Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noemi, dominike davas body aj do skolky? mne sa body tiez velmi paci, lebo ma ladviny v teple,nevyhrnie sa to, ale bojim sa pri kike, ze akoby si s tym sama v skolke poradila
pietra - ano aj do školky prvy krat si ich namočila do zachoda jej tam vbehli 😀
ale potom už v pohode si ich nadvihne
a davam jej body a na to tričko s kratkim rukavom
a zapinam jej iba ten gombik v strede nie všetky 😉 to odopne ešte a ked tak potom učiteľka zapne ked ide domou inak sa sama asi zapravuje neviem
vonku bolo dobreeeeeeeeeeeeeee 😵 sme sa tri hodky prechadzali...kupili sme zakusok, tak teraz tlacim aj s carom 😵
mein no ja dufam, ze sa nesplni tvoje zelanie 😀 nech su dobrucke vsetky deticky....podla mna aj tie umrncanejsie su dobrucke...len to chce iny pristup...viacej sa im venovat....kaslat na to, ze niekto hovori aby si nenosila, ked si to tvoje dieta jednoducho vyzaduje....rob tak ako vies, ze vam to bude vyhovovat obom...alebo, ze nedavat do postele....ze sa ho potom nezbavite....sak raz sa to hadam oduci 😵 rob si podla seba a maleho...aby ste boli v pohode obaja 😎
no ja uz dupky a cele bodynka radsej nekupujem...lebo kde je zavreta noha to my vyrastame extremnym tempom...aspon teda doteraz....a take teplacky vynosi aj dlhsie....takze ja preto takto....my mame iba par polodupiek ale vazne sa to u nas neujalo...ja davam bodynko nato teplacky a tricko s kr.rukavom alebo ked dam body s kr.rukavom dam este tenky bavlneny pulovrik....a ponoky podkolienky...aby neskopaval
😅
ani ja sa neriadim čo sa može a čo nie
kašlem na to že dieťa ma spať same oni spia obaja so mnou 😀
kašlať na to že pišu dieťa ma papať každe 3 hodiny ked mojmu chuti každu hodinu tak mu dam 😉
ja idem piecť croasanti
a ked nam body su už male odstrihnem zašijem a ma ešte tričko 😉
ani ja uz nechcem dupacky. ako rush pise, rychlo z nich rastie a ked ho vezmem na ruky /to je skoro furt/ tak mu to strasne taha nozicky. najradsej mam body s dl.rukavom a teplaky a ponozky az pod kolena, aby sa rychlo nezosmykli vsak rush 😉
možno mi budeme umrnčani ked nam pojdu zuby
ja ma m kamošku mala malu mrzutu najprv si myslela že to je kočikom je zly kupila novy , potom si myslela že ma moc mekky madrac , kupila novy , potom že nema rada tesne oblečenie kupila volnejšie , potom že nema rada ked ju nevidi tak je stale pri nej 😀 😀 😀 a mala stale nervozna 😀 😀
to je povaha ale oni su ešte maličky to prejde
ja mam rada dupiny ale dole na gumicku. proste ponozky a jedeme
tie druhe tahaju presne ako mein hovoris a neznasam tricka a teplaky lebo sa to stale taha hore
jedine ten mickemouse outfit to nerobi nechapem
mein presne tak 😉 noe...ze aky vymysel? mame par bodyniek, co mi bolo luto, ze vyrastol....tak este takto by sme mohli ponosit...idem strihat 😀 len kto to bude zasivat? 😀 😀
javascript:popupWindow('http://www.hrajko.sk/index.php?main_page=popup_...)
a čo tento ????? da sa otočiť aby som dieťa vydela
javascript:window.close()
oprava
http://www.hrajko.sk/kombinovany-kocik-espiro-v...
prečo my to nejde 😕 treti pokus 😀
aka pekna farebna kombinacia...hneda zelena...velmi pekne 😎
rush - noaaaaaaa a komu to predam za par centou
takto ešte vynosi olemuje sa pripadne spodok 😉
no len mne je vanička na nič a neda sa kupiť iba športova verzia
ja uz mam pre maleho nachystane rifliky a 3 krasne svetriky, sa uz tesim, akurat teraz mu budu. on rifliky este nemal 🙂
ale som nasrata, lebo nikde neviem kupit body s dl. rukavom obyc. biele, bez obrazkou. neviete poradit? v tescu nemaju 😒
noemi ved aj ja som nestastna, ten kocik co sa mi paci, sa da kupit len s vanickou ☹ asi sa ho vzdam 😕
od kedy moze ist krpan do sportaku? aby som mohla aj poobede chodit von? lebo on poobede nechce byt v koci a posledne dva dni ani doobeda 😝 a teraz uz hodinu a stvrt spi co ho mm uspal - no doma, je doma, asik 😅
meinka - fuha, to je tazko, ja mam biele bez obrazkov zo sekaca - nextove a s malinkym macikmi na hrudi z tesca 😅
inak ani ja nemusim polodupky a dupky ani nehovorim 😅 najradsej mam tie teplaciky z h&mka tie maju taku fajn siroku gumu, ze netlaci na bruchu a ponozky tiez podkolienky davam 😉
mein - ja iba v tesku kupujem
neviem či maju teraz
a my rifle už nosime aj svetriky tenšie
lubka - a tebe je na čo kočik maš krasny ja mam stari po dominike
lubka - v 5 mesiaci sa ma už dieťa učiť sedieť tak ja už 5 mesiaci šupnem šporťak a maš tri polohy tak začnem postupne až postupne do sedu
noe - no on sa mi riadne dava do sedu, ale mozno v endelu vyskusam, ked bude pekne nahodit sportak 😅
a preto som chcela novy kocik, ze je fajn siroky, tento moj je uzky a neviem ako sa mi tam ado zmesti cez zimu aj s fusakom 😀 ved ma 8 kil teraz, tak aky bude cez zimu?
mein, ja som vzdy cistobiele body dostala v tescu. Inde mavaju malokedy
noemi, ako ucit sediet? 😕 dieta sa nauci sediet samo, ked pride jeho cas a posadi za so styroch
ale ak ma sportak pevny chrbat, tak tam moze ist skoro. Ved sa mu to da do lahu alebo taky mierny sklon
lubka - neviem ake su tie nove kočiky ale zmesti sa v pohode aj cez zimu 😉
vyskušaj ved už ich bude iba baviť všetko sledovať a sedkať
moja hned v aute musela všetko pozerať v 5 mesiaci 😉
croasanti upečene 😝 dominika natrela vajcom
pietra - myslim tak že už mu možem dať tak nožičky aj na rukach ked budem držať ešte teraz tak nedržim
že už tak polohovať viac
a ste my nenapisali dnes som sa pitala musi biť priputene ked spi v šporťaku???
lebo ja som v tomto nepriputavala lebo tam mam kryt nezošuchne sa
a na novych je to inak
a ešte aj vam sa tak žmolkaju veci???????
noemi, zalezi, ako zivy bude damianko 😀 ja som kike spociatku davala len okolo pasa a medzi nozky popruhy, aby sa nezosuchla dolu. Ale potom sa mi zacala stavat v kociku a chcela za jazdy vystupovat, takze musela byt priputana. A posledne mesiace vozenia sa, uz chodila uplne nepriputana
A inak aj tie nove kociky maju predsa nanozniky, len to sa predsa nepouziva v lete
a veci sa mi zmolkuju iba tie menej kvalitne. Niektore univerzalne veci nosi marco este po kike a stale tie veci vyzeraju dobre. Zozmolkovane mam zatial len jedno body, ale to sme dostali a znacka mi nic nehovorila, tak ktovie, kde to bolo kupovane. Teda este zmolkove su ponozky, to nechapem,ze ponozky sa vzdy zozmolkuju

lubka - nikdy nevieš
a prečo nie ???? hadam nechcete aby to boli jedinačiky
to som si aj ja vypravala a ako rastla už som zistovala že to neni dobre že lepšie im bude dvom aj neskor ked budu velky 😉