zažmúrilo očká 2 razy ale len na 10 minút, takže obedujem piškóty s kyslou smotanou a už by som si najradšej zdriemla ja ale malý furt výska a laloce - včera sa to prudko zvýšilo to lalotanie a výskanie 😀 😵 asi nám už chce niečo povedať 😀
xixi saska aj my tak hore uz od 6 tej potom 20 minutovy spanok a donuteny v kociku 45minut ale to sa asi 10x aj tak mrvil !!! no moj vyprava dost skor mi nadava 😀
piskoty a kysla smotana mnam to je nieco ! 😉
tak ja vo februári 28, vydávala 26 :o)
j777 ja som na tom s oblečením rovnako a dosť mi to už vadí, že nemám čo nosiť...ale veď uvidíme,hlavne som rada, že sa kojíme, to je dôležitejšie..no ale som si myslela, že práve tým kojením to pôjde dole a ništ 😢 🙂
xixi ja budem mat 28 tento rok a moja mami my minule povedala ze dieta moje starnes mi !!! 😀
ako keby som to nevedela
a ja som zatial len zasnubena uz asi 3 roky 😅
čauko bavko ako sa mate!!!!!!!!!!
tak ja som mala 30 v decembri 😝 co uz 😀
maly vykocikovany...este trochu buva...mohol by vydrzat kym dojem 😕
no moj dnes niejak moc prdi a smradlavo 😕
ako je to vlastne s tymi prdmi ??? už sa tu pisalo že by nemala stolica zapachať ale prečo??
lebo mojho citim až cez perinku 😕
noe co maly? uz ok?
rush - už nekašleme vobec
ale rano ako sa zobudi chrči stale že vraj suchim vzduchom alebo chrupavkou
inak cez den nepočuť chrčanie
beruška - ta stolička je pekna 😉 (chipolino)
vlastulka - no podobaju
aj ked fotky pozrem maju podobny vkus sama kitinka 😀 aj ten baldachim nad posteľkou mame aj my
moja sa už trošku začina hambiť ale potom ked sa zoznami tak už vyvadza
no mne dominika koľko krat odišla aj s cudzimi a mamu mala na salame trošku ma to štvalo že išla skor za druhimi ako za mnou 😀
a kedy pojdete do školky???
my mame stoličku plastovu som s nou bola veľki spokojna najôlepšia vec čo sme kupili spolu s hongalkou
maly my tu už bublinky frka na všetky strany no zlatučky 😀
čo sa tyka veku mna každy štve že vyzeram moc mlado a potom sa aj tak drzo každy sprava
ahojte 🙂
marco ma za sebou prvu uplne prespatu noc 😵 vecer zaspal okolo 21, chvilu pred polnocou som sa ho ako vzdy snazila zobudit, nech sa nakoji a taha do 5, ale on len hlavu odvracal, oci otvoril len raz a zas ich zavrel. Tak som ho ulozila do postielky zmierena s tym, ze o hodinu ma zobudi. A zobudila som sa rano na to, ze si marco zuzle prsty, mna nejako moc tlacia prsia a v izbe je nejake velke svetlo 😀 a ono bolo uz 6.30 😀 Napapal sa, a zase zaspinkal. Vstali sme o 9.15 a aj to nas kika prisla vyhnat z postele 😀
pietra- fiha tak to gratulujem k takej noci 😉
ja budem mat v maji 28 😅
nas tiez zuje pasticky, ale dasienka ma tenucke 🙂
lubka - aj ja oslavujem v maji 😉 🙂 o rok menej
provokatérky 😀 v júly 37
tiez zuje pästičky ale ako mu zistím ďásenka aké sú ?
ahojky
dnes sme mali poradňu, mali alexa očkovať, ale od včera trocha soplíkuje, pokašliava, tak ho neočkovali, počkáme, až bude fit 😉
kázali dávať Sinupret a morské kvapky do nosa
no ale vážili ho .... no hádajte, kolko má ....
cm sa nezmenili od minulej poradne, furt má 63 cm ... ale tá váha .... och
ahojte 🙂
ehm ja som mala vo februari 27 😖
pietra uz ste zohnali ten kolotoc??? Ja to asi vzdavam ☹
saska, skusis prstom po dasienkach prejst 😉 ak sa uz deru zubky,su dasienka take zhrubnute, inak tenke
boise a aky by si chcela? v brendone v raci maju celkom pekne, ale skoro vsetky su natacacie a to nechcem,lebo tam ked sa vypne hudba, sa aj kolotoc prestane tocit. Ale vyzorovo uplne ukazkove.
Ja nakoniec zoberiem asi cez inzerat pouzivany, ved tomu kolotocu sa nema co stat. Zajtra sa pojdeme na jeden pozriet
zuzit nenapinaj nas 😀
to myslite vazne v tretom mesiaci aby im isli zuby, to je velmi skoro podla mna
aj nas Adam zacal riadne slintat uz hadam zacneme podbradnik davat aj mimo papania, a pasticku cuca tak ze by susedov tym mohol zobudit
baby ktore davate UM kolko vam vydrzi balenie? my sme sa tak rozbehli ze nestiham behat k dr pre recept
ja som uz tiez kukala aj pouzivane, ale teraz ma kamoska presviedca ze to uz vraj nepotrebujem ked ma maly 3 mesiace 😒 Tak neviem...ci teda este investovat alebo to nechat tak. A ja sama neviem aky chcem, pacili sa mi tie co aj premietali na strop obrazky...
ja budem mať v marci 32 rokov ... stará korčula 😖
boise ... kolotoč nad postielku? čo ja viem ... už teraz začínajú do rúk chytať hrkalky a všeličo, tak už kolotoč aj nemusíš ... ja mám jeden po samkovi, ale tá melodia už všelijak chrčí 😅
a jeden nám dala krstná.
no váži ten môj drobček 8,08 kg. 63 cm. má 3 mes + 4 dni
boise,ja som pri kike davala kolotoc prec v 8 mesiacoch, ked sa zacala stavat v postielke, aby ho na seba nestrhla. Su aj sikovnejsie deti, ale predpokladam, ze skor ako 6 mesiacoch dieta nestoji, takze este vyuzitie bude mat 😉
inak my sme pri kike mali taky ten premietaci a neviem,ci u nas nikdy nebola poriadna tma alebo sme mali vysoko strop alebo cim to bolo, ale tie obrazky vzdy boli take jemne, velmi nevyrazne, ze kiku vobec nezaujali
ak chcete, kuk:
cafte safce 😀 😀
no ako vas citam, tak simca ukazkovo spinka cez den a v noci kazde tri hodky stiahne flasu 😀 😀 a cez den spime 2x3 hodky 😉
zuzi na daj kolko ma? 😕
my na ockovanie ideme az o tyzden, chvalabohu 😀
zuzi riadny kus chlapa, mne sa Simča zasekla na 6,3 kg 😀 a zase stojime uz tyzden 😀 😀 a to mala v poradni 4.2. 5670g 😕 no linia nadovsetko, ale dnes som uz musela vanicku z kocika vybrat, lebo slecna sa nevliezla a na ten fusak emitex dat tu pripojnu cast, lebo mala nohy uplne skrcene 😀 😀 😀
inak osm pozerala ten bebilon co tu milladka spominala a fakt, tí poliaci maju vsetko lacnejsie, tak somnakazala nasim, nech krasne pekne vzy ked pojdu do pl tak kupia bebilon 😀 😀 😀 akoze skoro 5€ na baleni je dost podla mna 😎

jaj take ticho tu je !!! co sa deje kde ste mamicky ???