Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
vlasti ta tvoja je riadny kludasko. 😉
😀 😀 😀 no najradsej by som oboch brala 😉
hehe pozicam ale bude to 10 Euro na hodinu
len neviem ci by mi to doma preslo 🙂 🙂 🙂
jaj az teraz som si vsimla ze mam velku duuuuru v papuci 😀
som vydrala odkedy beham za malym
no ani mne ! !!! si ho tatinko moc strazi 🙂
pandula - to aby si kupila aj do zasobi papuče
ešte len budeme za nimi behať len čo začnu po 4 loziť
vlastulka - ta si dava riadne nadčas v spani
spachtoška 😀
boise - no už sa im bude iba na brušku pačiť
ale krasne dviha hlavičku
tu sa požičiavaju deti ????????, 😀
boze..ked mi dieta pekne spi v noci tak cez den dobieha a sce papat kazdu hodinu...cak toto uz snad z paty taha, neverim ze v prsach este nieco najde, ach... 😅
noe ze papuce do zasoby 😀 😀 😀 , potom budeme potrebovat take trekove boty uz, aby sa nezodrali 🙂 🙂
a pandula poziciava za poplatok 😀
boise - to iste aj my papame každu hodinku prsia vobec nie su naliate mekke a ťaha a spokojni je tak hadam tam niečo najde 😀
pandula - chce zbohatnuť na svojom synčekovi 😀
ty zadarmo ???????
noe ja nepoziciam, ja som kcela enem toho fesaka si zapozicat k tomuto mojmu... 🙂 A moje zlobidlo by asi kazdy velmi rychlo vratil 😉
no moj niekedy uz len tak dudluje, aj to staci...alebo sa napapa, potom zacne prstami masirovat dasna a zial aj hrdlo a potom uz len zachytavam grcky...bulimik maly 😀
boise 😀 😀 😀
boise - presne
ale neni taki zly určite mne nevadi keby plakal aj cely den
pandula - ale ako kamoškam by si mohla zlaviť nie???? 😉
aj ja sa pridavam k nazoru, ze KOJENIE JE BOJ
no dobre tak 9.50 Euro pre vas dve 😉
to som sa ja teda tiez riadne natrapila s kojenim, naplakala jazera slz ako pandula, radila s laktacnymi poradkynami. maly chudol. ale nakoniec som to zvladla, som chcela za kazdu cenu kojit, tak teraz kojim. sice nie idealne prisatie mame ale kojime sa a vyborne priberame. a som z toho stastna prestastnaaaaaa
meink - totalna vojna 😀
meink presne tak ja to povazujem za celozivotny uspech ! 😀
co sa tu kupuje a predava???
aj mne maly trha vlasy, tak zajtra sa idem dat konecne ostrihat /podstrihnut/ bo uz mam vlasy pomaly po zadok.
a zajtra mame kontrolu klbikov, som zvedava
a krasne mate tie fotecky s deturencami
idem aj ja daco pridat
pandula - no počuj ake slabe akcie na londyn nie nahodou ??????!!!!!!!!! 😀
ked akcia tak poriadna
a ked sa budem len na neho divať tak koľko 😀 ???????zadarmo !!!!!!!
tak to vas obdivujem mein aj pandulu vy ste si užili s tym kojenim a nezdali ste
mna bolelo iba zo začiatku asi 2 tt
celoživotny uspech 😀 😀
mein - pridaj fotku ale iba hlavu
lebo ked zbadam celeho tu dlžku budem zavidieť 😉
Ahojte!Ale ste zas pisali ako dracice 😀 Co nove?Ja som sa dnes tak na.. na svokru ze koniec.Tak zoberie maleho kocikovat a zachvilu ju vidim ako mu dava dole strechu na kociku a velke debaty s nim.A ze potom zacal plakat a nechel spinkat 😠 Ale sak darmo jej budem vysvetlovat,ze ked sa preberie,tak s nim nema moc komunikovat,bo on zaspinka dalej.....No a teraz je mlady pan nevyspaty a mrzuty....Pandul,boise zlatunky su ti vasi chlapi malinky🙂
noe sak maly ma len 62cm. rushin edko ma 69
babo krasne dviha. nas uz dvihat nechce, on uz je velky chlapec, on uz chce ine zabavky
Mein krasny je!!!!Fesacisko 🙂 toto je aka vydarena tema.Boli sme vydarene tehulky,teraz sme vydarene maminy a este aj deticky mame vsetky vydarene 😎

haha vymenis ?? 😀