Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noemi, z toho si nic nerob, ze sa to meno rozsiruje. Ja som na tom takisto. Kym sa marco narodil, tak som poznala len jednoho Marka a ten bol s k (a teda v skole sa premelie deti). A odrazu mam pocit, ze je to samy marco a este aj s c sa nejako rozmohli 😀
tak ja neviem viem že na jesen jej budu ale zase ked sa zozimy moc tak skočime hned do čižmi
ale leto byva upršane vynosi na jar
viem že ma biť rozdiel 0,5 cm
fakt neviem jej sa pačia povie že su jej dobre beťarka
pandy - Milex (ci ako sa to vola) 😀 😀
nooo mojej tety manzel odtial pochadza tak tam zostali zit, a dalsia teta s ujom tam presli koli robote ale ti uz byvaju na vidieku ... no uvidime ci tam zajdeme v lete. mozno je to o dusu tento moj 5 tyzdnovy program. vela sa toho bude diat. moj 30tka, tatko 50tka, maly 6 . mesiacov, stretko zo skoly a z konika 🙂 a vela ludi co chcem vidiet zase si neoodychnem 😀
...ficim do obchodu a este do lekarne pre nurofen sirup....paralane cipky uz mame...tak len dufam, ze ich nebudeme vobec potrebovat...pekny dnik a drzte palce...
noe ja by som vymenila...ved na jesen jej potom kupis ake bude treba 😉
milex veru to je ono dobry syr tam robili som ho veru pozrala tony kedysi 😉 😝 😀
noemi, aha. A to sa jej aj vyzuvaju? nemoze to byt, ze jej tento model nesadol? ci si objednavala take,ake ste uz mali?
a taku blbosť už nespravim že objednam bez skušania
a toľko veľa stali ☹
pietra - ked zatiahnem suchi zips moc tak nevizuva
ale hovori že nožička je tam volna
model asi klasika adidas
noe ked ta to trapi vymen musi sa dat alebo vrat a kup v obchode 😉
lucka - stretneme sa ajtak vsetky v BB. dufam 🙂
bude to nasa prva dlha cesta s malou 😉
no a nasa vlakom ! len dufam ze to bude lahke sa tam dostat zo stanice. ale radi by sme vikendovy pobyt mimo BA ! dufam ze sa to podari
kto to vybavuje?
inak ja som pipi ja sa lietania s malym neobavam ale trasem sa ist z blavy do BB 😀
bozinku tie su krasne noe ... skoda ze nesedia 😒
moj spi uz 3 hodinky 😀 😀 😀 😀 dobry chlapcek
pandula - a na slovensku nema kto požičať auto???
myslim že by nebol problem pre vas prisť aj na vlak keby ste boli v BB
nedaju sa vymeniť ☹
noe - tatko ma nove auto ja do neho nesadnem ani za milion to by som neprezila a tiez som uz nejaku tu sobotu nejazdila tak hned od BB sa trepat by nebol asi dobry napad. 😔 bola by som moc vystresovana
noe su krasne 🙂
a moj nema vodicak 😠
a keby vas ocino doviezol ??????
skusim ich predať
lebo my vadi su leskle a trošku ako chodi to vrzga
ale na pohlad pekne
ahojte tak aj mi mame uz po ockovani 😒 fuska to bola riadna vyplakali sme sa ale uz je dobre dufam ze to tak aj ostane 😉
noe tie su úúúžasnééé 🙂
noemi, tak ja som pri kike zistila, ze ziaden klasicky model neexistuje. Raz su jej topanky siroke, raz uzke, .... ale prave s adidasmi sme tusim problem nikdy nemali. No neviem, co ti poradit. Ja by som topanky cez internet objednala len tak, ze rovnaky model vyskusam v obchode a potom objednam cez internet, ak tam vyjde lacnejsie
noemi, akoze nedaju vymenit? 😠 zakon jasne hovori, ze pri kupe noveho tovaru cez internet mas pravo tovar bez udania dovodu do 7 dni vratit. Tak nech ta predavajuca nevymysla 😠
pietra marco sa kedy narodil ked ma tiez 2mesiace a 3 tyzdne ako moj marko
pietra - ona to objednava a trvalo to skoro 3 tt pokim prišli
no ved toto je klasika superstarky (ako kopyto) len motiv disney

no veru...maly je uz veliky 😵 my obliekame 74ky oblecenia 😕 ale je zlaty...moja laaaska...aj lekarka nas chvalila, ze je pekny 😵
inak to kojenie bol aj u nas boj...v nemocnici vobec...nevedel sa prisat...potom doma len z jedneho...druhe odmietal...ked ho konecne prijal...tak ma boleli bradavky ako slak...nateraz je to uz paradicka...len mam asi o dost viac mliecka v pravom prsniku...lebo ho mam viditelne vacsie...no budem krasna v lete v plavkach...ale who cares 😎