Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja si myslim,ze nasa leusa bude mat volny pristup k nam do postele...ale spavat bude asi v postielke...tu mame pri nasej posteli...asi tak si to predstavujem,uvidim ako to dopadne 😎
j777 nasa tiez reaguje na kociky...pride na to ze nie je jej,tak sa otoci a pride ku mne 🙂
no, ja som vcera kukala jak puk...som s nou bola vonku bez malej-bez kocika, a on asa pridala k inemu s takou starsou pani..asi si myslela, ze moja mama 😀 😀
j777 😀 no zlata je....inak musim ist,ved musim ist miusu vyvencit,kym este leusa spi....drahy je na nocnej...
za toto raz niekto na mna socialku zavola 😀 ale ved dieta spi,vysielacky zapnute a to len taka rychlovka okolo domu...ze cvrk cvrk 😀
kua, som si vymazala cele co som pisala 😠
aj ja tak chodim cez den niekedy vyvencit...ked mi tak blbo vynde laurin spanok a krpata potrebuje ist von...tak vysielacka namiesto mobilu do vacku a ides...zadopovednost za vsetky drobne...uz len cakam 2-3 tyzdne a objednam nosic, tak hadam v nom laura bude chciet byvat aby sme mohli sa ist vyvencit spolu vsetky tri 😀
j777 my sme uz tiez parkrat boli v manduce a vencili sme...a suseda ze mala nachladne a ze je to nezodpovedne 😠 a mala v overale zababusena a este mojou bundou zakryta....
inak ja som tento tyzden musela ist aj rano s miou...tak som leu nakrmila,supla do kociku,asi 20min sme boli vonku.babatko zaspinkalo,sup kocik na balkon a spala 3hod 😀
ciefulik, myslis, co poradila pri kvasinkach? co si pamatam, tak nechat bradavky volne dychat, teda byt co najvaic bez podprsenky, dvakrat denne robit obklady bud slane alebo z cierneho caju. Omyvat ich slabym roztokom hypermanganu a natierat nejakou antimykotickou mastickou, napr. imazol alebo canesten
vidim, ze tu rozoberate hafanov. Ja tych nasich teraz trochu flakam ☹ Ale prechadzka s dietatom, kocikom a k tomu dvaja hafani je nad moje sily 😅 to by som nevedela, ktorym smerom skor pozerat a na koho davat vacsi pozor 😀
pietra to mas pravdu,na to by som si uz ani ja netrufla.teraz je este dobre,ked je mala v kociku,ale ked bude uz aj ona behat,tak mm povedal,ze malej kupime take popruhy...takze jedna na voditku,druha na voditku 😀 aj ked mia chodi teraz vacsinou na volno....
my mame tiez ranku po tbc ockovani uz peknu a v utorok sa ideme vazit tak som zvedava na kedy nas zavola sa dalej ockovat...
ja davam vigantol vecer pred papanim rovno do pusy z tej pipety... ak zabudnem a uz papa tak mu len vytiahnem flasu, kvapnem na jazyk a papa dalej...
papame vzdy rovnako ci v noci ci rano... Niky este ani raz nepustil flasu ze nechce - stale zacne pistat ked dopapa- ale to nie kvoli hladu ale kvoli tomu cumlu co dudle... 😅 takze papame 150ml kazde 4-6 hodín- zvyčajne tie 4 , obcas potiahne dlhsie ked buba... 😉
a spinkame v postielke, uz bez perinky pekne pod paploncekom - vzdy ho len polozim a in zaspi... aj v noci aj cez den... ma taku obycajnu bavlnenu makku vreckovku ku ktorej sa prituli, da si ju na nostek a zaspi hned 😉 takze u nas ziadne uspavanie - ani ked bol mensi sme sa neuspavali tak dufam ze to tak uz ostane... 😉
a musime kupit uz plienky c.3 lebo sme sa uz trikrat prekakali az na chrbatik 😀
caute baby, dobre ranko 😉
lubka aj ja mam elektroluxku, nasla som rychle pranie, ale na 40-tke som davala denny program bavlna, teraz pri rychlom prani sa da skombinovat len so syntetikou. a znizilo mi to cas o cca 30min. cize este stale perie 1.20h 😕
ani mne sa nezda, ze by po 3 mesiaci sa to nejako zlepsilo. takmer vobec, mozno aj zhorsilo 😝
tami my sa prekakavama permanentne aj v c. 3. normalne aj vo zvislej polohe, mam ho na rukach a on sa tak pokaka, ze normalne mu to vytlaci von na chrbatik a uz len vidim, ako sa robi flak zlty na obleceni 😠
spanok? ja sa toho strasne bojim, lebo moj ked nieje zakruteny v perinke a nedrzim mu nasilu cumel, tak sa hadze jak poistky, zvija sa, a musim ho jemne uhojdat. fakt neviem, ako zaspi, ked ho dam do spacieho vaku. a to uz planujem coskoro. bojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, poradte
ahojte
tak moj od včera zase kašlik ☹
ja neviem trošku ho ofukne a on kašlik
nech už je konečne teplo lebo tohoto vetra už mam dosť 😠
ideme zajtra sa očkovať ale neviem ešte trošku hnisa ručička a ked začal aj kašlikovať poviem jej nech nam to posunie
dobre ranko,
tami, si sikulka, ja neviem ako by som nasej triafala sa do pusy s pipetou...ona ma take tahy, ze ked jej dam na lyzicke tak sa tvari, ze to aj prehltla, ale po chvili ked by to uz nikto necakal mi to vypusti vsetko von... 😀
mein, ja som perinku zrusila pred dakymi 5-6tt ked sa dve noci po sebe z nej odkopala a mala cele brusko hole a tiez som sa bala ako bude vo vak spat, ale celkom pohoda...ked neratam cestovanie po postielke 😀 ,a le to tiez uz posledne dve tri noci necestovala, hurraaa 😅 .. ja som radsej skor zvolila vak akoby sa mala poriadne naucit na perinku a potom by som bola v keli... 😅 ale co mam doma dva vaky pozicane , oba su 0-6 m a su ltt 😕
mein - aj moj sa tak kruti ked spinka vikruti sa ako paragraf 😀
ked sa mu tak dobre spi prečo nie
tak oni sa už budu iba mrviť a odkopavať za chvilu stale dokola 😀
my sme nezniesli pri dominike spaci vak bola moc živa jej to vadilo ona rada pokopkavala
mein - ešte možno chce spinkať na boku moj sa tiež tak vykruca a zistila som že chce spať na boku iba
tak mu za chrbatik dam vankušik aby bol tak na boku a spinka pekne
my mame taku deku namiesto perinky
noe moj sa nieze pokruti, ale on sa kruti, zvyja. proste strasne so sebou hadze. a spinka na boku
zlatusik 😵
aj počas spanku???
moj si začal pred tvaričkou ručičkami šuchať ako keby ho svrbel nos alebo čo 😀
noe, maly je podareny , aj moja tak spinka s rucickami vystretymi dohora, akoby si chcela vynahradit to, co bola poskrucana v brusku 😀
dnes sme paradne spinkali, od pol osmej do pol tretej, rano o siestej tato prebaloval a kym stihol zabalit, uz mu nalozila aj do druhej plienky 😀 a o osmej sa zobudim, mala trocha mrnkala, tak sa pytam mm, ci jej dal jest uz o siestej alebo az teraz a on ze jest jej nedaval, ci uz treba 😀 😀
aela, doobreee 😅 nasa ked je nepokojns tak tatina napadne vsetko s nou urobit ale plienku vymenit nie 😅
noe, pekna ta deka, take som ani nevidela predavat
aela - to moj muž stale iba on je hladny daj mu papať a to každu pol hodinku vravi
j777 - u nas maju rozne farby
to kupila švagrina mu
j777, tak toto on uz je nacviceny, kazde rano o siestej, ked vstava do prace, alebo aj ked nevstava, tak malej vymeni plienku a nakrmi ju, ked je treba 😀
Noe,super deka 😉
mein,mam ten isty problem.spava v perinke,a chcem prejst na spaci vak...tak som zvedava teda...
ahojte 🙂
teda, to som necakala, ze aj v nedelu doobeda tu bude uz tolko prispevkov 😀
j777, kup kludne ten vak ovela vacsi, ja som tak jeden kupila este kike, ked mala cca pol roka a spava v nom dodnes 😀
Marca som uz tiez davala spat do vaku, ale ovela kludnejsie spi v zavinovacke, len je mu uz nejaka kratka 😀
tami, mas moj obdiv, ze sa trafis vigantolom priamo do pusinky. Ja som to skusala raz a asi som riadna nesika, alebo sa marco tak velmi trepe 😀
noemi, ta deka vyzera zaujimavo. tiez som take este nikde nevidela
ja dufam, ze aj marco bude fungovat na spacom vaku. Kika vo vaku spava doteraz a vobec jej nevadi v pohybe, pri cestovani po celej posteli, kope si v nom a dokonca rano v nom aj beha 😀 Takze zasobu vakov mame, marco ich po nej zdedi

cief, ja to iste, asi budem chodit holou ritou a vacsie veci kupovat nemienim...aj dnes som bola na navsteve za herecku, manzelove tricko a ides...kultura na hovado 😀