Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Ja mam tiez vigantol v kufriku a nezabudam.davam kazdy vecer 😉 kanavit nam davaju v poradni raz mesacne.
idem si na chladnicku napisat vigantol vacsimi pismenami, davidko aj tri dni nedostane, nezodpovedna matka 😖
ja tiez obcas na vigantol zabudnem v tom vecernom chaose pri ukladani deti. Lebo velakrat si spomeniem, ale uz je marco nakojeny, tak si poviem, ze pockam do posledneho kojenia a potom zabudnem. ale uz sa lepsim, za posledne dni som nezabudla ani raz 😀
uz mam na chladnicke odkaz: Mami dostal so uz dnes vigantol?ak nie uzaj mi ho daj. davidko 😀 predtym tam bolo iba dat davidkovi vigantol a to som zabudala
vigantol sa snažim dávat kazdý deň,ale teda par krat som sa tiež spamätala až po poslednom kojeni 😒
my by sme druhe babo brali tak s 2-3 ročným odstupom ,ale uvidíme.Po cisárskom je dobre 1-2 roky neotehotniet.No a druhý porod by som chcela prežiť klasicky,nie cisarák a za asistencie otecka.Chudak moj,ten sa na to pripravoval a tesil,az ho to obišlo 😒
tak my sme uz doma z poradne markito ma 62 cm a 5900 gramov, takze tak akurat od poslednej poradne pribral 900g a narastol 2cm 🙂
ja davam vigantol rano, snazim sa tiez nezabudat 😉
test negativny chvala bohu, mrcha si musi asi zvyknut na to, ze ma chodit pravidelne 😀
babrbarka keby sme mali namiesto marka dievca tak je to rebeka tiez sme sa s mm smiali na tom, ze co ak bude rackovat? 🙂
a o mesiac nas caka ockovanie, baby chcem sa spytat tie co ste uz ockovali babatka museli ste ist predtym na krvny obraz? lebo my mame ist tyzden pred ockovanim
Bety,aj ja 2-3roc. chcem. A veru tatinko ma tiez zazitok velky 😉
ja davam vigantol nezavisle od kojenia,ale je to v podstate pred do lyzicky s mm.
nohy oholene, vlasy umyte, zemiaky uvarene, umyvačka povyberana, ešte pradlo vyvešat 😀
zvali, ano objednala som č. 3 a je taka, ze moze aj teraz nosit, ale myslim, ze aj neskôr bude dobra. A je taka jednovrstvova, takze skôr jar alebo začiatok jesene 🙂
u nas je dnes nadherne, ani oblačika, teplučko na slnku. Uz sa tesiiiim na to jarne kočikovanie, ked mozeme male vyštafírovat a popri tom aj nejaky bronz nachytame 🙂
vigantol sa snazim davat na obed ako dezert 😀 Tiez som parkrat zabudla... 😅
hermi, takze druhe babo nebude? A tak sme sa tu tesili 😀 😀 😀
rano som pisala, ze mrcha nechodi a naobed uz na dvere klopala 😒 😀
tak som vas sklamala 😀
musi niekto iny zacat 🙂
tak to mozno aj ta moja pride ked aj tebe dosla
vigantol aj ja niekedy zabudnem...ale mam sesterku v taliansku, ona tam robi zdravotnu sestru a ked dosla na navstevu tak len zizala co to cpem do maleho, ze oni take vobec nedavaju... 😕 a to mna tu strasila doktorka s krivicou a cojaviemcim, tak som soky mavala ked som nahodou zabudla dat...teraz sa uz nestresujem 😠
Aspon mozes AK dat milli 😉
daj link,kde si obj. Bobika.tak aj ja objednam c.3.
zvali, ta predavajuca je fajn, menila som objednavku a v pohode 😵
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5016117&tab=1
aj túto bez viazania som objednala a dobre drzi na hlavičke 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5023184&tab=2
herminka - na krvny obraz my nechodime
robia nam to iba ked bola dominika viac chora a ked bola v nemocnici
peknu vahu mate na 2 mesiace
viac sa my pačia tie prve čiapočky koli tomu že uška maju dobre zakrite
tie druhe nie aj ked sa zda že dobre držia tak na dieťatu nebudu 😀
hlavičkou bude mikať z lava do prava a stale bude mať uška hole 😒
No objedmam dve 🙂 cyklamenovu a maslovu asi 🙂
jeeej aj ja objednam bobika asi tmavo modru a svetlo modru, takze pisete ze c.3?
a este k tym porodom ak rodit tak uz len cisarskym
ahojte, ja si tu o vašich pôrodoch vlastne čítam až teraz, keďže som bola prvá, vás som väčšinu zmeškala. U mňa pohoda - takýmto štýlom môžem aj každý rok rodiť 😀 Len teda tie opuchy cez tehotenstvo a posledné 2 tt vysoký tlak 😝 Nechám tomu voľný priebeh, možno tak o rok, dva pôjdeme na druhé 🙂 😉
hermiinka - pekná váha aj cm 🙂 😉
ahojte,
citam vas 😉
ja uz sa teda nechystam rodit, ale ked to mozem porovnat, tak uz v zivote nechcem cisarsky 😨 podla mna je lepsi normalny porod a ja ta rekosvalencia je lahsia 😉 o laktacii nehovorim 🙂
ja objednam c. 3, ved na jar, a jesen budu v podstate uz od 6 mes 🙂
baby, ja som zavisla na coko jogurtoch ☹ ja by som ich dokazala zjest furt 😅
boise
v taliansku maju vela slnka preto netreba extra vit D. ja by som vzime davala stale v lete nie ale ja tiez zabudnem
on je u nas trochu vigantol precenovany, na vytvorenie dostatocneho mnozstva vit.D cloveku staci 20min na slnecnom svetle, v zime to moze byt trochu problem, ale v lete nie. Preto sa napr. az do dvoch rokov v zimnych mesiacoch odporuca vigantol davat. Ale ked sa obcas zabudne, ziadna tragedia sa dietatu nestane
ved to su tie capicky co som tu minule link davala 😀
baby vsetky nase deti budu mat rovnake 😀
my mame bielo - modru pasikavu a este erik capicku hnedu
v nedelu pridu 😵
hehe ja som zavisla na mile 😝 zvali tvoja zavislost je aspon zdrava
iwa, no ja som mala dost tazky porod, takze ak babo tak rodit cisarskym, vsetky v prodnici cupitali a sedeli v poho len ja som ako kriplik ledva suchala nohami a sediet? ani na pol zadku 😝 . chcela by som druhe, ak moje fyzicke sily budu stacit a panboh da tak budeme len radi, ale uz si netrufam 😝 bud. rok budem mat 36 a unavena som ako pes, a ak by som chcela vekovy rozdiel aspon 2-3 roky tak to uz je pre mna dost neskoro
no mne napisala ze vigantol dve kvapky kazdy den az do troch rokov... 😒
pietra 😵
pandul, vsak my to dobre vieme, ze to si sem ty davala 😉 ja mam tuto doma ale tu podsitu c. 2 a paci sa mi je super, tak objednam trojku na jar a jesen skorsiu 😉
zuzi, ale vyzeras super na svoj vek ! 😉 viem co hovorim, videla som ta aj nazivo 🙂
zuzi ja ze mas okolo 29 😉

No tu sa tuším zasa rodí? 😀 😀
No nemám čas vás čítať, predchvílou sme dorazili z toho rakúska, no super akcie a pekné nové jarné kolekcie už boli, tak baby sú už pripravené na jar 😉 Fakt krásne bundičky, trička , nohavice.. som im pokúpila. Tak sa vytešujem 🙂
No a idem ja pobaliť kufre, ráno skoro odchádzame 🙂 Teda ešte ma teraz čaká kopa žehlenia 😝