icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
25. mar 2010

pietra - však ano dominika my stade vyskakovala aj zo stoličky na jedenie ta bola živa
no cez leto nie ale nemyslela som nanožnik ale taki kryt pri nožičkach iba
priputani radšej budeme

😉

noemi01
25. mar 2010

tak ja mam žmolky všade aj z teska veci čo mam
periem na 60
a pančušky može mať aj 300 sk aj tak sa spravia
nechapem 😒

pietra
25. mar 2010

noemi, neviem, co myslis krytom pri nozickach 😕 nemas nejaku fotku?
ja som tie popruhy kike nechavala velmi volne, cize sa mohla hybat v kociku, nebola tam nejako napevno, ale nemohla vypadnut a postavit sa

pietra
25. mar 2010

mozno to bude 60C, ja marcove veci periem na 40C

pietra
25. mar 2010

pancusky jedine, co sa mi nezozmolkovali, boli z hm, tie aj po mnohych praniach vyzeraju dobre.

noemi01
25. mar 2010

no na 40 my nevypere ked sa mala zašpiny od jedla ☹

nemam foto
neviem ako to opisať
proste ten spodok na športovom je ako na vaničke cely zakrity a nie odokrity ako na novych

pietra
25. mar 2010

vsak zakryty je ale nanoznikom, nie? 😕
a skusala si predpierku? ja kristinkine veci, teda vacsinu z nich, periem tiez na 40C, ale s predpierkou, pripadne priamo na skvrnu nalejem vanish. A nevyperu sa len flaky,s ktorymi si neporadi ani 60. A zmolkove veci fakt skoro vobec nemame

pietra
25. mar 2010

uz asi viem, co myslis tym krytom. to je taka akoby zabrana na konci? Ale to je tam len kym lezi, potom to zavadzia, ci som zase mimo?

noemi01
25. mar 2010

pietra - neskušala
a ten vanish fakt pomaha??????
nanožnik to je čo zakrije cele aj telo no nechajme to tak 😀

zvalka , saska - su kde?????,

pietra
25. mar 2010

noemi, no nie je ten vanish vsemocny, ale ja nanho nadavat nemozem, mne sa celkom pozdava, vela skvrn mi uz vypral

noemi01
25. mar 2010

ano ako zabrana na konci

može to tam biť aj ked leži to moc nezavadza iba ked sedi

aj od mandarinky lebo to neznašam aby to jedla všetko je žlte potom

meinkonka
25. mar 2010

dievcata ktore pouzivate huggiesky, ake je rozdiel medzi premium a classic??? material, zapinanie, vonava vlozka, obrazky???

noemi01
25. mar 2010

dnes som sa smiala mali chitil dominike vlasy a nie a nie ich pustiť čo ta robila
potom ho hrešila 😀

lubkaeck
25. mar 2010

mne sa zozmolkovali aj h&mkove bodynka, ale len trochu a to periem na 40tke 😅

lubkaeck
25. mar 2010

noe - tricko, to vynosi asi najviac ,ale aj ta sukna je velmi fesna 😉

aela
25. mar 2010

tak dnes som malu okupsala uz o pol siestej, stiahla mlieko a uz mi tu spokojna vyvaluje okale na monitor, lebo ju mam na rukach, chcela som aspon dnesok docitat 😀 tak snad uz dnes hrozitanske revy nebudu, ked jej nevyhovuje neskorsie kupanie 😀

noemi01
25. mar 2010

aj ja myslim lubka

mein - aj si objednala tie pismenka z dreva?????

iwa1
25. mar 2010

n o sevaste,

mne uz simonka spi 🙂 najedena , okupkana...poobede ma nechala dve hodky pospat, sme sa vspali...trosku to pomohlo a hadam uz zajtra dojde tato a moze sa jej venovat ☹ 🙂

pietra mne sa na skvrny najviac osvedcil ariel profesional, ten tekuty a je skvely..zatial mi vsetky skvrny odstranil 😀

noemi01
25. mar 2010

no moj by mal spať ale on aku naladičku
smeje viska no dnes zaspime niečo po 19

j777
25. mar 2010

ahojte

lubka-dodatocne vsetko naj k meninkam, hlavne vela zdravicka

detske hry-ja som nevedela skakat gumu poriadne 😀 😀

mala vobec nepapa a soplikuje az az a mne tiez zacina tiect z nosa a kycham ☹ ☹

iwa1
25. mar 2010

j777 u nas zatial len ja a najstarsia dcera soplime, tak dufam, ze simonu to nechyti, lebo sople su asi najhorsia moznost - oni nevedia dchat ked piju, preto ti nepapa 😒

robka
25. mar 2010

ahojte
noe mne sa tiez paci aj tricko aj suknicka 😉 to musi byt riadna paradnica 😀

aj ja na skvrny pouzivam vanish nemozem nic povedat myslim ze zatial mi vsetky skvrny zmizli... 🙂

chcem sa opytat malemu sa dnes na hlavicke vyhodili take drobne vyrazky ako krupicka moze to mat z ciapky???

rush
25. mar 2010

noe co kupit? vsetko 😀 ale ked si mam vybrat...kup triko 😉
ideme my pomaly kupat...tato vystavil kym som dovarila a maly trochu pospal...tak zatim....tato potom ide este vybavovat...tak vas kuknem co nove 😉 ak teda zaspime bez problemov 🤐

tami_tami
25. mar 2010

mein - na MMB si hod novy tovar a body a najdes 😉

pietra
25. mar 2010

noemi, ja by som zobrala tricko a suknicku, ale ak chces len jednu vec, tak tricko

tami_tami
25. mar 2010

noemi aj ja som za tricko 😉

tami_tami
25. mar 2010

juuj Niky dnes tak krásne spinká - ale to preto že ho zmohla navteva jeho babky - cely cas ho mala na rukach tak je chudatko dochytany a unaveny 😀

meinkonka
25. mar 2010

neo nie neobjednala som ich, este zvazujem

tami na mmb som uz hladala, nemali

aela
25. mar 2010

takze mala uz po kupkani hajka a bez jedineho zamrncania, len som ju polozila do postielky, ked si zacala triet rucickami ocka na spanie a raz som bola dat cumlik a haja krasne, no musime takto pekne skor kupkat a zaobide sa to potom bez velkeho placu 😎

meinkonka
25. mar 2010

neo = noe 😀