icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
26. mar 2010

hudba hej telka nie

iwa1
26. mar 2010

pandula podla mna to je zase o vychove deti v Anglicku, my sa im venujeme, kdezto asi povodne anglicanky na nich kaslu a posadia ich k telke a vybavene 😉 😀 😀

pandula
26. mar 2010

iwa - ze bavorak na poli vypity 😀 😀 😀 😀 😀

pandula
26. mar 2010

tiez som na to myslela iwa

ved ja sa s nim tooolko vypravam vsetko mu vysvetlujem a telku mame vecer vzdy zapnutu som si nemyslela ze by sme mu robili zle

iwa1
26. mar 2010

moja ivana ked bola malicka a sla reklama, tak si ju od telky neodtrhla, lebo proste reklamy su tak schvalne tocene, aby uputali a krasne rozpravala a nemala problem a ako 4 rocna pisala a citala 😉 😀 😀 a dokonca mateja ako 5 rocna naucila cislice, ze 19 a tak...ja som kukala jak puk, ked mi precital v casaku, ze strana 23 😕 tak som mu dala na skusku inu stranu a zase dobre....takze je to asi o vychove 😉 😀

iwa1
26. mar 2010

pandul ja si robim taky straaasne slaby bavorak,len si zafarbim tonik 😉 😀 😀 ved nemozem pri detoch chlastat 😀 😀 😀 to len na chut.. no vyzeram jak cista utajena alkacka 😀 😀 😀

noemi01
26. mar 2010

porazi ma doteraz som vyberala z klučovej dierky sukničku lebo jej sa nepačila tak ju tam strčila 😀 😀

reklamy boli naše prve rozpravky na tom sme fičali
my tiež už od 2 rokoch vieme ratať a každu noc knihy čitame tym dieťa sa dobre aj nauči vypravať ked počuje to stale dokola
ja prečitam a potom ona tu istu rozpravku a hned si zapameta text

iwa1
26. mar 2010

sipamatam, ked mala dva a pol roka a dosli sme moju aminu kuki do prace na mestskom urade a vosla do kanclu a vravi zenam co tam sedeli: cavte hvezdy 😀 😀 😀 😀 ja som skoro odrodila a mama skoro infarkt dostala jak sa smiala 😀 😀 😀

noemi01
26. mar 2010

iwka - tak potajomki 😀 😀 😀
ešte že nekojiš 😀

iwa1
26. mar 2010

noemi presne a skus preskocit nieco v tej knihe( ja som si chcela vzdy urychlit rozpravku) a hned si odhalena 😀 😀 😀

noemi01
26. mar 2010

no moja tento tyžden nič nevyprava iba že hovno 😀 no v školke sa naučila

noemi01
26. mar 2010

😀 iwka - preto kupujem knihy čo maju 5 stran 😀

no však hned by ma zpucovala že to tak nie 😀
nič jej neujde

pietra
26. mar 2010

ja mam s tou telkou prave opacny pocit. Kike sme telku dlho nepustali a este stale poriadne nerozprava. Kamoskin maly nepozerava telku doteraz a tiez este nerozprava, je cca tak stary ako kika. A co poznam deti a baby tu to potvrdili, tak telku pozeravali od uplneho malinka a rozkecali sa rychlo. A kika teraz viac pozera telku a viac sa aj rozkecava, mne to prave pripada, ze ta telka je taka zaujimava, ze z nej slova pochytavaju

pietra
26. mar 2010

neomi, len 5 stranove maju zas tu nevyhodu, ze ich musis citat niekolkokrat za sebou 😀 😀

noemi01
26. mar 2010

no moja dnes ešte len začal teleshoping a hned zbadala produkt a hned aha vykrikla hepičok (neviem ako sa piše)
že to nemame 😀 😀 😀

noemi01
26. mar 2010

pietra - však hej ale obkecam niečim
to je ta vyhoda u nej že ju obkecavam a zabudne čo chcela

pandula
26. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

iwa ze caute hveeezdy !!! som sa skoro pocikala 😀 😀 😀

moc namakane su tie vase deti

a to sukna sa zmestila do klucovej dierky ??? ci to pre babiku sukna? ako je to noe??? 😀

iwa1
26. mar 2010

to sme aj my mali , jedno neslusne slovo na p....ale po dvoch tyzdnoch ju to preslo, ale na vsetko to vravela, spadol je cumel do p... buchla sa do p... to bol des a hlavne von medzi ludmi a potom sme hodili tazku debatu a bol koniec 😀 😀

noemi01
26. mar 2010

pietra - maš pravdu moja už aj po česky vyprava
pochiti veľa z telky
tak ale jej sa usta ešte nezavreli ako sa narodila
iba ked sa hambi

pandula
26. mar 2010

pietra - a zase mojej sesterky maly nevypraval nic do 3 rokov ale prepnut kanale vedel jak nic a ked sa telka vypla vrestal 😒

presne ako ta logopedicka hovorila !

noemi01
26. mar 2010

pandula - to ma babiky take maličke ako prst a sukničku z nej tam strčila

no ešte šťastie že my neprišla z nadavkou ešte
toto je asi najhoriše čo povedala hovno , šušen , smrťka
zatiaľ fakt nič ale zase my nenadavame , svokra hej 😠

noemi01
26. mar 2010

iwka - ako prebieha u vas ťažka debata?????????

noemi01
26. mar 2010

ja len poviem to je škarede to vypravaju zle deti
a nie dievčatka

noemi01
26. mar 2010

pandula - tak tomu ver že mobil a ovladač od telky bude vedieť skor držať a zapinať ako držať lyžicu 😉

iwa1
26. mar 2010

pietra moj najmladsi brasko sa takto ako 9 rocny naucil nemcinu 😉 lebo furt cumel na nemecke RTL na rozpravky a ked siel potom na nemcinu, tak slovnu zasobu mal ze dovi dopo 😀

noe ved to ze 5 stranovu som musela potom aj 6x citat 😀 😀 😀

no s tou suknou aj mna zaujime ten trik 😉

iwa1
26. mar 2010

no tazka debata bola, ze este raz a bude zle a nebude vecer rozpravka, lebo len peknym dievcatam sa to vravi a toto vravia len skarede a zle deti a ma to povedat pani ucitelke, ze ten chlapec tak skaredo rozprava 😉 vies psychologicky som sla na to, ze normalne hnusne vydieranie 😉 😀 😀

pandula ona mala strasne hlasky ako dieta, sak bola jedine malicke dieta v oboch rodinach a braskovci si neodpustili ju nejaku sprostost naucit vzdy ked dosli na navstevu...najcastejsie bolo, ze ivana sprav masku a ta uz sla a skerila sa jak opica 😀 😀 😀 co bolo tazke, ze mala a ma sndrom hyperaktivity v kombinacii s nadpriemernym IQ a tazko si ju zamestnala...takze tym padom sa v skole v prvom rocniku nudila 😠

noemi01
26. mar 2010

tak ja som jej ešte nič nezakazovala
ale ked počuje niekoho zle robiť tak ide za nim a velka debata z jej strany že to neni pekne alebo ked vidi papier na zemi že to sa tam nehadže ked jej to opakujem tak si to hadam zapameta 😀

meinkonka
26. mar 2010

tak my uz sme okupkany a uz hajame zo 15 minut

a konecne som sa rozhodla pre plienky. pampers active baby sa mi najviac pozdavaju. uz len dominat 2 baliky sleep&play a
1 bal. huggies premium

tami_tami
26. mar 2010

aha co som si objednala - uz su na ceste 🙂

http://www.sportacko.sk//index.php?action=nahla...