Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
marco je tu jeden z najmladsich tusim, ked vy uz vyrocia testikov mate a ja som sa este ani k vyrociu poslednej mrchy nedopracovala 😀 😀 testikove vyrocie bude az o mesiac u nas
dakujem pietra 🙂 no my sme mali prvy pozitivny test 14.4. a otehotnela som niekedy okolo 25.3. ... strasne rychlo to leti 🙂
pietra nemame co robit byt my mama nechala cistunky riadky umyte, maly spal az teraz je hore ale hra sa a ja mu asistujem a moj sa narodil 20.12 my sme sa 17.aprila dozvedeli 😉
pandula, tak ja som si test robila presne tyzden po tebe 😀 to si pamatam,ako som bola v lekarni, kike som kupovala UM a nejake vyzivy a prihodila som tam aj test, lebo som mala tusaka. A magistra mi isla dat reklamnu lyzicku a pytala sa, ci mam doma dievcatko alebo chlapceka a ja som povedala, ze chlapceka 😀 a rychlo som sa opravila na dievca a nakoniec mi dala obidve, modru aj ruzovu. Mozno to bolo take podvedome, ze sa marco ozyval, ze aj on chce lyzicku 😀 😀 😀
no to je pekneee ... sranda
ja tiez mala tusaka na chlapceka a na utz v 21 tyzdny mi povedali dievcatko tak ze bude dievcatko a my brusko stale volali natalie natalie hento toto a nakoniec sa nam narodil chlapcek 😀
pandula - ved Sebastianko bol prekvapko temy 😉
no uz som pobalena, aje maly, som zvedava co som zabudla - idem na par dni k rodicom 🙂 musim ist k neurologicke 😅
lubi si to uzite ... teda hlavne ty !!! fakt to prospieva
lubi velke 4 kilove prekvapko to bolo 😀
ked tu tak rozoberate to ubytko na stretko, baby z juloviek mali tusim prve stretko tu http://www.maxim-penzion.sk/
a boli spokojne. Ja posudit neviem, kedze som sa ani jednoho velkeho stretka nezucastnila
rush - na bruško davam na chvilu ked sa mu už nepači tak ho dvyhnem
od 3 mesiace sa ma posilnovať chrbatik 😉
jaja - ja osm nikdy nič neumyvala a nič im nebolo ani nevyvarala
a detičky každu chvilu baby niečo ine 😉
aela - mam ťa ja na facebooku ????????
lubka - krasna stolička aky je tam zlaty
pandula - tak tvoj to bude mať ťažke tu zo začiatku
my sme tatko pred rokom už vedeli že sa vajičko uhniezdilo 😀
akoze baby kto sa vam stara o domacnost ked stihate tutok tutok? 😀 😀
..ja som stihla tak akurat jedno okno umyt a polievocku navarit a mamu vychystat s malou von...
iwa, pisala mi xaqa ze posiela tak uvidime...inak aj vanesina ze dnes posiela tak som velice zvedava..len neviem ci nahodou necaka ze jej doplatim najprv 😀 😀
pietra, prislo?
..no my sme zarobili asi 7.3.a test bol taky neviditelny volnym okom po 20 tom niekedy, koncom marca ultrazvuk nic a prve dni aprilove z krvi uz hej a aj test na prelome marec/april uz mal zivsiu farbu 😀
nasa byvala na brusku v celkom rada aj pekne hlavicku drzavala ale posledne dni akosi rozpesti ruky, hlava do plienky sa zabori a konec a nervy 😀
my sme našu 23. marca splodili 🙂 Na gauči 😀 A dnes ma Ninka 3 mesiace 😵
pandula - aby ste neboli prekvapeni a drahy si najde robotu hned 😉
mm doniesol malemu darcek k meninam- obrovskeho plysoveho psa 😀 ako to operiem? 😕 😕 😕
inak baby vsetky co ste fotky dnes davali-kraaasne deticky 😉
mili- ze na gauci 😀 😀 😀
Ado uz na brusku vydrzi, ale jeduje sa ked sa chce pretocit a zavadzia mu ruka 😀
no nasaani naznak pretocenia 😀 dokonca uz ani na bok sa netoci akosi 😀
iwa, ze mate na 2 mesiace um 😀 😀 ja budem rada ked na mesiac mi to vydrzi
to jak presne vies milli??? 😀 😀 😀
moj jeduje na brusku po par minutach hlavicku nevie dobre drzat len ked mu rucicky podlozim tak ju pekne taha hore ja ho na brucho vela nedavam moja chyba 😅
j777, postarka hodila len listok do schranky, ale nema to byt co ine, takze prislo 😉 Mama mi pre to pojde na postu. Dakujem
neni zac 😉
iwa, aha, doslo mi akurat, ze asi si vacsie mnozstvo objednala 😀 😀 brzda som
mili - aj my na gauči 😀 😀
j777 - ja do obeda upracem navarim
potom na obed ideme na prechadzku 3 hodinovu
a teraz je dominika vonku tak mam ešte upratane a oddych 😀
pandula, no bude to mat tvoj drahy sice dost tazke, ale myslim, ze v BA s pracou mat problem nebude. Poznam par ludi, co slovensky nevedeli ani ceknut a pracu si tu nasli
Inak tvoj drahy sa aj planuje ucit po slovensky?
viete niekto kde si stiahnem tlacivo na ziadost o rodicovsky prispevok? bo mne konci 18 aprila materska
mili - take gaučove deti mame 😀
lubka - na urade ti daju či sa ti tam nechce ???????
ja som od začiatku na rodičovskom ja som matersku ani nemala ☹
j777 objednala som 8 baleni 😉 to by nam malo vystacit z 1. rady a potom prejdeme na pokracovacie 😀 😀
no ako som Simonu ohovarala, ze je lenoska, tak po ockovani a potom ako ju dokina pochvalila, ze je sikula, tak sa snazi a toci, vrti , na bok sa dava a najviac sa nam na brusku paci 😀 😀 lebo moze ako korytnacka pozerat vsade a slintat a osahavat vsetko 😀 😀 😀 😀
noe jaka zabava? 😀 😀 chutnucky je...

gabika, vitaj 🙂