icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzankaro
16. mar 2010

baby ja mam tiez teutoniu ale 4-kolesovu, mam vanicku a sport. cast + prislusenstvo a vysla ma 19.000,-Sk o nieco lacnejsie ako sa predava tu na SK, a kupovali sme ju cez nemecku stranku, bol drahy ale nelutujem, je fakt dobry ak planujete druhe baby tak sa vam oplati kupit ho

pandi - maly je nadherne babo, normalne do reklamy 😉

ja sa s malym tiez zastavim v chodbe pri zrkadle ked behame po izbach a vykecavam mu kadeco pri nom a on sa rehoceee ako keby mu stovku dali 😀

aela
16. mar 2010

millada, ja som ten madarsky milumil objednala dve karabice na skusku, tak som zvedava, zatial sa mi neozvala predavajuca

iwa1
16. mar 2010

aela das potom info 😉

pandula
16. mar 2010

zuzankaro - ta kavicka je suprova asi naj aku som dlho dlho dlho mala !!! mnam. tazko urverit ze bezkofeinova

pietra
16. mar 2010

zuzankaro, v ktorom obchode kupujes tu kavu? ked ju tu pandula tak ospevuje, zeby som vyskusala

zuzankaro
16. mar 2010

ano je suprova 🙂 ja si bez nej uz nemozem predstavit den 😉

ked uz pises j777 o loterii tak dnes som zacala lotovat, dufam ze sa stastie raz unavi 😀

pandula
16. mar 2010

milladka dakujem si ma potesila ze sa na mna podoba kazdy len ze na otca 😠

ta hovadinka o zrkadle !!! ehmmm mi kukame furt maly sa usmieva a zubky nam uz idu pekne aj roztek spodneho uz vidiet !!! ja poveram neverim blee

zuzankaro
16. mar 2010

v avione, v tom talianskom na rohu oproti hypernove 🙂
nebyt mm tak clovek by o nej nevedel, uz sa na mna nemohol divat ako slintam pri pomysleni na kavu 😝

j777
16. mar 2010

zuzan, ale az po mne...az ked sa na mne unavi 😉

pietra
16. mar 2010

zuzankaro, to som si pamatala, ze v avione, minule som aj tak premyslala, ze ktory z nich to je, ale nevedela som si spomenut na nazov. Ako sa presne vola? do avionu chodievame dost casto

zvalka
16. mar 2010

pandulka, nerob chute 😉 aj ja ju budem mat, ale asi az v piatok ! ! ! 😝

pandula
16. mar 2010

je uzasna. fakt suprova. akoze sa jej neviem dopit uz som mala 2 salky !!! musim setrit do leta mi ju nema kto priniest a z talianska chceli 18 libier za dovoz 😕 hlavne ze kavicka stala 4 Eurace !!!!

pandula
16. mar 2010

la bottega ! ci take nieco

zuzankaro
16. mar 2010

obchodik: La Vecchia Bottega 🙂

zvalka
16. mar 2010

pandul, to fakt??? naozaj mu uz aj vidiet zubok?? to normalne odfot, nemozem tomu uverit, ze v 3.mesiaci 😅 😕

pietra
16. mar 2010

takze hladat "stary obchod" a mam to 😀 😀 musim si dat nejaku pomocku, inak to zas zabudnem.

pandula
16. mar 2010

zvalkaa 😀 odfot ... xixi taky roztek majinky bieli v predu na spodku mu trci ale teda z fotakom sa mu do ust nedostanem. ved na vecer zostane trosku nervoznejsi aj licka cervene a slinta tak ze musime zmenit top a zuje vsetko naokolo tak musi uz nieco aj trcat ! ale fakt malinke skoro taka bodka. 😖

pietra
16. mar 2010

pandula, to mu skoro zubky zacali rast, babusik maly, uz si musi prejst zubkovym trapenim

zvalka
16. mar 2010

moje chudatko, take majinke a uz ho zubky trapia ☹ no snad ho to uz nebude boliet za chvilku 😉 dobru nocku babulky 🙂

pietra
16. mar 2010

a tu bez kofeinovu maju len jednu? aby ma zas nezaskocili nejakym vyberom a nebudem vediet, ktora je ta dobra ospevovana 😀

pandula
16. mar 2010

pietra aj on aj my ! neni to najhorsie fakt pomahaju tie studene hryzatka sice si ich nepodrzi ale my mu ich tam podrzime a za chvilku je dobre ! mame aj homeo patikum a to tiez po 3tej davke zaberie od bolesti. jaaaj doktorka hovorila ze este aj 2 - 3 mesiace potrva kym uplne zubok vyjde. 😉 mame sa na co tesit

pandula
16. mar 2010

modry obal je to 6 Euro ci tak nejak proste dost. mama ze som si zasluzila ale fakt je taka dobra ze ked pridem v lete si kupim 2 do zasoby. inak my zaciname pomaly planovak prichod na slovensko v septembri trvaly pobyt 😅 jaaaj bojime aj tesime

pandula
16. mar 2010

idem sprsit a spinkat maly uz je davno tuhy dnes sme toho pobehali ! 😅 ale je tu krasne tak dobru nocku

zuzitka
autor
16. mar 2010

ahojte

som opäť v BA 🙂
som trochu nachcípaná 😒
deti sú ok. zajtra idem objednať alexa na pich pich - očkovanie 😝

pandula ... máte prvý zúbok? nechápem 😅 😅
samko mal prvý zub v 9.mes, hi hi

od zajtra má byť teplejšie, tak som prevelice zvedavá 😉

zuzitka
autor
16. mar 2010

tiež sa chcem pochváliť ... alex sa mi dnes prevrátil sám na bruško 🙂 🙂

teda pripravila som si ho na kojenie, dala som ho na bok a kuknem naňho, on si leží na brušku, hlavu hore jak jašter 😀
som myslela, že náhoda. ale on mi to robí celý deň 😀 😀 😀

lubkaeck
17. mar 2010
millada
17. mar 2010

lubi, krasna stolička 🙂 Kolko stala?

millada
17. mar 2010

zuzit, vitaj 🙂

baby, dufam, ze si dobre pamätam, ze ten priplatok k prispevku (cca 20 000,-Sk) sa da vybavit do pol roka od narodenia. Hadam som nič nezameškala 😕

j777
17. mar 2010

ahojte

.tak pani co neposielala balik z mnb sa aj ozvala...ze sa jej to vratilo spat roztrhane bez obsahu, ze to reklamovala na poste....hm...uvidime, som si vybrala ine tak som zvedava ze ci som naivka ci daco aj pride 😀

mili, - Zánik nároku na príplatok k príspevku pri narodení dieťaťa

Nárok na príplatok k príspevku pri narodení dieťaťa zaniká uplynutím šiestich mesiacov od narodenia dieťaťa.

pietra
17. mar 2010

ahojte 🙂

millada, ano, da sa to vybavit do pol roka 😉

j777, mala si ziadat, aby ti poslala oskenovany doklad o odoslani. Lebo mne je to teda riadne cudne, ze ti najprv neodpisuje a potom sa jej vrati prazdny balik 😒