Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
j777 a zvali - toť môj názor detto 😉
aj my chceme ten nosič ale neviem či to nevyužijeme len kratko
aj my chceme ten nosič ale neviem či to nevyužijeme len kratko
j777, vsak preto som pisala, ze ak dedkovci prispeju. Ta vystava je chvilu po Marcovych meninach, takze ak by dostal namiesto darceku prispevok .... no neviem. Pocula som na liliputi zatial chvaly, ale nepoznam nikoho, kto ho ma. Ale s manducou hej, aj ked som ju neskusala
saska, posledny aprilovy vikend. Idem to pozriet presne
Saška výstava expo dieťa v inchebe je 30.-2.5.2010 😉
j777 mne odtiekla plodova voda a nemala som bolesti tak mi tiez dali vyvolavacku ale termin som mala 5.12 😉
saska, myslis vystavu expo dieta a rodina? ta ma byt od 30.4. - 2.5. myslim
my mame doma toto http://www.maderna.sk/wdengine/thumbgen/open-im...
ale vsade citam, ze tieto "klokanky" nie su vhodne kvoli klbikom, tak chcem kupit manducu alebo liliputi
pandula - som sa nasmiala na tvojom mužikovi 😀
iwka - soplik može mať aj zo zubkou malička nech je zdravučka
a kedy vas očkovali v piatok??? to by horučky mala hned nie???
saska - stretneme sa 😉 ved slovensko je male
pietra - ďak., skúsim tam nahovoriť manžela, on rád behá po výstavých, nábytok Nitra a pod., ja prejdem 2 pavilóny a mám dosť a on plný elánu pokračuje 😀
robka - ja som mala termín 29.11. a nakoniec z toho bolo 5.11.
tak to uz hladat nemusim, uz baby ten termin vystavy napisali
no aj ja som dala tu vetu !! 😅 😀
dobru noc babule, idem spat, nech aspon daco pospim, lebo ak ma caka noc ako ta predosla.... 😔 sme papali od vecerneho ulozenia o 19tej do rana do 6 az 5krat. neviem, co sa to deje...ale annag ma "utesila", ze to moze potrvat aj mesiace takto 😲 😲
a veru dnes sme uz raz boli davat papat hodinku po zaspati... 😒 ale zase mozem byt rada, ze si pocucka 5 min. a spinka dalej, klop-klop-klop 😉
tam by som išla pozrieť na tu vystavu to by som hykala a slintala nad tymi vecičkami 😀
zvalka - aj ju dávaš v noci odgrgnúť ?
ja som mala termin podla mrchy 10.11. ale pri mojom cykle to bolo sci-fi 😀 podla ultrazvukov rozne, 29.11., 27.11.,22.11....
noemi - riziko výstavy, že sa dozvieme o takých veciach o čom som ani nechyrovala a minieme prašule, lebo my si s mm vždy povieme, že nepijeme, nefajčíme.... 😀 a hneď máme niečo kúpené 😀
zvalka - nemyslim že dlho to tak bude
ved začneme papať čo chvila a to ich viac zasiti
a kto je annag????????
idem spat na chvilu 😀 dobru baby
noemi - annag je skvelá poradkyňa dojčenia, však ju tu hocikedy spomíname, aj dávame linky, v téme kojenie pripsieva
nejde mi pridať fotka ☹
saska - presne 😉
Konečne som zohnala senovku grécku v zdravej výžive a mám aj benedikt lekársky ( to sú 2 veci čo fajn podporujú dojčenie) - čaj nie je moc chutný, ale nedegustujem ho, len ho vylejem do seba 1 denne. A neviem či je to z toho ale prsia mávam naliate aj večer, nielen ráno.
A kto založí tú súkromnú tému? Počkáme na Zuzit, aby to ona založila? 🙂
mne je jedno kto založi novu temu
a tato sa hned zamkne???
nie že nas niektore nenajdu
Idem zalomiť , nejaká som dnes unavená a to som kočíkovala len 2 km. Dobrú nocku a píšte pomaly, nech môžem rýchlo čítať 😀 😀 😀
sasi, aj my tak s mm 😀 😀 nepijeme, nefajcime, co by sme si nekupili ?? 😅 😉
a co na tej vystave asi tak bude? by som naplanovala konecne prvu navstevu s nasou Tamarkou do BA 🙂
sasi,uz som aj davala odgrgavat, aj som nedavala, je to asi to iste. annag tvrdi, ze netreba, ze cim menej manipulovat
ahojte ste tolko popisali ze mam co robit do rana 😀 len co som postrehla
- fusak sme este nepouzili, stale mame v kociku najprv vankusik z postielky a maly je v perinke a deke 😉
- posledne dni obliekame do perinky len dupacky, papucky, svetrik, salik, jedny rukavicky a jednu ciapocku 😉 dnes sme sli k sestre autom len tak na ruky som ho brala a tiez mal rolacik, pancusky, rifle, vesticku a bundu zateplenu 😉
- robka -po ockovani vsetko o.k - snad aj druhe tak zmakneme - tiez som pomaly nespala od strach
sme dnes dostali od sestry tolko veci ze koniec hodim potom foto do albumu a maly bol na prvej navsteve ale pohoda jak keby doma bol - dvakrat pospal, napapal sa, pohral, pousmieval... 😉
zvalka, no co tam bude? vsetko 😀
pozri sem http://dietaarodina.meu.zoznam.sk/
Toť som našla o tých súkromných skupinách:
Súkromné skupiny v 4 vetách...
Témy v súkromných skupinách sú prístupné iba vybraným užívateľom - členom danej skupiny.
Hociktorý užívateľ môže založiť súkromnú skupinu a pridať do nej členov.
Tému v súkromnej skupine môže vytvoriť hociktorý člen skupiny.
Pridávať a uberať členov súkromnej skupiny môže iba zakladateľ skupiny.
Takže by sme to mali nechať na Zuzit, tá má "zoznam našich mien" s tehu, tak by to mohla ona založiť a pridať nás tam
😉 + samozrejme nové členky 🙂
tami tak to som rada ze vsetko v pohode dufam ze aj mi to tak lahko zmakneme 🙂 inak sme sa stretli pri vykriku ked si kocikovala len som si nebola ista ci si to ty ale podla kocika som ta spoznala 😀 ja som sla s kamoskou do mesta 🙂
tiez sme boli dnes pri svokrovcoch a maly bol hrozne zlaty a dobrucky aj si pospal a aj ja som si kus oddychla 🙂

tak teda vyskusam Ocu flash...a ked neprejde , tak pojdeme k dokine...ja len dufam, ze anm takto zubky nejdu, lebo pri najstarsej sme sa takto mesiac furt trapili ☹ kym vysli hlodaciky 😀 sople, oci zapalene a teploty 😒
idem hajinkat babule, lebo som unavenaaa este z minulej noci uhaaaaah 😒