Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
aha 😀 😀 no pekne, a my ju mordujeme pred tym zrkadlom, ze ked sa jej to tak paci... 😀 😀 asi aj mna tam natrasali furt, kedze prvy zubsom mala ako 8,5 mes 😀 😀
inak baby, furt sem pridavate dake kolaciska a o sladkom kecate, asi zacnem aj ja pouzivat truba aj na ine ako na maso....
no mala by to v pondelok posielat nie? dufam, ze to posle 😀
j777 aj ja davam simcu pozerat a tak sa skeriiiii 😀 😀
iwa, ani nehovor, ja to berem na 100% reku ked mate s nou dobre skusenosti 😀 😀
a este k okusovaniu nabytku psom...nasa nam nikdy nic neokusala, ak neratam ked bola mala a nechala som na zemi polozene vrece so zeminou na kvety..trosku ho ponatrasala zo strany na stranu v papulke ked bola ssama doma a zeminu sme mali vsade 😀 😀 ale pohodicka, asi zavisi aj od povahy...viem to porovnat 😉
j777, aj mne sa raz z mmb jedna neozyvala na maili, ked som odpisovala. Tak som jej poslala spravu cez mmb, ako keby som chcela zasa objednat a na to uz zareagovala. Ale daj nam vediet, kto je ta nešťastnica potvorska 😀 A to si bebilon objednavala či niečo ine?
lubi, chcem vidiet stoličku. Tu kid som aj ja pozerala, lebo teraz len stoličky surfujem. Ale uz som objednala 🙂 Chcete vidiet? 😉
pandul, malý je rozkošnýýýýýýýý. Ale mne sa zda, ze sa na teba podoba 😉
iwi, včera som tu pisala, ze madarsky milumil vychadza ešte lepšie ako polsky bebilon. Menis so mnou dodavatela? 😀
millada, pisala som jej aj mail aj spravu na mnb....aj si ju rpecitala ale akosi zabudla odpisat..asi ma vela roboty 😀
nie bebilon hadam dojde bud tyzden 😀 , toto bola len jedna mikinka next -predavajuca vanesina
ja chcem vidiet stolicky lebo teraz u mna to je no1 spolu s nosicom
zvalka - hladala som to na nete, aj po madarsky som sa daco naucila 😀 ale nenasla som to 😖 zajtra pofotim ak nezabudnem 😅
millada ukaz 😉
no a pes? moj dotrepali sme domov vlaciaka steniatko - nikomu nic nevadilo ani cikanice 😀 ale ked otcovi prehryzla kabel z domaceho kina ( a vtedy to stalo kapanek dost 😀 ) tak mily havo siel do zahrady, stena, nestena 😉 a zvykla si kocka a segra s nou chodila aj na cvicak tak je celkom slusna 😀
j777, to si od xagy objednavala? 😕 Ved ona bola velmi ochotná 😨
ja som včera dala malu do zrkadla pozriet, najprv len kukala a potom vykrivila pusu a plakat začala 😀 Ja tiez viem take stare povery, ze deti sa nemaju pozerat do zrkadla. Ale preto, ze tam môzu vidiet, to čo my nie. Niečo take, ako ked starí ludia na noc zakrývali zrkadlá, aby tam ducha mrtveho nevideli alebo ked niekto zomrie, vzdy zakrývali....
😀 😀 no to bude potom milladkina vina 🙂 a ved pockame 😉
milada, nestras s takymi brutalpoverami 😕 😕
a ano u xagy ale vede to hadam pride 😉 toto bolo ine ako som vyssie pisala
pandula, sebastianko je naaadherny 😵 😵
milladi objednala som teraz 8 ks , tak az ked minieme 😀 😀
marco zatial na zrkadlo nejako nereaguje
ja mam od kamosky primi sogni nosic - samoska som nenasla link 😒 ale je aj pre babo co nedrzi hlavicku ada sa pekne otocit aj aby videlo dopredu, je fajny, ale zatial ho nepouzivam 😉
na zaciatku mi v nom vedel krasne zabuvat, ale nejako som ho rpestal pouzivat, mame postielku, stolicku, lehatko a von s nim je este zima ist, ale potom na jar uz budeme chodit aj tak 🙂
baby, tie co asi zaciname prikrmovat cochvila....budete davat zozaciatku daku biozeleninku alebo obycajnu?
milli, nestras s tym zrkadlom - boze to su historky 😨 😨 😨 ja som taky strachoput - tami sa skeri v zkradle
som sa bola dnes prevetrat v tescu a normalne mam otlaky na rukach z tasiek 😀 😀 som asi dlho nenosila tazke v rukach 😀 😀
ešte stale som zaväzne neobjednala, neposlala som ešte peniaze, lebo stale uvazujem medzi
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=1468... alebo touto
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=4880...
Mne sa pači jednofarebna, aj ked mm povedal, ze mu pripada ako z lekarne 😀 A oranzova varianta preto, lebo mame v obyvačke oranzovu sedačku 😀 Ale je strasne velky vyber a veeeela pestrych farieb. No neviem... mozno ked je to pre babätko, tak aj pestrejšia by sa hodila 😕
j777- juuj hned by som sa isla vyvencit do tesca alebo hocikam a nestresovat ze sa mi krpan zobudi v kociku 😅
a uz som mamce zapilila, ze v ramci nudy moze nasadit do zahrady namiesto travy (obycajnej 😉) mrkvu 😉
a nas krpan sa tiez ceri do zrkadla 😉
no idem spat, chora som ako pes 😝
mili, a aka je cena?
milli - ta prva sa mi vidi lepsia 😉
ale uz fakt - dobru noc 😉
jooj, nechcela som vas strasit 😅 To su len povery 🙂
ta prva stoji 84 a druha 72 €. Ale vobec som nevedela, podla čoho sa rozhodovat, ako vediet, ktora je pevna, stabilna... No ešte uvidim, či uplne niečo ine neobjednam. Ale max. do 100 € musi byt 🙂
millada, mne sa viac paci ta prva
mne sa inak osvedcilo, ked som sa nevedela medzi nejakymi vecami rozhodnut, ist si ich niekam obzriet nazivo. Lebo velakrat na obrazku vyzeraju veci uplne inak ako v skutocnosti. A nazivo by si si mohla aj tu stabilitu odskusat
babo sa nema pozerat do zrkadla? neblaznite, my pri nom cikame 🙂
milly aj mne sa viac paci prva, my asi kupime ikeacku.
pandul chutnucky je 😵
cief ked si napisala tu sumu az mi oci vyvratilo, jaaaj ale je uzasny ten kocik, kde by sa dal vyhrat? 😀
barbi, to musis vela mliecka predat, aby si nan zarobila, co ? 😅 😉
zvali tolko mliecka, to by som musela byt ina dojka 😀 uvazujem nad moznostami ale pravdepodobne z toho nic nebude, jedine ze vyhram v loterii 🙂
barbi, nechaj tak, kocik mas, a o rok ti mozno v nom uz ani nebude chciet sediet, takze naco??? 😉
barbarka, aj ja mam plany ked vyhram v loterii a velke 😉 😀 a tiez som velmi chcela teutoniu 😉

j777 KVOLI TOMU SA NEMAJU DO ZRKADLA POZERAT, ABY IM ZUBKY SLI LAHKO- ale to je len povera 😉