icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
12. mar 2010

milladka na umelom mozes od piateho ukoncene moesiaca a urcite zacni zeleninkou .. mrkva a zemiak ako prve a prvy krat podaj na obed ale aj trosku mliecka predtym a potom

hermiinka
12. mar 2010

aj ja som sa tesila na prikrmovanie ale zaciname az po 6 mesiaci 🙂, milada tiez som obzerala tie kasicky co su od 4 mesiaca

pandula
12. mar 2010

ja chcem zase zaviest zasadu miesto cokolady nech prinesu ovocie 😉 coky bude len sem tam akoze special lebo dopadne ako jeho mama 🤐

rush
12. mar 2010

aj ja by som si dala jogurtik ☹ ale nemozem...a co vlastne mam jest? ja doma nic nemam 😝 pecivo mam len so semiackami 😝 och....cestoviny mozem? ale s cim? som hladnaaaaaaaaaaa

barbarka
12. mar 2010

no v podstate je aj nas dvojizbovy- obyvacka je s kuchynou tak podla novych parametrov uz je dvojizbovy, ale je malicky
tu ich predava slov. firma
http://www.peknehracky.sk/produkty/penove-hracky/

a tu je ich stranka http://www.malygenius.cz/index.php?page=shop.br...

pandula
12. mar 2010

mne vyhovuje kojenie prikrmovanie bude dobre v tom ze dlhsie vydrzi napapany ale zase budem musiet viac casu travit v kuchyni. ja nebudem kupovat tie flaskove predpripravene jedla bleee 😝 pekne doma vsetko varene !!!! len ci to budem stihat a kasicky sa tesim aj ja krmit ked im tak pekne potom tecu z papulky ! babetka su uzasneeeee 😵

pandula
12. mar 2010

tie cisielka su pekne barbi ale tie obycajne asi najlepsie. pochnurim po nete neskor a kuknem ci to aj tu robia len ako to prelozit

rush
12. mar 2010

padul dalsia vec s cim sa plne stotoznujem...ziadne sladkosti minimalne do 3rokov...iba ovocie...coko iba na velku noc a mozno mikulasa...ale aj to iba ked to bude nevyhnutne, ze bude vidiet ze ine deti dostavaju...aby mu nebolo luto ze on preco nic...ale inak len ovocie...myslim,ze deti sladke vobec nepotrebuju...

pandula
12. mar 2010

rush preco nie jogurtik. ja si kazdy druhy den dam koli extra vapniku inak ja miecne produkty nejem normalne

cestovinky bez omacky rush !!! lebo s paradajkovej moj moc kakal take riedne a moc oranzove sa mi to nepacilo

rush
12. mar 2010

lebo mam hnacku pandul 🤐 😝 ☹ 😢

pandula
12. mar 2010

rush - moja rec ! ja som bola chovana na cukre a mam polku ust zablombovanu tak urcite to neni dobre. tiez ovocie ma vela kyseliniek ! tie vyzieraju zubnu sklovinku tak radsej len 2 male porcie denne a viac zeleninky.

bude to tazke doma lebo na slovensku cokolady, bomboniery a cukriky ficia

rush
12. mar 2010

preto som sa pytala ze s cim tie cestoviny...ale asi dam kvapku oliv.oleja...a mozno si osmahnem spenat alebo ina supnem s bazalkou? ale tam by to chcelo este cherry paradajky a cesnak....mnaaaaaaaaaaam....no nic...mozno raz 😀

pandula
12. mar 2010

joooj chuda. tak suche cestovinky

ake semiacka ma ten chlieb ja jem vsetky semiacka okrem sezamovych maly sa hned vyhadzal !!! tava 🙄 ale zmizlo to rychlo

millada
12. mar 2010

rush, aj to planujem, ale tiez uvidim, či dokazem 😀 Ale zasa ja chcem na narodky malej aj tortu, mozno taku pre deti vhodnu dam niekde spravit. Nechcem ju určite prepchavat sladkym, ked uz, tak nejake detske sušienky, piškotky a pod. No uvidime... 🙂

pandula
12. mar 2010

zvali tie puzzle co barbi poslala link su tie co som aj ja videla a sa mi pacia take penove dobre by sa na tom hralo aj zohrialo od dlazky podla mna

noemi01
12. mar 2010

pandula - my nemame tu hupačku na traky ako aby dieťa tam skakalo to mysliš že???
my mame klasiku drevenu medzi dverami

a hračiek my mame strašne veľa babky nas stale hrešia že na čo jej to kupujeme že to už nemame kde davať
a to sa ešte len začnu kupovať pre maleho 😀

to že pišu do 3 rokou nevhodne to pišu všade aj na plyšakoch a deťi maju aj ročne plyšakou

pandula
12. mar 2010

milladka 😀 presne tak uvidime !!!! ale v tom pripade aj my budeme musiet prestat jest sladke ved treba ist prikladom 😵

pandula
12. mar 2010

noe a kedy ste ju zacali pouzivat?

noemi01
12. mar 2010

hongalku??? hned ako začala sedieť v 6 mesiacoch 😀

noemi01
12. mar 2010

teraz bude o nu bitka 😀

kde zavesim druhu 😕

millada
12. mar 2010

na ranajky som mala čoko jogurt a na desiatu par bonbonov 😅 Utesujem sa, ze aspon z horkej čoko boli, ta je zdrava, nie? 😀 Ja milujem horku čokoladu. Ziadna milka presladena, same maslo, kakao ziadne 😝 Riadna čierna, a ked su tam ešte velke oriešky, mnaaaaaaaam!!! 🙂

zuzankaro
12. mar 2010

pandul alebo spapat coki za rohom aby maly nevidel 😉

ja sa tiez tesim na prikrmovanie, je to take pestrejsie, budem tej zeleninkovej kase robit viac, aj mamina si sa 😝 to mam rada take natural, a potom sa tesim na neskooor na ovocne mixovane ovocie s piskotkou, ked som pre milionmi rokov robila aupair tak som sa toho namaskrtila 😝

millada
12. mar 2010

noe, do druhych dveri 😀

rush
12. mar 2010

sak to milli ci dodrzim ukaze cas 😅 ale snaha tu je 😎
pandul...co ja viem....kade jake..take viaczrnne a jem to uz od zaciatku...tak hadam v poho...

zuzankaro
12. mar 2010

"si da" nie si sa, nejako mi prsty uchadzaju 😀

noemi01
12. mar 2010

milada - však hej a budem sa len buchať o hongalky 😀

rush
12. mar 2010

zuzi som sa nasmiala....uz sa vidim ako tlacim coko niekde za rohom aby maly nevidel 😀 😀 😀

hermiinka
12. mar 2010

ja si ziadne taketo plany nerobim, ze nejest sladke a tak lebo uz vidim ako pojde k babke a ta mu ta co bude chciet a potom ja budem najhorsia , ved uz teraz pocuvam daj mu to a to ide ma slahnut z tych mudrosti 😠