Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
aela ja som jej daval dupace, ale uz nedavam...zatial ziadne nemame, ked tak poldupace 😉
idem spat
iwa ze frrajer 😀 😀 😀
som chcela poradit nafuknute balony po celom byte ze nebude vidiet ale ked ona uz frajerciiii 😀 tak asi by ju to nenadchlo 😅
iwa a ako vies, ze nie si? mne tiez lekarka tvrdila, ze moja laura nie je alergik, ale ked kvitne pupava, tak vzdy slzi a sopli a len vonku, doma jej nic nie je, tak ja si to uz neviem vysvetlit
inac to je fakt tragedia, ked ju frajer nechal, to moja sa mi nicim nepochvali a ze fajci, sa mi ani chvalit nemusi 😝
pandula ale nadchlo, dobry tip...vyskusam s tym zapchatym nosom nafuknut zopar 😉 😀 😀 ona je este deculo co nevie co so sebou a straaasne chce byt akoze dospela 😉 neviem kde sa ponahlaju 😀 😀
moja je taka drobna, tak do dupaciek sa mi este zmesti a mam jednu teplackovu supravicku a mm jej ju nechce obliekat, ze je to nepohodlne natahovat pancusky , no bude si musiet zvykat, ked ma dievku 😀 😀 😀
aela ja dufam, ze nas fajcenie obide...ona sa mi pochvali ked ma tazku chvilku, lebo jaj jej to veelmi racionalne zdovodnim a hned jej je lepsie 🙂 ja som svojej mame nic nevravela a som zvedava dokedy bude Ivanu tento stav dovery drzat-dufam, ze dlho 😉 😀 😀
pandul toto bodynko som myslela http://www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-Fas... 😉 velmi peknucky je v tom
a este sme kupili toto tricko http://www.mothercare.com/Mothercare-Oops-Graph...
toto bodynko http://www.mothercare.com/Mothercare-Car-all-in...
a toto ako nahradu za toho hm mickeyho http://www.mothercare.com/Disney-Mickey-pyjama/... ale to hmkovske bolo krajsie 😵
aela mne je zle aj doma, takze asi nebudem 😉 alergik...
mi nosime kazdy den pancuchace...to je super a ked zaccne lozit, tak chcemm najst tie s trakmi- take komunisticke 😀 😀 😀 tie boli super 🙂
idem off
no ja neviem tie deti fakt ponahlaju !
ja som sa este hrala s barbinkami 😅
ale ved to iny rocnik zase
iwa ja take maaaaaaaaaaaaaaaaaam take tie trakove 😀
rush nooo to prve to maly dere ... este sa do toho zmesti ale fakt na tesno ! v tom je na zozranie ! dalsia moja srdcovka
a aj ja som sa babikovala dost dlho 😅
rush - vy ste na pasiky čoooooooooo???????? 😀 krasne veci
ja som zvedava na moju v puberte ak bude po nas mame sa na čo tešiť ach jooooooo
viskušať sme viskušali všeličo
to asi každy
tie auticka su kraaasne ... vidim ze idem chnurat po mothercare ! dostali sme 50Euro od pradedka tak to treba vyuzit nie?
mein krasny je maly v tej ovecke 😵 ja som tiez tak ze nieco ani na sebe nemal...a nieco mu obliekam kym mu z toho lakte a kolena nebudu trcat 😀
rush 😅 som si vydychla ze som nebola sama !!! 😉
ja som sa hrala v blatku rada 😀
no inak dnes tie baby maju 12 rokou a pozri ich už po chlapcou pokukuju a tie sukničky kratučky vymalovane ..........
však dominika tiež už frajera v školke 😀
aj my sme mali padika od teticky z canady...tak sme oplieskali na oblecko a plienky 😎
no veru...vsetko co je pasikave kupujem 😀 maly basista 😀 a blatoooooooooo juchuuuuuu to bolo naseeee...sme sa hrali na pekarov...sme si tvarovali chlieb a rohlicky a potom nechavali na slnku uschnut...to boli casy 😀 😵
sa uz tesim ako to budem robit s malym 😀
ja som sa nevedela hrat v blate vzdy som tam spadla a mam potom hucala ked som dosla zasrata az po gatky 😀
ja som bola take nemehlo
my sme sa pred panelakom hrali v pieskovisku a na lavickach na obchod furt kazdy den !!! 😀 vyzbierali sme smeti v celom okoli a predavali a maly sme aj ruzovu kasu a falosne peniaze a raz nas preapdli chalani a ukradli kasu 😢 2 hodiny nam ju nasi chalani zhanali spat no to bolo placu 😀
pasiky su naj 😉
toto spieva dedo malemu
my sme dvaja kamarati my sa mame veľmi radi vypijeme rum a do gati bum
hej take hry som mala rada
ja znasilnovala brata na dievčenske hry musel sa hrať na kaderničky , ...............
a predavala som o dušu
pandul 😀 ze nemehlo 😀 a aj na obchod sme s hravali...ja neviem...tie decka su take na jedno kopyto...ci BA ci KE ci BB vsetky sa hraju to iste, nie? 😀
babiky, auticka, blato, schovavacka, vybijana, svihadlo, skackana, lozili sme po muroch a po stromoch...joj ja by som bola tak rada znova dieta....kraaasny cas to bol....len vtedy sme sa ako iwi pise straaaaaaaaaaaasne ponahlali dospiet...
moja laura babiky nenavidela, nezabudnem, ked mala 4 roky, nasi jej na narodeniny kupili kraaasnu babiku aj so satockami na prezliekanie a ked ju uvidela, ani si ju od nich nevzala, sa nasi skoro urazili 😀 ona mi vyhlasila, ze chce byt chlapcek petko, dostala od znamych taku formulu na vozenie a v tom lietala po vonku miesto vozenia babik a do kocika pre babiky sa ona posadila a bolo po kociku 😀
...no ja som sa hravala aj take chlapcenske...kedze som mala brata..strielali sme z pusiek, hrali sa na kowbojov 😵
nejak vela pisem dnes...tolkoto prispevkov som uz davno nemala :D ...idem sa dat dokopy...potom ked maly vstane a napapame sa idem voooooooooooooooooon...len uz ma dost okukane tuto vsetko na okoli...som zvedava ako ma to bude bavit 3roky kruzit tu 😀 najnovsie chodievame aj do medickej zahrady...to mame tak trosicku dalej...

myo krasne veciky
jaaj milujem detske veci to je taka radost 🙂
meink maly je zlatunky v nich moc mu to sekne 😉
dakujem za tie basnicky uz ich mam opisane ! budeme sa ucit
mama my nepriniesla knizku zlata brana tam je ich dost tu som ja dokola suchala ako mala ale je fakt tazka ved v lete sme doma tak potom