icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
25. mar 2010

myo krasne veciky

jaaj milujem detske veci to je taka radost 🙂

meink maly je zlatunky v nich moc mu to sekne 😉

dakujem za tie basnicky uz ich mam opisane ! budeme sa ucit

mama my nepriniesla knizku zlata brana tam je ich dost tu som ja dokola suchala ako mala ale je fakt tazka ved v lete sme doma tak potom

iwa1
25. mar 2010

aela ja som jej daval dupace, ale uz nedavam...zatial ziadne nemame, ked tak poldupace 😉

idem spat

pandula
25. mar 2010

iwa ze frrajer 😀 😀 😀

som chcela poradit nafuknute balony po celom byte ze nebude vidiet ale ked ona uz frajerciiii 😀 tak asi by ju to nenadchlo 😅

aela
25. mar 2010

iwa a ako vies, ze nie si? mne tiez lekarka tvrdila, ze moja laura nie je alergik, ale ked kvitne pupava, tak vzdy slzi a sopli a len vonku, doma jej nic nie je, tak ja si to uz neviem vysvetlit
inac to je fakt tragedia, ked ju frajer nechal, to moja sa mi nicim nepochvali a ze fajci, sa mi ani chvalit nemusi 😝

iwa1
25. mar 2010

pandula ale nadchlo, dobry tip...vyskusam s tym zapchatym nosom nafuknut zopar 😉 😀 😀 ona je este deculo co nevie co so sebou a straaasne chce byt akoze dospela 😉 neviem kde sa ponahlaju 😀 😀

aela
25. mar 2010

moja je taka drobna, tak do dupaciek sa mi este zmesti a mam jednu teplackovu supravicku a mm jej ju nechce obliekat, ze je to nepohodlne natahovat pancusky , no bude si musiet zvykat, ked ma dievku 😀 😀 😀

iwa1
25. mar 2010

aela ja dufam, ze nas fajcenie obide...ona sa mi pochvali ked ma tazku chvilku, lebo jaj jej to veelmi racionalne zdovodnim a hned jej je lepsie 🙂 ja som svojej mame nic nevravela a som zvedava dokedy bude Ivanu tento stav dovery drzat-dufam, ze dlho 😉 😀 😀

rush
25. mar 2010

pandul toto bodynko som myslela http://www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-Fas... 😉 velmi peknucky je v tom
a este sme kupili toto tricko http://www.mothercare.com/Mothercare-Oops-Graph...
toto bodynko http://www.mothercare.com/Mothercare-Car-all-in...
a toto ako nahradu za toho hm mickeyho http://www.mothercare.com/Disney-Mickey-pyjama/... ale to hmkovske bolo krajsie 😵

iwa1
25. mar 2010

aela mne je zle aj doma, takze asi nebudem 😉 alergik...

mi nosime kazdy den pancuchace...to je super a ked zaccne lozit, tak chcemm najst tie s trakmi- take komunisticke 😀 😀 😀 tie boli super 🙂

iwa1
25. mar 2010

idem off

pandula
25. mar 2010

no ja neviem tie deti fakt ponahlaju !

ja som sa este hrala s barbinkami 😅

ale ved to iny rocnik zase

rush
25. mar 2010

iwa ja take maaaaaaaaaaaaaaaaaam take tie trakove 😀

pandula
25. mar 2010

rush nooo to prve to maly dere ... este sa do toho zmesti ale fakt na tesno ! v tom je na zozranie ! dalsia moja srdcovka

rush
25. mar 2010

a aj ja som sa babikovala dost dlho 😅

noemi01
25. mar 2010

rush - vy ste na pasiky čoooooooooo???????? 😀 krasne veci

ja som zvedava na moju v puberte ak bude po nas mame sa na čo tešiť ach jooooooo
viskušať sme viskušali všeličo
to asi každy

pandula
25. mar 2010

tie auticka su kraaasne ... vidim ze idem chnurat po mothercare ! dostali sme 50Euro od pradedka tak to treba vyuzit nie?

rush
25. mar 2010

mein krasny je maly v tej ovecke 😵 ja som tiez tak ze nieco ani na sebe nemal...a nieco mu obliekam kym mu z toho lakte a kolena nebudu trcat 😀

pandula
25. mar 2010

rush 😅 som si vydychla ze som nebola sama !!! 😉

noemi01
25. mar 2010

ja som sa hrala v blatku rada 😀

no inak dnes tie baby maju 12 rokou a pozri ich už po chlapcou pokukuju a tie sukničky kratučky vymalovane ..........
však dominika tiež už frajera v školke 😀

rush
25. mar 2010

aj my sme mali padika od teticky z canady...tak sme oplieskali na oblecko a plienky 😎

rush
25. mar 2010

no veru...vsetko co je pasikave kupujem 😀 maly basista 😀 a blatoooooooooo juchuuuuuu to bolo naseeee...sme sa hrali na pekarov...sme si tvarovali chlieb a rohlicky a potom nechavali na slnku uschnut...to boli casy 😀 😵

rush
25. mar 2010

sa uz tesim ako to budem robit s malym 😀

pandula
25. mar 2010

ja som sa nevedela hrat v blate vzdy som tam spadla a mam potom hucala ked som dosla zasrata az po gatky 😀

ja som bola take nemehlo

my sme sa pred panelakom hrali v pieskovisku a na lavickach na obchod furt kazdy den !!! 😀 vyzbierali sme smeti v celom okoli a predavali a maly sme aj ruzovu kasu a falosne peniaze a raz nas preapdli chalani a ukradli kasu 😢 2 hodiny nam ju nasi chalani zhanali spat no to bolo placu 😀

pandula
25. mar 2010

pasiky su naj 😉

noemi01
25. mar 2010

toto spieva dedo malemu
my sme dvaja kamarati my sa mame veľmi radi vypijeme rum a do gati bum

noemi01
25. mar 2010

hej take hry som mala rada
ja znasilnovala brata na dievčenske hry musel sa hrať na kaderničky , ...............
a predavala som o dušu

rush
25. mar 2010

pandul 😀 ze nemehlo 😀 a aj na obchod sme s hravali...ja neviem...tie decka su take na jedno kopyto...ci BA ci KE ci BB vsetky sa hraju to iste, nie? 😀
babiky, auticka, blato, schovavacka, vybijana, svihadlo, skackana, lozili sme po muroch a po stromoch...joj ja by som bola tak rada znova dieta....kraaasny cas to bol....len vtedy sme sa ako iwi pise straaaaaaaaaaaasne ponahlali dospiet...

aela
25. mar 2010

moja laura babiky nenavidela, nezabudnem, ked mala 4 roky, nasi jej na narodeniny kupili kraaasnu babiku aj so satockami na prezliekanie a ked ju uvidela, ani si ju od nich nevzala, sa nasi skoro urazili 😀 ona mi vyhlasila, ze chce byt chlapcek petko, dostala od znamych taku formulu na vozenie a v tom lietala po vonku miesto vozenia babik a do kocika pre babiky sa ona posadila a bolo po kociku 😀

rush
25. mar 2010

...no ja som sa hravala aj take chlapcenske...kedze som mala brata..strielali sme z pusiek, hrali sa na kowbojov 😵

rush
25. mar 2010

nejak vela pisem dnes...tolkoto prispevkov som uz davno nemala :D ...idem sa dat dokopy...potom ked maly vstane a napapame sa idem voooooooooooooooooon...len uz ma dost okukane tuto vsetko na okoli...som zvedava ako ma to bude bavit 3roky kruzit tu 😀 najnovsie chodievame aj do medickej zahrady...to mame tak trosicku dalej...