Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
babo - neviem ti poradiť ☹
Pietra my to nestahujeme.Matusko ma taku tu predkozku ako keby relozenu,takze ju tak jemno ako keby otvorime a umyjeme s tamponikom.Bo len tak vodou to nejde.
noemi, to este nemame, to kika este nestihla objavit 😀 Mne staci, ze musim vyzliekat a obliekat velke babiky, vcera tak jednu kupala asi 5x a potom povedala, ze babika uz musi ist spinkat a ze jej ide dat papat. Doteraz vzdy zobrala flasu a vcera sa tvarila, ze ju koji 😀 😀 No vsetko chce opakovat 😀
moj maly uz hodinu spi 😕
noemi,no dobra ako dobra, tam som zas mala problem,ked sa pokakala az na chrbat a kako mala vsade, ako to z nej dostat 😅 Problemy su aj s dievcatami aj s chlapcami,len vzdy ine 😀
babonr a nemoze mat zapareny len ten kusok? napr. tam bola mensia vrstva kremu. Inak neviem
pomylila som sa polly pocket sa jej pači tie little pet shop su zvieratka 😉
http://www.maxikovy-hracky.cz/images/prods/7487...
pietra taketo moja na tom frči už rok
ale neprakticke aby my to mali nezjedol lebo tie vecičky maju velkost 0,5 cm
bety mne dr. vravela, ze az po roku
Ved to babo,nerada by som od nej skor ako v 3rokoch 🙂 a teraz si trufam,ale chcem rovno aj druhe 😉 uvidime,ci zvladnem.lebo tato noc bola zla,prva taka divna,furt bola hore,pomrnkavala. A bola som trosku nervo ☹ a rano jej mm nasiel v pyzamku nozicke ten cip z tesca! Ten pasik 😅
ja tiez este s pipikom nerobim nic 🙂
baby chcem sa spytat tie co mate mrchu tak ju mavate tak ako pred tehu, myslim kazdych napr. 28 dni? ci sa to musi ustalit a bude zo zaciatku strajkovat? lebo ja mam dnes dostat a ziadny priznak nic, hadam niesom tehu, normalne mam stres, musim sa otestovat dnes 😅
noe - chudera malinka ☹ ! zubara sa boji aj dospely clovek, nie este dietatko. Aspon dostane bolestne 😀 a rychlo zabudne na vsetko zle. Cukriky 😀 😀. Ozaj 13-teho mame 3mesiaciky. Nase malinkate, rastu ako z vody.
Nasa mala od soboty nepapa ako by mala. Aj dnes mala papat o 09:00. Tak som jej spravila 120ml no ona nechala 80ml v flaske. Potom sa trosku prehadzovala v postielke a teraz zaspinkala. 😲 nechapem co sa snou deje. A stolicu ma cc kazdy 2den. Predtym kakala kazdy den a viacej. Mozno je to druhym mliekom, neviem. Nepuci sa, neplace, prdka si. Len vcera plackala vecer, ale to ona mava svoje dni 😕 . Kazdy treti tyzden ma 1den, kedy je placliva.
Prave mi doniesol poštar balik s tym polskym bebilonom 🙂 Včera to poslala prvou triedou. Učtuje si len postovne, balné nie. Takze super, odporúčam od nej nakupovat 😉 Ja som objednala aj jedno balenie plienok a utierok DADA, tak uvidim, ake budu. Ak dobre, dam vediet 😵
baby a cim natierate rytulky proti zapareninam? vyskusala som Sudocrem, vyhadzala sa. Tak kupujem Bepanthen, ten je fakt dobry no drahy. 30g -cca.5eur.
zvalka - ty si pohodačka ty zvladneš aj 3 deti 😉
myo aj markovi akosi nesmakuje v poslednej dobe 😒
herminka - len sa otestuj
podľa mna to zo začiatku asi ešte štrajkuje
ja som ešte nedostala kedže kojim
zvali - aj ja by som chcela 2 deti. Uvidime ako bude financne a tak. Byt mame sice 3-izbovy, lenze hypo na krku. Uvidime. Ale ty si kludny typ, zvladnes to iste 😉
hermi - dufam len, ze nam nezacnu chudnut.
noe pevne verim ze to strajkuje lebo ak nie tak ma picne veru
myo, ja natieram len rybacou mastičkou - ta zelena tuba. A je super. Vzdy taku riadne hrubu vrstvu dam, aby sa tam moč nedostal k pokozke. A tym, ze je to mastne, tak to pomaha, aby ju nevystipalo 🙂 Ale mala uz asi dvakrat taku vyraztičku, tak tam mi Imazol pomohol 😉
A ake mlieko teraz davas? Pred tym si čo davala? Mozno si len musi zvyknut jej traviaci system na zmenu 🙂
no myo toho sa aj ja bojim, ale tak asi mu staci uz menej papat, ale zasa v noci papa pekne
herminka - a čo ty vieš možno je aj dobre dve deti po sebe mať 😉
noe ved ja by som chcela deti len ten porod 😒 ja mam strasne spomienky
hermi, ja som tiez povedala, ze klasicky pôrod nikdy viac! Bud musim mat na 100 % istú epiduralku alebo si dohodnem dopredu cisarsky 😔
Ale druhe babätko chcem určite 🙂 Ale az ked bude Ninka v skôlke by som chcela. Uz si predstavujem, ako pojdem s kočikom s malym Jakubkom po Ninku do škôlky 😀
caute docitane ste toho popisali
menej sem chodim viac sa venujem malemu je uzasny taky smejo !
pipikom nic nerobim neviem co tak cakam ved ta predkozka este neni poriadne vytvorena tak neni co tahat 😅
na materskej by som bola 3 roky velmi rada, mozte byt radi baby ze vam taku dlhu matersku daju v inych krajinach vo svete je to okolo 3-9 mesiacov !!!! tu je platena 9mesiacov ale robotu podrzia do roku ked nemozem nastupit spat musim dat vypoved sama !
takze tak ja do roboty urcite nechcem spat po roku ved kto bude s malym.
ja ho do jasiel nedam, nikomu neverim fuj a je to neskutocne drahe takze co by som zarobila by vacsina isla aj tak tam.
neviem si prdstavit ako budeme zit z jedneho platu ale to sa dozvieme az ke ten cas pride !!! dufam ze dovtedy maly nebude nosit plienky
saska to najkrajsie napisala a ja tiez chcem sledovat maleho kazdy krok a ovplyvnit jeho vychovu ved mi ho budeme mat stale doma nie pani v jaslach ! tiez jedna starsia pani na trhu v stanku sa mi minule prihovorila a vyzvedala meno maleho lebo jej dcera caka chlapceka a nevedia vybrat meno a ona mi povedala ze urcite nechod spat do prace ved predsa si nemala dieta na to aby si ho dala do ruk niekomu inemu !!!! 😉
a s tym babetkovskym priberanim ja som pocula ze vaha sa ma zdvojnasobnit na konci 4 teho mesiaca !!!! my sme pribrali vyse 2 kg od narodenia. st ale priberame rovnako cca 200g za tyzden
pekny den
noemi - chúda Dominička 😢 u zubára má čo dospelý robiť
babonr,meinkonka - blahoželám vašim drobčekom k 3 výmesačiu 🙂 😉
a druhe dieta chceme velmi ale urcite nie skor ako za 5 rokov !!! musime sa najprv konecne usadit 😅
noe - daj pusinku od sebinka dominike drzala sa statocne chudatko !!! a ty si dnes oddychni zena
milli ja si to tiez tak nejako predstavujem, v prvom rade musim zabudnut na porod a ked budeme mat postaveny domcek a marko bude mat tak 5 rokov tak potom moze prist rebeka 🙂
ale ako sa vravi clovek mieni pan boh meni tak uvidime 😉
vo stvrtok si musim ist tu antiku predpisat lebo toto je stres normalne 😖
millada - druhy porod je zvycajne ovela lahsi !!!
ja urcite chcem prirodzeny znova dalo sa to zvladnut ! neviem podla mna to bol krasny zazitok 😉

sikuôke=cikulke...