icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
23. mar 2010

j777, to este nic neznamena, mozno lavacka bude, mozno si este parkrat prehodi uprednostnovanie ruk, ....

pietra
23. mar 2010

idris, to kakanie je naozaj v pohode. Materske mlieko je velmi stravitelne, takze obcas neostane z neho nic na vykakanie 😀

gabika82
23. mar 2010

ahojte, tak vy ste toho zas tolko popisali 😉
ja uz som ulozila Nikolku spinkat , zapla som si Ordinaciu a uz vegetim 🙂

nasa kaka aj 2x za den, ale ona je na UM, tak to asi preto ...

inak, vam uz vsetkym chytaju deticky hracky? Nasa sa len pozera, ale este vobec sa za nimi nenatahuje ... ale uz sa nam snazi tocit na bok, len jej to velmi neide ... sranda na nu pozerat ako sa snazi pretocit a neide to a len sa jeduje 😝

pandula
23. mar 2010

rush - no radsej vlacikom pojdeme ale vsetci spolu ! ja som si ani neuvedomila ze kolko toho je 😀 ze kocik + plienky + veci +priatel ... jaaaj

no maly uz spi idem sprsit a troska potravit cas s chlopom a hajat ved o 7 rano sme hore 😉

rush
23. mar 2010

sak ok pandul...ja som len myslela a nedomyslela 😝 😀 sak vlakom sa cestuje pohodlne...len to chce dobru logistiku 😎

ja cakam kedy sa maly zobudi aby som ho ulozila na nocny spanok...ale asi sa uz na nocny spanok ulozil...kedze je 21:20 😕 papal naposledy nieco po piatej....od pol siedmej uz haja....tak cakam, ze sa este zobudi 😕 ci uz potiahne do noci?? potom by dnes papal iba 4x to je kapanek malo....ked sa nezobudi do desiatej, tak si ho prilozim nech si cucne aby mal nieco v brusku 😵

robka
23. mar 2010

ahojte 🙂
rush teba som chcela opytat to vy ste tiez mali dnes ockovanie?ako ste zvladli?

robka
23. mar 2010

gabi - Samko uz chyta hracky ale tiez je maly nervacik 😀 nejde mu to este dobre 🙂 a hlavne musi mat na hracky naladu ked je unaveny koniec sa zlostiiii 🙂

rush
23. mar 2010

robka....tak maly statocne...vobec neplackal iba ked mu pichli injekcie...potom uz nie...ale mu meriam priebezne teplotu...tak zvysuje sa 😕 mal 37,8...a teraz som ho kojila a mal uz 38,1 v zadocku pred odcitanim....prosim prosim aby sa to nezhorsovalo....vy ako???

robka
23. mar 2010

rush - no mi takisto plakali sme len pri ockovani 😒 a ja s nim mi ho bolo luto tak sa strasne rozplakal a ja taka citlivka 😅 teplotu sme mali aj mi zvysenu a teraz uz spi tak neviem....ale k veceru bol hrozne nekludny chcel sa len nosit a ma uz 6460g takze dost 😀 a vsimla som si ze z lavou nozickou vobec nekopkal len z tou pravou a lavu pokrcenu...asi ho bolela ☹ som zvedava co to bude v noci 😕

zuzitka
autor
23. mar 2010

ahojky

my sme mali tiež dnes očkovanie ... plakal, ked mu pichali, potom spinkal dlho a ked bol hore, sem tam si pomrnčal 😒 tiež sa chcel trochu ponosiť ... moje ruky 😝 😝 /vyše 8kilo má/
ale už spinká.

inak asi sa nesnažím čítať, čo ste písali cez víkend a včera 😝

beruska.zuzanka
23. mar 2010

Ahojte mamčule, teda som vás dočítala, ale už ani neviem, na čo som chcela odpísať 😅

Detičky máme teda všetky náááádhernééé, na vybozkávanie, už sa fakt teším na leto 😀

idris, vitaj 🙂

No a všimla som, že bolo dnes smiešno všetkým, tak to je fajn, že je dobrá náladička 🙂

Noe, budeme spolu dražiť svokry? 😀 😀 😀 neviem, kto by tú moju scel, by si moc nepomohol 😀

zuzit, samko je už riadny chlooop, fuuu 😲 ale pjekný teda 😉

rush a Edko aký dlháň dlhý je, super 🙂

My sme nemali vôbec horúčku po očkovaní 😕 ani nič, dnes úplne bežný režim cez deň 🙂 tak som rada 🙂

rush
23. mar 2010

zuzit nemas sancu docitat 😀
no baby ja sa bojim aj zalahnut...hadam to nase deturence dobre zvladnu...drzme si palce 😵

rush
23. mar 2010

no a teda riadnych chlapov mame....pekne nam papkaju 😵
...aj my sme poobede trochu pomojkali na rukach...ale rychlo zalomil, lebo bol unaveny...celkovo dnes malo spal...takze som ho dlho nevlacila...a teraz v noci sme len papkali a spinka...tak dufam, ze vsetko bude OK

beruska.zuzanka
23. mar 2010

inak rush ja som malú včera normál okúpala po očkovaní, čistá vodička isto neuškodí 🙂

a teda všetkým pokojnú nôcku prajem 😉

rush
23. mar 2010

berus....aj ja by som drazila alebo kto by ju chcel? 😀 😝 😅

rush
23. mar 2010

no ja uz som potom nekupala...lebo mi tahal poobedny spanok az do vecera...a kedze mal tazky den, tak som ho kvoli tomu uz nesla budit....skoda, lebo mozno prave ta voda by mu tu teplotku mohla stiahnut...uvidime...no sak jednu noc vydrzi aj bez kupania...ked nam takto vysiel krok 😎

robka
23. mar 2010

aj mi sme cez den celkom pekne spinkali ale vecer nie a nie zaspat 😒 ale naladicku mal dobru sme sa trosku jasili sa tak smial ze az slzy mi vysli 😀 ale myslim ze uz budu spinkat az do rana 😉zajtra si na to ani nespomenu .... 😉

no riadny papkaci su to, ale hlavne ze su spokojni 🙂

mataklinec
24. mar 2010

Ahojte, vidim že vám detičky krásne priberajú. Mne bude mat Miňa 29.3 3 mesiace a má 4980 gr. 😒 Kolko vám važia deturence?,,

noemi01
24. mar 2010

dobre ranko zase bude krasny den

j777 - neviem ale dominika tiež všetko chitala lavou rukou a ceruzky ja som tiež lavačka
ale teraz sa s nej vyklula pravačka aj jej to ostalo 😀

vitam nove mamičky

idris - my kakame aj 8 krat a riadne
😉

no malim špechol na podlahu idem umyť a potom dočitam

noemi01
24. mar 2010

gabika - aj moj iba kuka a kuka
ale včera nas prekvapil reku čo to buchoce rychlo sme sa rozbehli k postieľke a on v ruke hrkalku a trepotal s nou a pritom ta hrkalka bola na druhej strane postele

a už sa my prevraca odušu aj z bruška aj z chrbatika už bude iba medzi vankušmi 😀

rush - to mu prejde aj si niečo dala od horučky???
nas to ešte len čaka

zuzitka - 😕 😕 😕 😕 vaaaaaaaaaaaaau aky chlapisko tak to som ešte nevydela stale si ho obzeram
peknučky ako ho nosiš??????

beruška - možme dame akciu 1+1 zadarmo 😀 😀 😀

noemi01
24. mar 2010

mataklinec - ahoj vieš čo asi niečo cez 6 kil

gabika82
24. mar 2010

Dobre ranko, my sme sa nedavno zobudili 🙂 bambulka tahala od pol deviatej vecer do pol piatej, napapala sa a este do osmej sme spali, takze super 🙂 o polhodinku sa ideme chystat, ideme na rehabko ...
mataklinec - nasa mala na 3 mesiace 5 kil 😉 takze ma podobnu vahu 🙂

saska73
24. mar 2010

ahojte, krásne slniečko zase, dnes u nás ďaľšia návšteva, na túto sa teším - švagriná, pôjdeme von spolu kočíkovať, možno aj niekam na obed

mataklinec - ako 3 mesačný 5120g a 60 cm, teraz je to už skoro 6500g

gabika82 - bola nejaká čudná noc, môj potiahol v kuse takmer 7 hodín, to nebýva zvykom

mataklinec
24. mar 2010

kočky dakujem vám za vase odpovede.
Noe to máš akého chlapa???? 😉
Gabika tak baby asi su mensie ako chlapci 🙂
Saška to Majko začal krásne priberat ved ked sa narodil bol taký maličký... 😵

gabika82
24. mar 2010

mataklinec - nasa sa aj mensia narodila, mala 2900g, takze to vychadza tak, ze mesacne pribera priblizne kilo 😉

babonr
24. mar 2010

Ahojte!Tak my mame za sebou skoro supernoc.Maly vcera zalomil v momente ako si odgrgol po papani.O pol dvanastej dostalke cajik,potom este 2x dudulku a sup bolo sest hodin rano....Skoro som odpadla.A najlepsi bol tato,ked som ho budila nech ide robit mliecko,pyta sa,ze:kolko je hodin?dve? 😀 Aj u nas je dnes kraaasne!!!Sa tesim!!!!Baby a moj maly je uz treti den zachripnuty.Nic ine mu nie je,len je zachripnuty,myslite,ze s tym treb ist k dr.?Asi nie,ze?

mataklinec
24. mar 2010

gabika mne malá vázila 3400 gr a merala 53 cm, preto sa mi zdá ze nejako málo priberá

babonr
24. mar 2010

No,my sme trosku vacsi...Aj dlhsi aj tazsi 😀

iwa1
24. mar 2010

helof maminy 🙂

no u nas celkom dobra noc, len 2x sme tankovali a uz o pol osmej sme boli dnes von 😀 😀 teraz som krpatu prelozila do postielky z kocika a spi dalej 🙂 takze asi konecne bude klud...teda dufam, ebo furt ked tu napisem, ze je ok, tak potom vystraja 😀 😀 😀

zuzi ze waaaaaaaaaaau ...to jak ho nosis? 😕 😀 ale je nadherny, ale aj velky...strasne velky 🙂 len kusat a kusat ho do tych faldikov...teda simca ma zahyby ale uz nie take 🙂

jaaj a prihoda, bola som vcera so synatorom na odber krvi a 11 rocne ockovanie a kedz e mlady pan nema zili, tak najprv sestricka , ze vyskusa na slepo v lakti a neslo, tak ze mu vezme zo zápästia a jak tak hladala tu zilu a rozhadzovala rukami tak ho pichla nechtiac tou ihlou do druhej ruky 😀 😀 😀 a jasne , ze ani zo zapastia neslo a ja ked som to videla som si musela lahnut, lebo som skoro odpadla-ja co mne krv problemy nerobi 😀 😀 😀 ale ked som si spomenula jak do mna pichali pred cisarskym a ze sa mi ta kanyla v zapasti upchala a na operacke mi ju naasilu pretlacila a ja som vsetkych svatych videla a plakala jak 5 rocna, tak mi normalne doslo zle 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
24. mar 2010

Dobré ránko maminečky, vidím, že viaceré ste mali super noc , tak to je fajne 🙂

Nám Ema zaspávala na rukách včera po dvoch mesiacoch 😕 dúfam, že to len včera.... 😎

Inak noc bola ok, až na to, že slečinka sa obudila o 3:30, tak som jej šupla dudu, potiahla do 4:30, prebalená, napapaná a znova sa obudila o 6:00 😠 a to už s nami len cvičila, podávali sme jej dudku až do po ôsmej, kedy som to ja vzdala a vstala, tooo bolo rehotov a dobrej nálady 😀 a už zasa buva po raňajkách 🙂

mataklinec, Emuša mala pri narodení 3320 a teraz má 3m a 5d a váži 6100... ale tak každé bábo inak rastie, podľa mňa, ak nechudne a nič jej nechýba, tak je to ok, nestrachuj sa zbytočne 😉