icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

vlastulka
9. mar 2010

No tu sa tuším zasa rodí? 😀 😀
No nemám čas vás čítať, predchvílou sme dorazili z toho rakúska, no super akcie a pekné nové jarné kolekcie už boli, tak baby sú už pripravené na jar 😉 Fakt krásne bundičky, trička , nohavice.. som im pokúpila. Tak sa vytešujem 🙂

No a idem ja pobaliť kufre, ráno skoro odchádzame 🙂 Teda ešte ma teraz čaká kopa žehlenia 😝

zvalka
9. mar 2010

Ja mam tiez vigantol v kufriku a nezabudam.davam kazdy vecer 😉 kanavit nam davaju v poradni raz mesacne.

barbarka
9. mar 2010

idem si na chladnicku napisat vigantol vacsimi pismenami, davidko aj tri dni nedostane, nezodpovedna matka 😖

pietra
9. mar 2010

ja tiez obcas na vigantol zabudnem v tom vecernom chaose pri ukladani deti. Lebo velakrat si spomeniem, ale uz je marco nakojeny, tak si poviem, ze pockam do posledneho kojenia a potom zabudnem. ale uz sa lepsim, za posledne dni som nezabudla ani raz 😀

barbarka
9. mar 2010

uz mam na chladnicke odkaz: Mami dostal so uz dnes vigantol?ak nie uzaj mi ho daj. davidko 😀 predtym tam bolo iba dat davidkovi vigantol a to som zabudala

betyna8
9. mar 2010

vigantol sa snažim dávat kazdý deň,ale teda par krat som sa tiež spamätala až po poslednom kojeni 😒
my by sme druhe babo brali tak s 2-3 ročným odstupom ,ale uvidíme.Po cisárskom je dobre 1-2 roky neotehotniet.No a druhý porod by som chcela prežiť klasicky,nie cisarák a za asistencie otecka.Chudak moj,ten sa na to pripravoval a tesil,az ho to obišlo 😒

hermiinka
9. mar 2010

tak my sme uz doma z poradne markito ma 62 cm a 5900 gramov, takze tak akurat od poslednej poradne pribral 900g a narastol 2cm 🙂
ja davam vigantol rano, snazim sa tiez nezabudat 😉
test negativny chvala bohu, mrcha si musi asi zvyknut na to, ze ma chodit pravidelne 😀
babrbarka keby sme mali namiesto marka dievca tak je to rebeka tiez sme sa s mm smiali na tom, ze co ak bude rackovat? 🙂
a o mesiac nas caka ockovanie, baby chcem sa spytat tie co ste uz ockovali babatka museli ste ist predtym na krvny obraz? lebo my mame ist tyzden pred ockovanim

zvalka
9. mar 2010

Bety,aj ja 2-3roc. chcem. A veru tatinko ma tiez zazitok velky 😉
ja davam vigantol nezavisle od kojenia,ale je to v podstate pred do lyzicky s mm.

millada
9. mar 2010

nohy oholene, vlasy umyte, zemiaky uvarene, umyvačka povyberana, ešte pradlo vyvešat 😀

zvali, ano objednala som č. 3 a je taka, ze moze aj teraz nosit, ale myslim, ze aj neskôr bude dobra. A je taka jednovrstvova, takze skôr jar alebo začiatok jesene 🙂

u nas je dnes nadherne, ani oblačika, teplučko na slnku. Uz sa tesiiiim na to jarne kočikovanie, ked mozeme male vyštafírovat a popri tom aj nejaky bronz nachytame 🙂

vigantol sa snazim davat na obed ako dezert 😀 Tiez som parkrat zabudla... 😅

hermi, takze druhe babo nebude? A tak sme sa tu tesili 😀 😀 😀

rano som pisala, ze mrcha nechodi a naobed uz na dvere klopala 😒 😀

hermiinka
9. mar 2010

tak som vas sklamala 😀
musi niekto iny zacat 🙂
tak to mozno aj ta moja pride ked aj tebe dosla

boise
9. mar 2010

vigantol aj ja niekedy zabudnem...ale mam sesterku v taliansku, ona tam robi zdravotnu sestru a ked dosla na navstevu tak len zizala co to cpem do maleho, ze oni take vobec nedavaju... 😕 a to mna tu strasila doktorka s krivicou a cojaviemcim, tak som soky mavala ked som nahodou zabudla dat...teraz sa uz nestresujem 😠

zvalka
9. mar 2010

Aspon mozes AK dat milli 😉
daj link,kde si obj. Bobika.tak aj ja objednam c.3.

millada
9. mar 2010

zvali, ta predavajuca je fajn, menila som objednavku a v pohode 😵
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5016117&tab=1

millada
9. mar 2010

aj túto bez viazania som objednala a dobre drzi na hlavičke 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5023184&tab=2

noemi01
9. mar 2010

herminka - na krvny obraz my nechodime
robia nam to iba ked bola dominika viac chora a ked bola v nemocnici
peknu vahu mate na 2 mesiace

noemi01
9. mar 2010

viac sa my pačia tie prve čiapočky koli tomu že uška maju dobre zakrite
tie druhe nie aj ked sa zda že dobre držia tak na dieťatu nebudu 😀
hlavičkou bude mikať z lava do prava a stale bude mať uška hole 😒

zvalka
9. mar 2010

No objedmam dve 🙂 cyklamenovu a maslovu asi 🙂

zuzankaro
9. mar 2010

jeeej aj ja objednam bobika asi tmavo modru a svetlo modru, takze pisete ze c.3?
a este k tym porodom ak rodit tak uz len cisarskym

saska73
9. mar 2010

ahojte, ja si tu o vašich pôrodoch vlastne čítam až teraz, keďže som bola prvá, vás som väčšinu zmeškala. U mňa pohoda - takýmto štýlom môžem aj každý rok rodiť 😀 Len teda tie opuchy cez tehotenstvo a posledné 2 tt vysoký tlak 😝 Nechám tomu voľný priebeh, možno tak o rok, dva pôjdeme na druhé 🙂 😉

saska73
9. mar 2010

hermiinka - pekná váha aj cm 🙂 😉

iwa1
9. mar 2010

ahojte,

citam vas 😉

ja uz sa teda nechystam rodit, ale ked to mozem porovnat, tak uz v zivote nechcem cisarsky 😨 podla mna je lepsi normalny porod a ja ta rekosvalencia je lahsia 😉 o laktacii nehovorim 🙂

zvalka
9. mar 2010

ja objednam c. 3, ved na jar, a jesen budu v podstate uz od 6 mes 🙂
baby, ja som zavisla na coko jogurtoch ☹ ja by som ich dokazala zjest furt 😅

pandula
9. mar 2010

boise
v taliansku maju vela slnka preto netreba extra vit D. ja by som vzime davala stale v lete nie ale ja tiez zabudnem

pietra
9. mar 2010

on je u nas trochu vigantol precenovany, na vytvorenie dostatocneho mnozstva vit.D cloveku staci 20min na slnecnom svetle, v zime to moze byt trochu problem, ale v lete nie. Preto sa napr. az do dvoch rokov v zimnych mesiacoch odporuca vigantol davat. Ale ked sa obcas zabudne, ziadna tragedia sa dietatu nestane

pandula
9. mar 2010

ved to su tie capicky co som tu minule link davala 😀

baby vsetky nase deti budu mat rovnake 😀

my mame bielo - modru pasikavu a este erik capicku hnedu

v nedelu pridu 😵

zuzankaro
9. mar 2010

hehe ja som zavisla na mile 😝 zvali tvoja zavislost je aspon zdrava
iwa, no ja som mala dost tazky porod, takze ak babo tak rodit cisarskym, vsetky v prodnici cupitali a sedeli v poho len ja som ako kriplik ledva suchala nohami a sediet? ani na pol zadku 😝 . chcela by som druhe, ak moje fyzicke sily budu stacit a panboh da tak budeme len radi, ale uz si netrufam 😝 bud. rok budem mat 36 a unavena som ako pes, a ak by som chcela vekovy rozdiel aspon 2-3 roky tak to uz je pre mna dost neskoro

boise
9. mar 2010

no mne napisala ze vigantol dve kvapky kazdy den az do troch rokov... 😒

pandula
9. mar 2010

pietra 😵

zvalka
9. mar 2010

pandul, vsak my to dobre vieme, ze to si sem ty davala 😉 ja mam tuto doma ale tu podsitu c. 2 a paci sa mi je super, tak objednam trojku na jar a jesen skorsiu 😉
zuzi, ale vyzeras super na svoj vek ! 😉 viem co hovorim, videla som ta aj nazivo 🙂

pandula
9. mar 2010

zuzi ja ze mas okolo 29 😉