Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zuzankaro 😀 😀 😀
zuzanka my stale mame priniest moc so sebou. to kupis taky sacok na pipik. mu ho tam prilepim cca 3hod pred kontrolou a tam mu ho odlepia, vypisu listok a ja zanesiem do labaku. a o cca 3dni im poslu vysledky a ja si zavolam dr. a ona mi povie, ci je moc v poriadku.
pandi, s tymi kapuckami mas pravdu. ale mne sa zasa tie moderne dospelacke zmenseniny nenormalne pacia, tie fodricky a cipky ani nie. ale kolko ludi, tolko chuti 😉
zuzi ten sacok si kupujem v zdrav. potrebach
baby, moj maly ma taku silu, ked ho mam na rukach, tak sa hadze, dobre nezlezie zo mna a strasne ma stipe vsade, taha za vlasy. normalne mam cerveny flak pod okom, co ma tak silno ustipol. mate to podobne?
pandi som bola prekvapena, ako sa pancusky lahko obliekali. ja mam 2 z polska a 2 z tesca.
mein diki tak som zas múdrejšia 😉
..myslite,ze moze byt spavejsia ked ma tie sople? ja ze sa im horsie spinka prave vtedy 😕
..oslavencom gratulujem a prajem vela zdravicka 😉
a mne sa praveze pacia tie moderne kusky oblecenia pre krpce, ale pohodlie na prvom mieste 😉
kukajte jake paradne boty pre chlapca, odpadavam z nich, keby boli vacsie, uz ich mam
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6955163&tab=1
no ved pekne su tie veci ale neprakticke hlavne tie mikinky !
aj niektore tie dupinky co som dostala nic moc !
no taky krasny bielo modry svetrik z golierikom strikovany a lemovany 😵 😵 😵 bol by v tom babika riadna len kde ho zohnat
asi ustrikovat sama 😀
pandul stara klasika 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6327843&tab=7
su zlatucke meink ale ja bych to nekupila
my sme minule kupili boticky hnede take botasky z nextu su zlatuckeee 😵 ale 6-12mesiacov aby v nich bolo teplo a snad aj prve kroky spravi 😅
haha meink 😀 ale ta cena co im sibkaaaaa????????????
krpec je hore 45minut 😠 😠 😠 😠
milujem ho tak velmi
a meink mne taha vlasy a skrabe ma vsade ! uz prestal seba 😉
moj sa posuval od narodenia na rukach das si ho na jednu stranu za par minut bol na druhej 😉
teraz ho udrzat je niekedy fuska ... si myslim zive babo lepsie ako nejaka mrtvolka co sa nikdy nepohne 😉
zuzankaro - no to si musiš pitať dnes ti to len tak nedaju
ale ved skumavky maš sterilne???? decka ti musi dať vždy tak sa pokus do toho ved maš chlapa 🙂
mein - nie moj je kludas
ale pri dominike hej 😀
davate sudokrem do chladničky???? lebo je teplo a ja ho mam riedky
j777 - neviem ja myslim tiež že mu to vadi soplik pri spani
tak mne svokra naštrikovala za vreco svetrikou chceš pandula???? 😀 😀 pasikave 😀
ja to nechcem
posli 🙂
poslem ti daco modrene 😀
hehe noe, jasne, len som nevedela kudykam 😀
pandula ak chces nieco klasicke kupim nieco v Uzhorode xixi 🙂 chodime tam na nakupi xixixi a je to tam este taka klasika 😵na ktorej sme my vyrastli 🙂
my sme konecne zaspinkali 🙂 a idem si aj ja lahnut lebo v noci som vstavala kazdu hodinku a pol taka bola mala nervozna a nepokojna ☹
pandula - to nemysliš važne ved to neni pekne 😝
ale obuv taka stara sa ešte predava hlavne pre detičky ked začinaju chodiť vysoke topanočky
a by ste neverili v čom my beha dominika ešte po mne take drevaki kožene
maju asi 3cm podpetok tak tie topanky maju 27 rokou 😀
moc ma tu kritizujete za moj na nic vkus 😀
medzitym sme sa hrajkali na brusku a maly sa 4 x pretocil na chbatik 😵 😵 😵 aj mame foto tak idem dat
ahojte 🙂 gratulujeme babatkam 😉
jeej pandy - Sebastianko je sikovny a straasne pekny . moja sa ani raz nepretocila z bruska na chrbatik 😲. Je to v poriadku? Z bruska sa pretoci na chrbatik 😀 hlavicku pouziva ako zataz 😀 😀 ...
oki, ideme papat, spustila sirenu ☹ dnes je zla.
mali by ste nas pocut 😀 😀 😀 😀 ... musim sa snou rozpravat. Takto to znie asi,,, blibla blibla blu,, abubadu guuuu.. a ona naspat tak isto... joooj sa stazuje odusu..
ahojte,
tak sme s5, je to hemangiom, zas ma presviedcali ze to ma od narodenia..grrr 😠 😠 😠 ale uz sa to vstrebava, do 2 rokov to ma uplne zmiznut...takze tak... ☹ o 3 mesiace kontrola...nastastie uz je vraj "stary", takze ziadne dalsie by sa nemali robit...vraj vrodena predispozicia..ale ani ja ani mm nic take nema, ani nik v nasich rodinach...tak nefim... 😒
zlatusik Sebastianko 😵
pandi to nie je kritika, jednoducho mame iny vkus 😉 mne to vobec nevadi. a myslim, ze slovenska klasika na malej cokoladke moze byt cool 🙂
boise...tak uz nestresuj...neboj vsetko bude ok
zuzanka ...aj my mame doniest moc a ze do skumavky....tak som zvedava ako sa nam podari 😵 a dam potom vediet ake bolo to clapkanie vo vodicke....ak sa podari a dovolia aj pofotim 😎
my uz sme dnes boli vonku 😵 isla som mu kupit pyzamka...teraz sme sa napapali a ideme zase von...maly sice spi ale ja ho zobudim...dospi v kociku...hadam....
dakujeme za blahozelania 😵

babonr = daj vediet ako to dopadlo z pancuskami 🙂
ja ziadne nemam ale rozmyslala som nad nimi ... Poradte ?!!!