Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
sasi ty si tu pisala ze chces upiect nejaky kolacik daj tip 🙂
hermiinka, ano ma jamky, to ma jedine po mne, inac je cely tatino a laura jej ich zavidi 😀 😀 😀
janula, ja by som na vasom mieste so steniatkom este aspon rok pockala. Aj steniatko musis vela veci naucit, najma necikat doma a to chce s nim casto chodit von a aj tak sa nehoda stane. Ja dokonca zastavam nazor, ze kazdy psik by mal prejst vycvikom a ked je prvy, tak najlepsie na cvicaku a je jedno, ako velky resp. maly ten pes je.
mne sa jamky v licach strasne pacia aj mm ma ale na malom som to este nezbadala 🙂
saska, ona ma taky sibalsky usmev, sa neviem na nu vynadivat, ale to asi vsetky deticky su take naaadherne potvorky malicke 😀
marco ma tiez jamky v lickach 😵
hermiinka - na tento sa chystám
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078
janula - ak stíhaš aj bábo aj domácnosť, tak môžeš skúsiť aj šteniatko - akože ja som rada, ked sa umyjem, najem a sem tam upracem najväčší neporiadok 🙂 😉
janula, my sme mali psika a dali sme ho teraz na chalupu, lebo nas tu je v dvojizbovom byte teraz dost a mm nechcel tu psa pri malej, ale tiez som toho nazoru, ze steniatko je ako male dieta a ty mas teraz co robit so svojim babatkom, so psikom by som na tvojom mieste este pockala
sasi vyzera bozsky, mam chut na nieco asi upeciem aj ja
jani my mame psika, sice byvame v dome ma svoju volieru ale musim s nim kazdy den rano a vecer ist von.no a niekedy to nestiham, a pritom uz nieje steniatko tak ma naucene aj navyky a rozumie. ako pise aela je to ako male babo a ak chces aby aj nieco vedel treba sa mu venovat 🙂
Ahojte!Herminka a preco vy zacnete prikrmovat az tak neskoro?Ved nekojene deti zacinaju o mesiac skor.Ale ved tvoja dr.urcite vie co hovori.Janula,my sme mali papagaja a aj toho sme dali na ,,prazdniny,,k svokrovcom.A od malicka som vychovavala psa este ked som byvala u nasich a poviem ti,ze urcite by som si teraz netrufla na steniatko.To mas ako druhe dieta.A to myslim naozaj vazne.
saska, kolacik vyzera super, cez vikend ho asi upecieme s laurou 😉
Aha tak uz tu taky nazor zaznel,ze je to ako druhe dieta 🙂 Nevsimla som si...
babo dr mi povedal ze preto, lebo ze ked zacneme tak skoro moze sa prejavit nejaka alergia napr. celiakia. ale tak hadam vie co robi
ja aj tak nechapem, preco deti na UM zacinaju s prikrmami skor, ved bruska maju rovnake 😕 a ked nie je u kojeneho traviaci system na to pripraveny, ako to, ze u nekojeneho je? 😕
pietra - je to veru zvláštne
pietra ja co som citala,tak som sa dozvedela,ze je to preto,ze UM nedokaze tak pokryt vyzivove potreby ako MM.To nie je o pripravenosti traaviaceho sysstemu.No,ale kazdy ma iny nazor.Ale aj v skole sme sa ucili ze deti an UM sa prikrmuju o mesiac skor.
A molzno prave tym,ze su na UM-to je tazsie stravitelne,sa im tie bruska rycheljsie pripravia.To ma len tak napadlo.
to sa mi nejako nezda, zeby UM nedokazalo pokryt vyzivove potreby, vsak preto sa rozclenuje na 1, 2, 3
aela- ja som pisala za balik...neprisiel a herecka ani neidpisuje na moje dotazy.. 😠 😠 nech kludne spava ak sa jej da...
cief-a odkial si ze aj vam furt fuci?
laure jej vlasky co sa s nimi narodila tiez vypadavaju, ale uz sa to akoby zastavuje a zo dna na den ma viac a viac novych kratuckych, a ta plesinka vzadu je jak ziletka 😀
j777, vsak to ries cez admina stranky, nech jej ucet zablokuju
pietra, pockam dnes este , napisem este vecer a ked sa neozve tak nieco vymyslim...jooj, no comment
janula, my mame tiez psika, ale steniatko by som teraz urcite neriesila...ak chces aby ti robil viac radosti ako starosti tak si ho musis vycvicit a venovat sa mu ako malemu dietatku...ja by som to teraz urcite nezvladla naplno... 😉 ale neboj, cas leti rychlo a ked bude maly vacsi, bude cas aj na to.. 😀
ahojte 🙂
j777 akurat som myslela ci ti to doslo lebo som prave nieco objednavala cez mmb...napis jej blbe hodnotenie a daj ID nech sa jej vyvarujeme aj my... 😠
a ako zvladame chodit von aj s malou aj so psom? noo, vacsino rano ide mm s nou von, ja potom okolo obeda ked sa vraciam s doobednajsej prechadzky, alebo ked pride kamoska, alebo mama cez obed tak ja si s nou vybehnem von zatial, alebo ked ideme skor na poobednajsiu prechadzku tak ju beriem, alebo potom aj neskor poobede, a potom vecer este jeden z nas ide s nou von....sama by som to nestihala...
...ale vidim, ze mame teraz menej casu na psika doma...on aot je asi pochopitelne, ale treba na to mysliet dopredu aby neostal niekde v kute odkazany na nudu....ale ja na povahe zalezi... 😉 povahe psa
no ja mam tiez taky nazor na toho psika... najprv som ho ja strasne chcela, ale teraz ekd vidim kolko mam roboty s malym a ked si predstavim este male stena nevychovane 😕 nie nie, bude to musiet pockat.... len ta vyhoda by bola, ze som doma na materskej tak by som si ho vycvicila, lebo ked budem do roboty chodit tak to si uz vobec neviem predstavit... alebo pockam kym budem na dochodku potom bude casu dost 😅
jooooj baby vy ste toho zase popisali !
hlasim ze je tu nadherne pocasie 13 C a slnecno. sme prechodili pamiatky dnes aj s kocikom a maly to prespal uz druhy den spal 4 hodiny v kociku asi ho prestanem kritizovat !!!!!
maly si akurat pozera na nozky. asi si zacina uvedomovat ze existuju 😉
milladka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no krasne sny mas o zvalkinej ritke 😀 😀 😀 😀 som sa schuti zasmiala.
pandula - mne to stale decka vravi len treba chvaliť ich
a on ako keby rozumel ked o nom vypravam
no moj si to trošku už pomenil už si aj poplačka v kočiku ale potom sa upokoji
pošli slnko a teplo aj sem 😉
keby nefukal taki silni vietor aj by bolo pekne vonku
saska - no musi biť majko zlatučky
dobre že už nemusite tam chodiť
aj moj u doktorou hadže usmevy dominika my mala syndrom bielich plašťou a on sa iba škery (zatiaľ) 😀
lubka - tak plazenie aj ja chem už aby sme aj sedeli ............ 😉
no takze hlasim ze mame z 4530g po dvoch tyzdnoch dnes 5100g 😅 😅 😅 😅 neverim normalne ze naraz sme tak pribrali ale myslim ze je to tym nutrilonom co sme zmenili 😉 a mame sa prist ockovat kedykolvek uz kedze je zdravy a ma 3 mesiace - chcela ze hned ale bola som sama tak som ho nedala

baby, ja uz si ani neviem predstavit ze budem mat zase mrchu, ani neviem ake to uz je 😵 dufam ze este dlho ma bude obchadzat kym budem kojit. Dnes sme boli u otropeda a uz nemusime balit nasiroko, jupiiii, strasne ma to uz otravovalo, D sa mi nechcel uz do toho zabalit, tak strasne kope nohami a vrti sa ze uz to bolo umenie.
No a kupila som si ten Nutriton, tak uvidim ako zaberie. Ako do davate, pred jedenim a z lyzicky? Som zvedava ci to bude chciet...
A baby este ma napadlo ze sa opytam...rozmyslame s mm ze by sme si poriadili steniatko. Viem ze niektore mate psika, ked ho spominate. Ako to stihate sa starat aj o psika, chodit na prechadzky s nim a zaroven s babenom?? Neviem ci by som to zvladla, kedze mm chodieva kazdy druhy tyzden prec......