icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

iwa1
19. jan 2010

babule my so synom sme sa takto trapili az nakoniec ster ukazal zaletho staphylococa a museli nam aj tak prepichovat slzny kanalik 😒 doki sa cudovala, ze kde sme to mohli dostat.... ale zteraz nam krasne zabera opthalmo septonex..inak nemate pocit, ze modrooke deti maju zapal oci catejsie? moj syn akonahle ma sople, tak ma zahnisane oci 😒

pietra
19. jan 2010

tami, vdaka, skusim aj tu prevarenu vodu

saska73
19. jan 2010

Poráža ma 😠 , niečo na mňa lezie ( a nie je to mm 😀 ), pomóoooooc ja nechcem byť chorá. Mne strašne rýchlo pri chorobe vystúpi teplota nad 39 a to sa asi nesmia pri kojení dávať žiadne lieky 😖

pietra
19. jan 2010

iwa, co ja viem, ci modrooky maju castejsie. My v rodine na zapaly netrpime a z mojej strany su to prevazne modroocka. Ja mam prave pocit, ze Marco bude hnedooky

saska73
19. jan 2010

iwa - že kde ste zobrali zlatého stafylokoka, však sú toho plné nemocnice, taký fajnový nemocničný zmutovaný, pri pobyte cca nad 10 dní ho chytí úplne každý 😠

pietra
19. jan 2010

saska, paralen jeden den mozes, potom len na odporucanie lekara

pietra
19. jan 2010

no ja dufam, ze ma vo stvrtok dr. potesi, ze vyter ziadnu potvori neukaze 😖

iwa1
19. jan 2010

pietra lebo my sme vsetci hnedooky a len maly je modrooky, tak som mala ten ppocit, ze ma take nachylnejsie ocicka 😉

simci zacinaju blednut, tak ratam , ze bude zelenooka po tatovi 😀 mohla by byt...

sasi tak to je pravda, daj si paralen na vypotenie, mne to pomohlo minule a ze to je jedine co moze bez predpisu 😒

aela
19. jan 2010

kocky, my teraz vecer okupkali, idem s malou na rukach rychlo dospalne, lebo uz sa didy nemohla dockat, ci som sa nesmykla na chodbe, esteze som sa len posadila, udrela som sice ruku a koleno, ale malej sa nic nestalo, no mozem ja laure rozpravat, ze nema po byte behat obuta, ked pride zvonka, som sa smykla na vode, co jej stiekla z topanok 😝

iwa1
19. jan 2010

aela pekne, esteze sa vam nic nestalo 😉

mladej moooozes rozpravat, ja uspavam malu a vravim jej nech mi da zavinovacku do postielky, nedrbla ju do autosedacky a kludne dalej kuka telku 😉

babule uzivajte, male deti = male starosti, velke deti = velke starosti 😀 😀

aela
19. jan 2010

iwa, vcera bola s malou vonku, mala bola v zavinovacke, v deke a vo fusaku, dnes hladam deku a deky nikde a ked som sa jej pytala, kde je deka, ze v kociku, doteraz som ju nenasla 😝

iwa1
19. jan 2010

jaaaaj aj u nas chodi zašupčak a žerie veci 😉 najcastejsia odpoved je neviem 😀 😀 😀 uz si aj sama odpovedam, tebe aspon vonku chodi s malou 😉 moja nevie co s nou, to sa skor matej pohra a da na nu pozor 😉

iwa1
19. jan 2010

alebo invisible man chodi a schovava ich, ako napr. taku ciernu lyzicu plastovu s muzom hladame uz mesiac nikde jej niet 😀 😀 😉

aela
19. jan 2010

iwa, no raz bola, lebo mi isla hrat na nervy, ze chce notebook 😀 😀 😀

iwa1
19. jan 2010

aela no take vydieranie je najlepsie 😀 😀 😀

saska73
19. jan 2010

čistý okupkaný a vyolejčekovaný chlapček mi zostal asi 46 sekúnd a potom sa totálne pokakal 😝 😀

saska73
19. jan 2010

iwa - 13 rokov je obdobie vzdoru voči rodičom, že? už len z princípu

iwa1
19. jan 2010

sasi 😀 😀 😀

saska si to presne vystihla 😉 spm ta najhorsia osoba na svete 😉

meinkonka
19. jan 2010

caute tak ja som total nasrata. 😠 vraj cim viac a castejsie kojis, tym viac mlieka sa ti tvori. hovno. u mna je to uplne naopak. sak ked maleho prikladam kazdu pol hodku az hodku, tak je chudak straasne nervozny a ani sa mu necudujem nic mu nejde. normalne sa mi nestiha tvorit mlieko. ja mam najviac mlieka, ked maly spi tak 4 alebo viac hodin napr. po ranu. dnes som ho napr. musela poobede dokrmit UM, lebo po cca 3hod maratone krmenia sa chudak isiel zblaznit a ja tiez. ja toto kojenie nezvladam. 😢

lia
19. jan 2010

ani ja mein,ja to uz vobec neriesim,mala je tiez nervozna,ze jej nic nejde a ja potom tiez,cize jej potom dam um a mam kludne dieta a aj ja som kludna.
dnes mi spala poobede 3 a pol hodky 😅

lia
19. jan 2010

vy uz mate rezim??

zuzankaro
19. jan 2010

saska to potesiii 😀 babatka radi kakaju do cisteho, u nas je to podobne 😀
joj meinka ty sa stale trapis s tym kojenim, poviem ti mas pevnu volu nie ako ja, ja som radsej volila prikrmovanie UM ako maleho nechat sa jedovat a hladneho plakat, on je taky papkac.

lia
19. jan 2010

to aj u nas tak je sasi,len dnes pruser,od rana nekakala,bojim sa,aby ju brusko nebolelo v noci ☹

sasi,uz sa ta chcem 100 rokov spytat ako si spokojna s tymi kojacimi podprdami

lia
19. jan 2010

nasa mala rada zase cika ked ju rozbalim 🙂 taka je zlata,ja som do nej zalubena 😵

meinkonka
19. jan 2010

lia ze rezim 😀 to co je???? nepoznam. mne vcera v noci maly spal 5 a pol hod. a to kojenie uz aj ja asi pomaly prestanem riesit, bo mi z toho jeb.e

lia
19. jan 2010

veru,aj mne skoro precvaklo.chcela som kojit,snazim sa aj teraz,vzdy jej dam najprv z mojho,ale nestaci.
ona strasne rychlo rastie,musim sa spytat doktorky ci to je normal,ona na gramy moc nepribera,aj ked je uz vidno,ale za chvilku aj mna prerastie 😀
pytam sa mein 😀

beruska.zuzanka
19. jan 2010

mein, podľa mňa nestresuj, horšie, ako to, že nebudeš kojiť každú hodinu je to, že budeš kôli tomu nervná a malinký to cíti a bude nervózny rovnako s tým rozdielom, že ty si s nervozitou poradíš nejako, on bude plačkať, nespať, nepapať... aj ja dokrmujem po každom kojení a svet stojí... malá sa nám rozjedla, už spapá pri každom kojení z oboch prsníkov+100 nutrilonu a dnes podvečer si ešte potvorka potiahla 60 čaju 😕
ako, už toľko krát som skúšala prikladať každú hodinku, respektíve na požiadanie a zbytočne sme boli obe nervózne, Emka z hladu a následne únavy a ja z toho, aká som to mama, keď ju ani nakŕmiť neviem...
takže klídek, pohoda hlavne, to je najdôležitejšie 😉

iwa1
19. jan 2010

mein ja som tiez na tom ako ty 😒 uz sa len utesujem, ze aspon takto "kojit" by sme sa mohli aspon do pol roka a potom uvidime...lebo v noci je to super, ze nemusim vstavat, len nakojim a ide sa dalej 🙂

saska73
19. jan 2010

*lia - podprda zo saxana.sk je úplne super, chcela som si objednať ešte jednu ale zdvihli mi cenu 😠

saska73
19. jan 2010

beruska a to koľko malá vypije, ked ešte po kojení 100 ml nutrilonu,wow, to je riadna papkáčka