Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
babo - hej tie iste čo mate aj vy na 2-4 mesiace tam ešte oblečieme on je krpček
saska - ok
inak čo som pozerala na nete tie penzioni je problem lebo večšinou 10 ludi max . pišu a nas bude koľko???
niečo cez 10 rodin
ahojte ranostajky 🙂
ja som este oci poriadne nerozlepila a vy ste uz celu stranu zapisali 😀
babo ake ma vlasky, krasny 🙂
vsetky nase deticky su krasne
herminka - neviem to som len tak zadala ked vravite že stred
babo - tak to nema chybu 😀 😀 😀 aky herec
su chutne tie detičky
Ja neviem preco,ale moj maly ystrasne rychlo pribera.Za 2tyzdne pribral vyse kila a to mu ani nezvysujem davky mliecka 😕 Vcera som ho vazila doma a podla nasej vahy ma 8400g 😲 Ale pozerala som kolko vazil tato,ked bol v jeho veku a ten mal o kilo viac 😀
Hermi,to je fotak asi z pred dvoch tyzdnov a od vtedy mu vlasky na jednej strane uplne vypadali.Ale uz ma aj nove,take kratucke.Ale len na jednej strane.Je ako taky posledny mohykan 😀 Ale straasne mu padaju.Vsade su.Ked mu dam pusu na hlavicku,mam plne usta.Asi meni vlasy na jar 😀
Ahojte, vidim, ze je to uz dost rozbehnuta tema, ale tiez mam vianocne babetko. ... Prijmete ma medzi seba? 🙂
babo, dobra babka moderna 😀 Ved nebudes predsa ako supa chodit 😀 A maly ma teda dobrú váhu 🙂
😀 babo ze meni vlasy na jar 😀
gabika, jasne 😵 Skoda, ze si tiez tak neskoro dobehla, cele tehu sme tu rozoberali zaujimavosti ako hmotnost, recepty, susky a pod. 😀
počúvajte a čo takto hotel Remata a areal pri Handlovej, predsa len ten Zuberec je pre niektorých veľmi ďaleko
http://www.hotel-remata.sk/ubytovanie.html
Kto sa cíti pri peniazoch zaplatí si hotelové ubytko, lacnejšie sú rodinné chatky a najlacnejšia je turistická ubytovňa - je ale na úrovni aj so spoločenskou miestnosťou a krbom.
Dakujem 🙂 No ja som cez tehu nemala velmi cas sem chodit, ale teraz som doma s malickou, takze casu mam az az 😉
babonr - babka ti ale dala 😀
noemi zuberec je od bb este dost daleko 😕
a co taka tatralandia v mikulasi?ja tam rada chodim. idem kuk kolko stoji ubytko, ale to bude asi drahe 😒
gabika82 - ahj, vitaj, ja som mala času cez tehu, teraz len ked drobec spí
babo - tvopj drobček už koľko vláskov má a akých dlhých 🙂
a mrknite, tá Remata v chatkách a v štúdiu je aj kuchynka - ľahko zohrejete krpčekom papu
no cez tehu som chodila do prace a ked som bola doma, tak som vacsinou len spala ... 🙂 som bola stale unavena ... a pri malickej mam toho casu viac ... 🙂
Tak ja beriem len ten mezonetovy apartman 😀 Trosku drahe ubytovanie,nie?Teda ja neviem ak osa hybu ceny,ale zda sa mi to trosku drahe,teda okrem tej velkej chaty. 😎
je to drahe 😠
Saska to ma este stare vlasky,uz ich zhadzuje a rastu nove.
noe - 🙂 na druhy den rano uz nemala teplotu, presne ako si mi vravela 🙂 ! Tak som volala manzelovi a dohodli sme sa, ze pojdeme do BB na stretko. Uz sa velmi tesim, joj to bude kooooopa pusiniek 😀 . Konecne sa spozname aj osobne a uvidime nase babatka! Takze ratajte aj snami. To ubytko som mu este nevravela. Ale musime si to tiez naplanovat dopredu, takze pozrem link, ktory sem pridala saska.
Inak nemate skusenosti s PP GT3. Chcela som Uno, lenze som onom citala celkom nespokojne recenzie.
ahojte kocandy 🙂
fiiha tento novy konik...si zvyknut musim...
Maly mi tuto noc spal od desiatej do rana do tristvrte na 6...vecer si 3x pytal papat a potom ho to o tej desiatej odpililo takto 😀 A mama namiesto toho aby chrapala, obiehala postielku a kontrolovala ci je secko ok 😀 A rano prsa jak Lolo ferari... Bol vcera prvy krat na navsteve tak asi to ho zmohlo...
babo kraaasny fesak 😵
Ano baby,babka ma zabila a to bude mat za par mesiacov 79rokov.Ale ona je taka modernejsia.Nosi rifle,bundicky a tak.Ale zas s jej postavou si to moze dovolit.Teraz veeelice pribrala a ma az 56kg 😀
Gabika vitaj.Tak my sme mali viac casu ked sme boli tehu a v praci,teraz uz len ked mali spia 😀 Presne ako saska napisala
babo to mas svetovu babku 😀

noemi to vyzera dobre.a chcete ist do zuberca?