icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

tami_tami
13. mar 2010

ahojte preletela som len tak rychlo poslednu stranu

aela - ak ti mala pribera tych 100g tyzdenne tak sa nestresuj - my chodime kazde dva tyzdne na prevazenie - priberame 100-150 a vzdy mi lekarka s usmevom potvrdi ze je to presne ako ma byt - ani malo - ani vela 😉

tami_tami
13. mar 2010

teda 100 - 150 tyzdenne priberame 😉

lubkaeck
13. mar 2010

noemi - noo ja vzdy v kocikovej taske nosim minimalne nahradne bodynko a ked ideme niekam na cely den tak komplet vecicky na prezlecenie 😉

meinka - no mam elektroluxku pracku a tam mam volitelne zrychlene pranie, tak davam to 🙂

a pokakane? hned preperiem zlcovym mydlom a bud prevesim cez vanu, alebo v rukach operiem a dam na susiak 😉

no my ideme v stredu na poradnu, tak som zvedava kolko pribral, bo sa mi vidi, ze uz to nejde tak rapidne ako predtym, ale sa mi zda ze sa kus natiahol 🙂

iwa1
13. mar 2010

sevaste 🙂

http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...

neviem kto to tu daval ako link, ale je skvely a rychly a lacny 😉 mnaaaam sa tlacime 😀 😀 a popijam si bavorske pivecko 😀 😀 😀

j777
13. mar 2010

ahojte 🙂

my sme boli na navsteve, mala bola taka nijaka, kukala a kukala a zadne usmevy dokopy... 😀 za to tato si vypil riadne a vcul ho musim pocuvat a ide sa hrat na PS2..aaachchch chlapi 😀 jak male deti...tie aspon nesmrdia od chlastu 😀

..baby, co ste na UM, ako davate vigantol? pred jdnom na lyzicke ci spolu s um? ja som doteraz davala s mm, tak vcul neviem...a este otazocka, kolko davate ml pred nocnym spankom?180 ml je malo, ci?

j777
13. mar 2010

iwa, ja len nasho kozla vcul 😀

j777
13. mar 2010

nemate niektora zaujem o tablety moremilk? je ich tam este urcite polovica balenia, su otvorene asi 3 tyzdne...je mi to skoda len tak nechat tak,ked to nebolo najlacnejsie... 😉

pietra
13. mar 2010

j777, ked zarobis UM, kvapni z neho na lyzicku a do toho vigantol. nedavaj priamo do flase, lebo ti ostane na flasi

pietra
13. mar 2010

j777 a za kolko by si ich predala? premyslala som, zeby som ich skusila, tak by som aspon otestovala

aela
13. mar 2010

iwa, aj my mame bavoraka 😀

j777, moja ked vypije 130 ml, tak som happy 😀 😀

j777
13. mar 2010

pietra, ak chces mozem ich zratat kolko tam toho je aby si vedela ci tam je aspon tych 30 ks, ta polovica...a kolko das...kazde € dobre... 😉 dake drobne... 😉

j777
13. mar 2010

aela, ale vy ste o mesiac mladsi 😉 ja neviem, dako nespinkava pekne v noci, dnes som bola hore od 1:30, ale akoze v posteli len som uz vobec nespala lebo sa mala len prehadzovala

j777
13. mar 2010

inak baby, ja som uplne osprostena ako som doma...dnes som chcela dake rozumne suvisle vety povedat ked som bola s kolegynami a nevedela som sa vykoktat za toho certa 😀 😀

vlastulka
13. mar 2010

ahojte, my sme boli u švagrovcov na oslave, okupšali deti, Sofi už spinká a Viki pozerá s tatinom telku 🙂 A idem sa k nim pridať a popritom pôjdem posťahovať foto z dovolenky 🙂 Sofinku nám tam na oslave chválili, že aká je kludnučká a tak.. lebo tam bolo cca 20 ludí, z toho 6 detí, takže hluk riadny 😅 ale ona si lebedila na gauči, takže sme ani nevedeli že tam je 🙂

j777 ja mám tých tabletiek ešte cca10 kusov, už som ich ale týžden nepapala.. zatial teda mliečka mám, ak by zase ubúdalo, tak by som ti dala vedieť a by som ich zobrala.. ale teda počkám ešte tak týžden-dva..

millada
13. mar 2010

j777, a ty si dokedy kojila? Len teraz si prestala? 😕 Vigantol davam pred alebo po jedeni na lyzicke s UM 🙂
A pred nočnym spankom jej daj tolko, kolko spapa. Moja niekedy 120, niekedy 150 niekedy len 70 ml spapa 😉

janinka25
13. mar 2010

ahojte Vaše detičky už maju zahojene na ramienku po očkovani? nemaju tam už chrastičku?

triminka
13. mar 2010

ahojte babule

nam sa nejako zhorsil spanok...denny uplne a ani nocny nie je to,co byvalo...asi 3-4dni je nejaka rozhadzana.cez den aj ked je unavena tak nevie zaspat,musim ju len na rukach mat a ked ju polozim do postielky tak je do 10min s placom hore....a to ona sama pekne zaspinkavala aj cez den...teraz mi uz len v kociku vonku spinka dobre...a v noci? dnes bola od 3hod hore....len rozpravat a rozpravat....ja neviem co sa jej porobilo ze sa nam to takto pokaslalo....
nemate skusenosti? hovori sa,ze po 3mesiaci sa babatka zlepsuju...spanok,papanie atd...a u nas k horsiemu

j777
13. mar 2010

millada, tento tyzden tusim utorok alebo stredu som to vzdala....aj ked tuto kapitolu dako stale neviem uzavriet v hlave, rozmyslam, ci predsa este nevydrzat este daky cas aspon s tou troskou mm aku som mala doteraz...kapustnicu som uz mala, aj tri kavy denne -dobieham straty 😀 😀

j777
13. mar 2010

aj arasidy som uz mala 😀 😀

j777
13. mar 2010

triminka u nas presne to iste 😒 ja som hotova, bez kavy si posledne dni dako neviem predstavit...nehovorim, ze predtym som ju kolkokrat nepotrebovala ale teraz ... 😖

pietra
13. mar 2010

j777, tak porataj a urcite sa potom dohodneme na cene 😉

janinka, marco ani chrasticku nemal, len taky akoby stipanec. Ale neboj, to sa zahoji, len nesmiete byt ockovani, kym sa to nezahoji

triminka
13. mar 2010

j777 ja este kojim,tak kavu nechcem,ale uz som nad nou velmi rozmyslala,kedze pospat si cez den nehrozi a v noci spim tak 4-5hod aj to prerusovane....ziva katastrofa...co sa to porobilo s tymi dobrymi babatkami?
akoze ona nie je zla,len nespinka a potom je placliva...

janinka25
13. mar 2010

pred tym mal taku inu chrastičku, teraz ma len taku maličku, minuly tyzden to pozerala sestrička, a nič nehovorila na to, a už sa mame ist očkovat tak teraz neviem. 😢

j777
13. mar 2010

ja cez den tiez neviem pospat, ani na chvilku, u nas to zacalo tak, ze poobede prestala dako spinkat, potom je samozrejme nevrla navecer, spinkat zacala chodit o hodinu skor, o 19 tej uz je hotova a budi sa medzi 00.00-2.00 a potom to je uz o nicom, nespinka....tak dako bojujem v posteli do tej 5.00-6.00 a potom fungujeme ako za bieleho dna 😖 no hruza, ale asi nemozem chciet vsetko...kde su tie casy ked sa budila az okolo 4tej a vstavala o 7mej.... 😒 😅

pietra
13. mar 2010

janinka, no ja neviem, ja by som neockovala 😒 Kike sa to zle hojilo a cakali sme kvoli tomu, az kym sa to uplne nezahoji, aj ked jej to uz potom nehnisalo

lubkaeck
13. mar 2010

noo vidite baby 😀 hehe, ja som si uz zvykla nespat, tak si musite aj vy 😉 u nas trojmesacne menenie tiez nebolo isto k dobremu, resp. ziadna zmena 😝 ale nebojte sa, zvladneme to v pohode, ved to leti ako voda 😉 ani nebudeme vediet ako a budeme debatit do akej skolky pojdu 😕 😀

triminka
13. mar 2010

j777 pozeram ze tie nase slniecka su rovnako stare...len mna trapi ze aj ked ju na rukach ako tak uspim,ze sa v postielke zobudi,ze nepospinka....a potom je uplakana...ja nemam rada ked place a neviem ako pomoct...

lubkaeck
13. mar 2010

no ani my sme nemali nic po tbc ockovani, iba malinku hrcku pod kozou a uz ani to tam asi nie je 😉

j777 - ani mne sa nevie maly ulozit cez den, tak som vymyslela fintu - vopcham si jeho nohy pod pazuchu, spodnu ruku po druhu a vrchnu ruku mu drzim a rytmicky sa natriasam - sem tam reve, ale vzdy zaspi 😉 aj ked len na polhodku, ale je tak spokojnejsi 😅

j777
13. mar 2010

pietra, 35 ks...moc som tomu teda nedala 😅 necham si to este ulezat v hlave, mozno by som si dakych do 10 ks nechala ked by som to este chcela rozbehnut....ja vcul asi neviem co chcem.... 😖 mozme sa dohodnut tak, ze do stredy sa rozhodnem, ci celych 35 ks alebo 10 ks si necham?

triminka
13. mar 2010

lubi a spi aj ked ho polozis do postielky? lebo ja na rukach uspim,ale polozim a je do 10min hore s placom 😔