Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noe jasne, V-cko na cele ako vysite 😀 a tiez vzadu na temene hlavky fliacik
hej lubka, bez domu som stratena. bo maly permanentne o 5-6 budicek. bez ohladu na to, kedy predtym papal. mam pocit, ze ked uz je vonku vidno, on uz nechce spat dnu 🙄
a uz je to s mm lepsie, uz sa nerozvadzame /zatial/ 😅
mein - presne ako my
peknu fotku maš
A ja že tu v nedeľu nikto nebude a ľaľa 🙂 dobré ránko, malý mi bucká už od 20.30 - odvtedy mi 4 razy papal ale oči otvoril len o 6.10, vyzeralo to, že už pôjde hore ale nakoniec zaspal. MM odcestovaný na Záhorí - ide so švagrom rozoberať vrak, čo svokra zrušila svoje auto. A ja asi pôjdem na prechádzku k našim - mám to okolo tesca a arkádie - tak asi miniem pre malého nejaké to euro.
lubka - presne - už sa prestávam tešiť kvôli nemu
mein - pekná foto ale ti ju zrušia, lebo si na nej neni ty
nás detská dr. objdnala na poradňu až ako 6 mesačných v máji a príkrmy mi zatial nespomínala 😕 Plánujem až v 6 mesiacoch zavádzať, tak som to čítala v časopisoch, ešte musím prelúskať čo annag odporúča stránku o kojení. Nechcem to zakríknuť ale tak sa mi fajn rozbehlo mliečko, že naliate prsia mám aj večer.
fíííha, aké akčné v nedelu 😀
robka, vitaj 😉 No velká škoda, ze si nas skôr nenašla, to by si videla, čo sme tu za celé tehu popísali, aké témy popreberali 😀 Ale lepšie teraz ako nikdy 🙂
mein, pekná fotka 😵
ale musí niekto zalozit novú tému, ak chceme súkromnú. Necháme to na zuzitku? 🙂 Ešte nedavno sme túto zakladali 😀 Inak si myslim, ze skoro vsetky témy zo skupiny "Spoločný termín" postupne prejdu do súkromných...
sasi, ved tak píšu, ze dojčene deti od konca 6.mesiaca príkrmy, ale niekde odporúčajú (napr. aj moja dr.) od konca 5.mesiaca, vraj je lahší prechod na inú stravu 🙂 Myslím, ze annag ani netreba čítat, je jasné, ze je za čo najdlhšie kojenie 😀
robka, teraz pozeram, ze si z okr. Poprad - aaaaaaaaaaaaach, moj rodný kraj 😔 Si odtial, alebo si sa tam len ocitla ako ja v LV? 😀
sama si písem? 😀 😀 😀
Ahojte!Ale ste toho zas popisali 😕 Jaj iwa,zabity je ten tvoj mm. 😀 So sa tak zasmiala.Moj mm je perfektny v tom co sa tyka maleho plakania.Berie to tak,ze maly je proste taky.Dnes prisiel o 3:30 ranno z prace a uz o siedmej fical pri malom.A nikdy nic nepovedal.A ked nie je v noci v praci,tak ranne a nocne krmenie ma na starosti on.Sak by mi len raz povedal,ze nech idem s malym vedla,lebo place.Ale niektori chlapi su taki.Mne minule kamos hovoril,ze ma kolegu ktoremu sa narodilo babo a kazdy vecer si pobali veci a ide sa vyspat k rodicom.Ale to aj moj mm krutil hlavou,ze to co je....sak by som mu pobalila veci ja a uz by sa nemusel vracat 🙂 My sme mali krizove obdobie este ked som bola tehu,ale ako sa maly narodil,klop klop.Mm mi strasne pomaha a je mi aj velko oporou.On berie vsteko s nadhladom.aj ked pisem mm,my sme neni manzelia,nejak sme sa k tomu este nedostali 🙂 Ale ved aj to pride.
A co sa tyka toho prikrmovania.Uz som sa docitala,ze preco kojene v 6.mesiaci a nekojene po v 5.No,lebo travenoe je pripravene uz od konca stvrteho mesiaca na prikrmovanie.Ale kedze je teraz trend vylucneho dojcenia do pol roka,tak preto kojene az v 6mesiaci.Vtedy uz materske mlieko nedokaze dostatocne pokryt potrbu deti.Iwa a to budes davat tri tyzdne len mrkvu?
takých chlapov nechápem, že im vadí bábo - však je to aj ich dieťa a predsa každý raz bol maličký
Baby este mam otazocku,neveite ako si zmenim fotku?
Ako ja chapem,ze chodia do prace a potrebuju sa vyspat,ale evd aj my sa potrebujeme vyspat.A co mame spravit,zbalit sa a ist k rodicom?
babonr - klikni si na nastavenie a tam ťa naviguje už
Jaj baby a my sme boli vcera prvy krat vecer sami s malym.Tatus uz musel zostat v praci.Maly ma uz sice 3,5mesiaca,ale sama som ho este nekupala.Aj som sa trosku obavala.Ani nie toho kupania,ale nachystat to a potom spratat a tak.Ale zvaldala som to! 🙂
Dakujem saska 😉
Ja neviem čo sa stalo ale malý ešte spí 😅 asi dospáva včerajší deň, čo nechcel moc spať
joj to ani mm nevadi maly, tiez sa pekne stara a ked maly velmi place aj v noci, vzdy sa pride z obyvky pozriet, ci je vsetko ok. tie hadky vlastne niesu o malom, ale o nas, ten maleho plac to len vyvolava, kedze mu nevieme pomoct a sme nervozni a vycerpani. sak same vidite, chodime spat o 20
toto je milé pre dievčatko
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7973000&tab=1
aaahojte 😉 tak ako trávite nedeľu? my sa chystáme švagrovi gratulovať - Jozef 😉 sa tesim ze zase s malym pojdeme niekam prec 😉
robka - super ze si tu 😉 vidis ma ani nekoplo ti napisat ze tu mame taku temu juuj rura som ja no ale fajn ze si nas nasla 😉
sukromna tema by bola fajn 😉
milli aj ja som popradcanka 😉
ahojte 🙂
mm zobral kiku do divadielka, tak s marcom gazdujeme sami. Ale je dnes nejaky umrncany 😒
s tym prikrmovanim neviem, lebo kojene deti sa tahaju do tych 6 mesiacov prave preto, ze vraj nie je traviaci system na to pripraveny. A mlieko dokaze vyzivove naroky pokryt az cca do 8 mesiaca, ale kedze prikrmovat sa zacina v malych mnozstvach, tak treba zacat skor, aby v tom 8 mesiaci z tej tuhej stravy aj nieco bolo. Mne to skor pripada, ze u nas je este stale zauzivane, ze dieta zacat prikrmovat co najskor, lebo tak pred par desatrociami to vytlkali mamam do hlav, aby neprotestovali, ez po pol roku museli ist znovu do prace a deti isli do jasiel
a rozmyslam, co varit, aby to bolo rychle a zvladnutelne pri umrncanom drobcovi. Zatial sa len polievka vari
ahojte,,, tak sa hlasim aj ja konecne na novom konikovi. 😠 stara verzia sa mi viac pacila...len ma tesi, ze sem uz mozme pridavat aj fotky z fotaku. Dnes je pekneeeee, tak vyuzijem manzela nech je s malou a ja idem umyt okna 😀 😀
ahojte.no konecne ide konik, uz ste mi normalne chybali 🙂 idem pocitat
s varenim prvych prikrmov mam rovnaku skusenost ako noemi, lepsie bolo vzdy cerstve. Po rozmrazeni to vyzeralo nejako cudne, ako taka tuha kasa 😕 Ja som mala maso tiez na malinke kocky pokrajane a tak zmrazene. Ono je to minimnozstvo uvarene velmi rychlo a ked som nahodou nestihala, tak som mala aj zasobu hotovych kupovanych. A ked uz bola kika vacsia, tak sa uz dalo aj mrazit.
Ale ja som teda nikdy nemixovala, len som to poriadne popucila a stale som pucila menej a menej a plynule sme presli na stravu s kuskami
ja som pocula, ze by sa nemalo mixovat, len pucit ako pietra vravi 😉
a idem si pospat, mm zobral Markyho von, tak to vyuzijem. pratat budem, ked bude maly hore s ockom pred telkou 😀 😔
Ja dnes nevarím - od včera som dojedla granadír a na obed idem k našim 🙂 A na večeru nám zostáva od včera polievka

aj ja som za sukromnu temu 😉 😀