icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

tami_tami
21. mar 2010

robka paaanecku to vazne? juuuj a ja som ta neregistrovala ☹ a vzdy rozmyslam ked som von ake by bolo super stretnut niekoho z MK...

myounghee
22. mar 2010

ahojte 🙂..dobre ranko
fuha vas docitat, ste popisali milion stran. Co sa tyka obliekania, tak aj ja ju obliekam este teplejsie. Bodynko, tenky pulovrik, kabatik jarny, pancusky, ponozky, riflilcky alebo ine nohavice a bavlnena ciapocka bobik 🙂 .
hmmm co sa tyka stretka v BB, neviem ci prideme. Mi sa radi tulame, len je to predsa dost daleko pre nas. A neostali by sme na noc urcite! Od nas to je cca.200km, take 2hodky autom. dohodnem sa s manzelikom a dam vediet.

hermiinka
22. mar 2010

dobre ranko. baby preco mne to dieta tak skoro vstava? som taka unavena. 😖
ja som tiez za sukromnu temu, nemusi kazdy vediet o com sa klebeti, hlavne ked len cita a nepise 😒
no a co sa tyka stretka je este neviem, zalezi podla miesta a datumu 🙂
malemu idu zubky, cely den je mrzuty, boli ho to chudacik
letim do obchodu

betyna8
22. mar 2010

hermi a to do ktorej spinkáte,lebo moj tak do 4:30-5:00,ako kedy
ja obliekam do kočíka bodynka,pančusky,dupky,chlpatý overalik,čiapku,deku.Fusak sme zrušili,už sa v tom potil.Ale dnes je vonku otrasne,dufam,že nebude pršat velmi a dostaneme sa von

beruska.zuzanka
22. mar 2010

Dobré ránko maminy, tak Emka sa dnes obudila o siestej, prepytujem po dvjhodinovom spanku po krmeni 😠 a vypravala si v postielke, vyskala... ako spať sa pri tom nedalo, ale poležala som si a o pol osmej sme finalne vstali 😀 už je takmer nakŕmená, potom som na rade ja 😀
Dnes ideme kuk kamošku do MC, kde budeme chodiť, až budeme väčší 🙂 a potom nás čaká poradňa 🙂

Vy máte aké plány na dnes?

Inak perníček je famózny, čo som tu včera dala link na recept 😉

aela
22. mar 2010

ahojte kocky, herminka, aj mne mala skoro vstava, esteze ju mm vzdy prebali a nakrmi, ked je treba a zase polozi ku mne a ona si potom este zaspinka, ale dnes uz len tak podriemkavala a ja som jej musela strkat cumel 😀

j777
22. mar 2010

ahojte, tak my sme mali prvy chod 23.10 😠 a potom od 2hej sa trepala a o 3tej uz jej bol cely byt 😀 tak sme brusko masirovali, espumisan po dlhej dobe isiel, samozrejme, vsetko vyplula 😀 , papat nechcela, vodicku babrala, potom po hodine spapala 180 ml a hadam aj malo bolo a opat od takej 5 sa trepala a o 6.45 som rezignovala, fasa noci posledne...

j777
22. mar 2010

predstretavka na expo dieta a rodina incheba???? 😀 😀

j777
22. mar 2010

no, necitim sa na to tam ist...ked tak bez penazenky... 😀 😀

lubkaeck
22. mar 2010

caute - no na vystavu by som sla aj ja, len mm na to neukecam 😅 a tiez by som tam minula asi majetok 😀

no my sme dnes pali podivuhodne dobre- jedol o 18:30 a na dalsie jedenie sa zobudil az o 2,20- skoro som odpadla ked som kukla na hodiny 😕 no ale o stvrtej zacal cvicit nohami, o pol piatej vykadeny a o pol siestej som si uz varila caro 😵 ale o pol siedmej som ho uspala, povenovala sa mm hned z rana a mlady muz drichmosil do pol osmej, teraz na mna robi oci a vyklada mi 😉

no idem vyvesat pradlo (mm vcera prezliekol postele 😕 😕 😕 )

a dnes ideme na tri dni k nasim, tak som zvedava ako bude Aduso spavat 😅

hermiinka
22. mar 2010

betyna marko vstava v priemere uz od 4 sa prehadzuje v postielke a o tej pol piatej je definitivne zobudeny, keby si chcel aspon polezkat ale kdeze on sa chce nosit a kukat, krici. potvorka je to mala

hermiinka
22. mar 2010

baby aha ako som marka odfotila,urobil mi srdiecko z ruk 🙂

beruska.zuzanka
22. mar 2010

Jeeej Hermi, krásna fotka sa Ti zadarila 🙂

Tak ja už tiež naraňajkovaná, mm som nachystala obed do roboty, idem sa učlovečiť 🙂

j777
22. mar 2010

hermi, super fotka 😉
inak co mam ciapky bobik tak obe jedna velkost a kazda je inac velka.... jednu vynosime celu jar a druhu tak do velkej noci 😀

pocujte, ako vam teraz spinkavaju cez den? teda aky mate viac menej rezim? nasa ked vstava 6-7mej tak ide si dat slofika okolo 8 mej na polhodku, potom okolo 10 tej ideme von alebo balkon, niekedy este potiahne 2-3 hodky a potom okolo 15-16tej podla toho kedy sa zodubi z doobednajsieho spanku, tak ideme von, ale to vacsinou uz len tak pol hodku pospi a potom je hore a navecer uz je nevrla a o 19 tej u ide chrniet....

millada
22. mar 2010

ahojte,
hermi krasna fotka 😵 Asi ta malý lúbi 😉

Ninka posledné dni spinka úúúúžasne - o siedmej ulozim, o stvrtej papanie, spinka do siedmej. Ale neplače len tichučko kuka. O pol osmej nakrmim, necham v postielke, o deviatej zalomi do desiatej 🙂 klop-klop

podla mna ak jednodnove stretko, tak ten stred slovenska. Ved to je pre kazdeho tak rovnako daleko. Ak mate auto samozrejme 🙂 My chodievame na otočku 100 km tam a 100 km naspät a v pohode je to 😉 Ale ten vikendovy pobyt by bol super, ak by sa naslo nejake pekne, dobre, slušné, zaujimave a lacne ubytko 😀 Skromné poziadavky, nie? 😀

millada
22. mar 2010

j777, my mame tiez cely den v pohode rezim, ale najhoršia hodinka je večer od siestej do siedmej, lebo je unavena, chce spat ale ja ju tak skoro nedam, sak by som rada musela skoro vstavat. Musi do siedmej vydrzat! 🙂 Takze tu hodinku sa snazim zabavat, spievat, hračky, vsetko mozné.... 😝

noemi01
22. mar 2010

dobre ranko

myo - prečo??? aj my to mame 2 hodinky autom malička si pospi
a ako už nemala horučky???

herminka - dobre fotka , moj sa v poslednej dobe iba modli 😉

ja dnes asi konečne pojdem niečo na seba kupiť ak najdem niečo volneeeeeeeeeee

j 777 - my spime stale rovnako od narodenia
rano cestou do školky , potom okolo 11 pol hodinku o 12 zase šup do kočika a pospi aj 2-3 hodinky a potom o 17 na pol hodinku a potom až večer o 20 do rana
jasne že papame veľa ale hned zaspi ako dopapa
takže skoro každe 2 hodinky po 30 - 45 minut si pospi

barbarka
22. mar 2010

cavte
hermi krasna foto
nas spi kedy sa mu chce, rezim ziaden
na stretko som ochotna prist, bb moze byt, vikend - no ak by to bolo naozaj lacne ubytko snad by to slo.
obliekanie- dupacky na to rifliky dlhorukavove tricko a mikinka alebo svetrik a deka. fusak som uz tiez zrusila.
inak vystava bude aj v nr , niekedy v aprili vola sa to bocian 😉

trpezliva
22. mar 2010

ahojte, herminka, super fotka sa ti podarila.
My sme boli tuto noc hore aj 8x..ale vzdy len cucne a spi dalej. Podla mna, keby mala vlastnu izbicku, tak by sa tolko nebudila..a teda ani ja. Lebo teraz ked zamrnci, tak hned jej idem davat cicik, aby sa este viac neprebudila.
Cez den ale spi super, 2-3hody vkuse aj doobeda aj poobede a potom este podvecer hodinku.
a ten zubok vykukol z nicoho nic, akurat len strassssneee slinta a bublinkuje.

noemi01
22. mar 2010

no už len niečo najsť
dajte ešte typy

😉

noemi01
22. mar 2010

trpezliva - to koli tomu zubku ti tak veľa papa teda cucka 😉

hermiinka
22. mar 2010

to mm prisiel na to ze tam robi srdce, ja som si to nevsimla 😉
myslim ze aj jednodnove stretko by bolo fajn, niekedy cez vikend, prevetrat sa trochu

babonr
22. mar 2010

Ahojte!U nas dnes bude pekne 😵 Ja uz neviem co malemu obliect.Ma na spodku kocika deku,obelcene ma body,poldupacky,teplakovu supravu a capicu taku tenku a prikryty spanielskou dekou a vcera sa mi tak spotil a to ani slnko u nas nesvietilo....sak v lete ho budem davat nahateho alebo co? 🙂 Ja som si kupila v pitaok rifle a nejake tricka.Mala som na plane kupit si aspon dvojo rifli ale bohuzial zmestila som sa len do jednych 😠 Ale dnes pojdem zas nieco pokukat.Sak minule mi moja babka dala prednasku,ze nech si idem nieco kupit na seba,ze aj ked mam maleho to neznamena,ze sa nemozem pekne obliect a ze sa o seba nestaram a ze chodim obelcena ako taka supa.Skoro som odpadla 😀

babonr
22. mar 2010

Mein a nic si z tihi nerob,ze chodis spavat s malym o 20tej.Ja chodim tiez spavat s malym.Ale neboj,ved tie nase deturence z toho za chvilku vyrastu a pridu ine problemy.A potom sa uz len budeme smiat,ze ako sme to prezivali 😎

hermiinka
22. mar 2010

noe to je fesak 🙂
aj marko viac pije, teda cicka lebo mu ide zub
baby a najskor idu zuby dole nie?ale nam ide hore 😅

saska73
22. mar 2010

hermiinka - perfektná foto, veľmi je to podarené

režim - vyzerá to, že žiadny a teraz mi mladý pán ešte spí, normálne nechápem 2 dni po sebe sa nevie ráno zobudiť, lenže to znamená, že cez deň si hodí len dva 10 minútové šlofíky ☹ A v noci papal 2 razy o 23.00 a 3.30, ráno 6.50 - toto je super, čo s týka noci som veľmi spokojná, kŕmenie chvíločka a hneď spí.

babonr
22. mar 2010

Noe Damianko je krasny.A to tam ma tie gatuse z HM-ka?My to uz neoblecieme 😒

saska73
22. mar 2010

noemi 😵 potom si našich 2 loptošov pofotíme vedľa seba, ok? Mário za posledné 2 týždne strašne vyrástol a aj sa mu črty trochu zmenili ale ked sa usmeje je tam ešte podoba s Damiánkom

saska73
22. mar 2010

Ubytko, u mňa do 15 € bez stravy a do 20€ so stravou - takto zvykneme chodievať na turistiku a lyžovačky.