icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

aela
25. mar 2010

noe, tricko a suknicku a bude mat kompletik 😉

noemi01
25. mar 2010

diky za typy

robka - neviem či myslime to iste aj my sme mali na hlavičke take ako suche či šupinky a decka nam dala masť zarabanu a natrela som hodinu pred kupanim a po potom vičesala hrebenom všivačik a za dva dni hlavička pekna
že to je z toho materskeho mlieka

ciefulik
25. mar 2010

mein, ja som veľa nakupovala odtiaľto a aj čisto biele bodynká a spokojná som bola:
http://www.antonyfashion.com/

ciefulik
25. mar 2010

noe, veď v šporťáku je ten pás medzi nožkami, či? 😕

meinkonka
25. mar 2010

dik cief pokukam 😉

idem sa kupkat a zalahnut k malemu ahojte

saska73
25. mar 2010

čaute lásky moje 🙂 , už mi chýbate ale nejako toho na mňa bolo dosť, 3 dni po sebe návštevy a dnes dokonca oficiálna z roboty - malý vie zapôsobiť, len sa škeril na každého, chichotal, výskal, vyprával a teraz zaspinkal a ešte okúpaný nie je. Suseda mi požičala kúpacie vedierko, tak som zvedavá ako sa mu bude páčiť vo vode po krk.

noemi- tričko a sukienka, ak chceš iba jednu vec, tak tričko a ktomu by bodla riflová suknička 😉

lia
25. mar 2010

ahojte 🙂

ciefulik
25. mar 2010

liaaaaaaaaaaa 😀 😀

lia
25. mar 2010

co je take smiesne?? 😀

lia
25. mar 2010

to som zvedava aj ja na ten kyblik sasi,potom daj vediet 😉

lia
25. mar 2010

baby,potrebujem pomoc,malej som nasla na nozicke take suche na nozike,ma to tvar do kruhu a okolo je to cervene.co to moze byt??

bibka151
25. mar 2010

ahojte, tiež sa divím koľko toho stíhate...ja nevarím, neupratujem, ešteže mám perfektného manžela, ktorý to všetko zvláda (ale keď je doma, aspoň operiem, pospratávam, no všetko rýchlo)
žehliť mi chodí mama (a to po 12-hod nočnej cestuje busom z iného mesta!!!), svokra je síce na dôchodku, autom to má 15 min, ale malú nepríde ani pozrieť, či vziať na prechádzku 🤐 , rada by však bola, aby sme k nej chodili na zavolanie a ona je samé: "no poď babke", je mi z toho zle...

vážime 5800g a meriame 62cm

rush-idem skúsiť zavolať do žabiatka, dúfam, že tak o mesiac budú mať voľné, vyzerá to tam asi najlepšie zo všetkých (v mobíku si nemáš kam dať kočár, parkovať môžeš akurát tak v Poluse a hneď vedľa bazéna je "bar" - nepáči sa mi to)

myounghee
25. mar 2010

jeeeeeej ahoj Liaaaaaaa 😉 no vitaj!
chcela som vas len tak precitat pred spanim ale Liu som musela pozdravit! ☹ inak co sa tyka tej nozicky, tak ti asi neporadim. a nemoze to mat iba suche? skusala si to natierat olejcekom, mlieckom na telo?

saska73
25. mar 2010

liaaaaa ahoooj 🙂 🙂 🙂 teba som tu nevidela ani nepamätám

nemôže to byť exém ? 😖

myounghee
25. mar 2010

tak ja idem, zajtra docitam...... dufam, ze to stou nozickou dobre dopadne! dobru noc baby 🙂 paa

triminka
25. mar 2010

ahojte

precitala som len aktualnu stranu,idem skusit docitat 🙂

saska my kupeme len v kybliku a malej sa tam veeeelmi paci 🙂 doma sme ani vo vanicke neskusali...dokonca sa tam uz sama udrzi.ale samozrejme som pri nej a pridrziavam hlavicku

lia ahoooj 🙂 my sme mali tiez take suche na rucicke...ale my sme cele suche xixi tak som to len namazala kremom z lekarne...dnes s indulonou....nema to len suche? podla mna len natierat aby sa tak nevysusovala

lia
25. mar 2010

myounghee 😉
natieram to,uz dva dni to tam ma,nemoze to byt herpes??
sasi,je toho na mna dost,lea sa ma chvalabohu k svetu,ale aj nelynka je chora(nas havo) a dnes dosiel aj moj otec so strasne zlymi vysledkami a uvidime co z toho bude,dufam,ze nie to najorsie 😔

lia
25. mar 2010

ja neviem,ma to okolo cervene trimi.
vy kupete v kybliku??nebolia ta krize??do kolko mesiacov to je??nam uz je vanicka nejaka mala

lia
25. mar 2010

baby,co ste mali opuchnute cele telo,odpuchli ste uz??ja stale neobujem vacsinu bot

lia
25. mar 2010

dakujem myo

aela
25. mar 2010

ja som dnes uz kuplala vo vanicke a bez podlozky a mala bola super, sa zapierala nozickami a kopkala si a po kupkani hladnaaa 😀

triminka
25. mar 2010

lius uvadza sa ze kyblik je do 6m ale zalezi od velkosti babatka....nebolia ma krize,lebo kupeme v obyvacke na konferencnom stoliku 😀 ale skusali sme aj na stolicke a to bolo tiez dobre...ale uz zacina clapkat,takze asi budeme musiet dat kyblik do vane....to uz bude mozno trosku horsie na krize....ale o chvilku uz pojdeme skusit aj kupanie vo velkej vani s mami alebo s oci...len cakam kym bude mat este viac pevny krk

ked to ma okolo cervene,chod k lekarke...pre istotu

lia
25. mar 2010

mame ist v pondelok na ockovanie,teraz neviem ci cakat ci ist zajtra 😒
tak to nam nevyriesi situaciu,ona je dost velka,neviem ako to vyriesit,keby uz sedela

saska73
25. mar 2010

dočítavam spätne, tak aj tak reagujem 🙂
naša obľúbená verzia 🙂 🙂 🙂

Ťap-ťap ťapušky, išli mačky na hrušky. Popadali do blata, podriapali kožúšky, povešali na vráta, príde kocúr - popláta 😀

triminka
25. mar 2010

takto sa kupeme 🙂

lia
25. mar 2010

jeeejjjj,zlatiiickoooo 🙂 odkial mate kacicky????

saska73
25. mar 2010

lia - myslím, že som už odpuchnutá ale číslo topánok 37 už neobujem, podľa mňa tá váha čo som nosila v tehotenstve to spôsobila, že sa mi roztiahla noha, to sa stáva a ešte som celé tehu nosila len pohodlné šľapky, nemalo čo nohu držať

Stále vyzerám ako v 5 mesiaci, dávam dole cca 1/2 kg týždenne (niekedy aj nič) aj by mi to bolo jedno, kebyže je na bruchu tuk, lebo by bola aspoň šanca, že sa toho zbavím, len toto je tvrdé, tak ma to štve ☹

rush
25. mar 2010

lia ahoj...davno si tu nebola...ale ako vidim/citam mas toho asi dost...tak vam vsetkym zelam hlavne to zdravie...aby bolo vsetko ok

sasi...no ja, ze uz ani ty nestihas 😀 hned sa mi to nezdalo 😀 sak si uz zabehana konikarka 😀 inak aj u nas si klucky podavaju...najma teda cez vikendy....nemali sme volny iba tak pre seba uz ani nepamatam....tolko chlebickov co som za posledne tyzdne urobila som nenarobila hadam ani za zivot 😎

maly uz zalomil...ale nejak nekludne papal...trhal sa a ked mal odgrgavaat tak vyskal a vystieral sa...ale som ho polozila do postielky a pekne zavrel ocka...tak hadam bude kludna noc...horucky uz nemal...mozu to byt este dozvuky z ockovania? cely den bol v pohode....no uvidime...mne sa uz nechce chodit s nim spavat...potom je taky kratky ten den...kukam ordinaciu...

saska73
25. mar 2010

triminka - to je krásne 😵 vlastne v tom kýbliku tak sedí, nie ? suseda hovorila, že jej malý bol drobec (ako môj), že to používali do 8 mesiaca, tak som zvedavá. Ale už poriadne drhnem sprchový box, máme s hlbokou vaničkou a niekedy sa okúpem už s ním 😵

rush
25. mar 2010

inak posl.tyzden aj my mame strasne suchu pokozku na brusku a nozickach...zatial nam kazala natierat excipialom a potom ked to nepomoze ze nam da nieco do kupela....ale ja som teraz uz 2x natrela modrou indulonou...a sa mi to vidi ze pomaha 😅 tak uvidime....