icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
22. mar 2010

gabika, vitaj 🙂

pietra
22. mar 2010

marco je tu jeden z najmladsich tusim, ked vy uz vyrocia testikov mate a ja som sa este ani k vyrociu poslednej mrchy nedopracovala 😀 😀 testikove vyrocie bude az o mesiac u nas

gabika82
22. mar 2010

dakujem pietra 🙂 no my sme mali prvy pozitivny test 14.4. a otehotnela som niekedy okolo 25.3. ... strasne rychlo to leti 🙂

pandula
22. mar 2010

pietra nemame co robit byt my mama nechala cistunky riadky umyte, maly spal az teraz je hore ale hra sa a ja mu asistujem a moj sa narodil 20.12 my sme sa 17.aprila dozvedeli 😉

pietra
22. mar 2010

pandula, tak ja som si test robila presne tyzden po tebe 😀 to si pamatam,ako som bola v lekarni, kike som kupovala UM a nejake vyzivy a prihodila som tam aj test, lebo som mala tusaka. A magistra mi isla dat reklamnu lyzicku a pytala sa, ci mam doma dievcatko alebo chlapceka a ja som povedala, ze chlapceka 😀 a rychlo som sa opravila na dievca a nakoniec mi dala obidve, modru aj ruzovu. Mozno to bolo take podvedome, ze sa marco ozyval, ze aj on chce lyzicku 😀 😀 😀

pandula
22. mar 2010

no to je pekneee ... sranda

ja tiez mala tusaka na chlapceka a na utz v 21 tyzdny mi povedali dievcatko tak ze bude dievcatko a my brusko stale volali natalie natalie hento toto a nakoniec sa nam narodil chlapcek 😀

lubkaeck
22. mar 2010

pandula - ved Sebastianko bol prekvapko temy 😉

no uz som pobalena, aje maly, som zvedava co som zabudla - idem na par dni k rodicom 🙂 musim ist k neurologicke 😅

pandula
22. mar 2010

lubi si to uzite ... teda hlavne ty !!! fakt to prospieva

lubi velke 4 kilove prekvapko to bolo 😀

pietra
22. mar 2010

ked tu tak rozoberate to ubytko na stretko, baby z juloviek mali tusim prve stretko tu http://www.maxim-penzion.sk/
a boli spokojne. Ja posudit neviem, kedze som sa ani jednoho velkeho stretka nezucastnila

noemi01
22. mar 2010

rush - na bruško davam na chvilu ked sa mu už nepači tak ho dvyhnem
od 3 mesiace sa ma posilnovať chrbatik 😉

jaja - ja osm nikdy nič neumyvala a nič im nebolo ani nevyvarala
a detičky každu chvilu baby niečo ine 😉

aela - mam ťa ja na facebooku ????????

noemi01
22. mar 2010

lubka - krasna stolička aky je tam zlaty

pandula - tak tvoj to bude mať ťažke tu zo začiatku

my sme tatko pred rokom už vedeli že sa vajičko uhniezdilo 😀

j777
22. mar 2010

akoze baby kto sa vam stara o domacnost ked stihate tutok tutok? 😀 😀
..ja som stihla tak akurat jedno okno umyt a polievocku navarit a mamu vychystat s malou von...

iwa, pisala mi xaqa ze posiela tak uvidime...inak aj vanesina ze dnes posiela tak som velice zvedava..len neviem ci nahodou necaka ze jej doplatim najprv 😀 😀

pietra, prislo?

..no my sme zarobili asi 7.3.a test bol taky neviditelny volnym okom po 20 tom niekedy, koncom marca ultrazvuk nic a prve dni aprilove z krvi uz hej a aj test na prelome marec/april uz mal zivsiu farbu 😀

nasa byvala na brusku v celkom rada aj pekne hlavicku drzavala ale posledne dni akosi rozpesti ruky, hlava do plienky sa zabori a konec a nervy 😀

millada
22. mar 2010

my sme našu 23. marca splodili 🙂 Na gauči 😀 A dnes ma Ninka 3 mesiace 😵

lubkaeck
22. mar 2010

pandula - aby ste neboli prekvapeni a drahy si najde robotu hned 😉

mm doniesol malemu darcek k meninam- obrovskeho plysoveho psa 😀 ako to operiem? 😕 😕 😕

j777
22. mar 2010

inak baby vsetky co ste fotky dnes davali-kraaasne deticky 😉

lubkaeck
22. mar 2010

mili- ze na gauci 😀 😀 😀

Ado uz na brusku vydrzi, ale jeduje sa ked sa chce pretocit a zavadzia mu ruka 😀

j777
22. mar 2010

no nasaani naznak pretocenia 😀 dokonca uz ani na bok sa netoci akosi 😀

iwa, ze mate na 2 mesiace um 😀 😀 ja budem rada ked na mesiac mi to vydrzi

pandula
22. mar 2010

to jak presne vies milli??? 😀 😀 😀

pandula
22. mar 2010

moj jeduje na brusku po par minutach hlavicku nevie dobre drzat len ked mu rucicky podlozim tak ju pekne taha hore ja ho na brucho vela nedavam moja chyba 😅

pietra
22. mar 2010

j777, postarka hodila len listok do schranky, ale nema to byt co ine, takze prislo 😉 Mama mi pre to pojde na postu. Dakujem

j777
22. mar 2010

neni zac 😉

iwa, aha, doslo mi akurat, ze asi si vacsie mnozstvo objednala 😀 😀 brzda som

noemi01
22. mar 2010

mili - aj my na gauči 😀 😀

j777 - ja do obeda upracem navarim
potom na obed ideme na prechadzku 3 hodinovu
a teraz je dominika vonku tak mam ešte upratane a oddych 😀

pietra
22. mar 2010

pandula, no bude to mat tvoj drahy sice dost tazke, ale myslim, ze v BA s pracou mat problem nebude. Poznam par ludi, co slovensky nevedeli ani ceknut a pracu si tu nasli
Inak tvoj drahy sa aj planuje ucit po slovensky?

lubkaeck
22. mar 2010

viete niekto kde si stiahnem tlacivo na ziadost o rodicovsky prispevok? bo mne konci 18 aprila materska

noemi01
22. mar 2010

mili - take gaučove deti mame 😀

noemi01
22. mar 2010

lubka - na urade ti daju či sa ti tam nechce ???????
ja som od začiatku na rodičovskom ja som matersku ani nemala ☹

noemi01
22. mar 2010

dneska som sa bavila

😀 😀

iwa1
22. mar 2010

j777 objednala som 8 baleni 😉 to by nam malo vystacit z 1. rady a potom prejdeme na pokracovacie 😀 😀

no ako som Simonu ohovarala, ze je lenoska, tak po ockovani a potom ako ju dokina pochvalila, ze je sikula, tak sa snazi a toci, vrti , na bok sa dava a najviac sa nam na brusku paci 😀 😀 lebo moze ako korytnacka pozerat vsade a slintat a osahavat vsetko 😀 😀 😀 😀

iwa1
22. mar 2010

noe jaka zabava? 😀 😀 chutnucky je...

lubkaeck
22. mar 2010

noemi - no jednoduchsie je stiahnut a ist tam uz s vypisanym 😉