Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
pandula, takze sa nevidis moje fotky? tak potom to funguje 😵 som tam zaklilka, aby sa verejne nezobrazoval a zobrazi sa len na presnom linku
vernonika kam ides? ved si tu doma ! baby neblaznite ☹
nevidim len tvoj profil
pietra, ja ked kliknem na tvoj fotoblog, tak je prazdny, nevidim fotky
a veronika - dakujeme za tvoj postreh - mna to velmi zaujalo, budem stale lepsie obliekat este malu, lebo tato jar ma skoro presvedcila, ze uz mozem davat menej...
pandula a nastavis to tak, ze ides hore do Nataveni, vyberies si zalozku fotoblog a tam zakliknes, aby nebol verejny
tak odskusane, idem ho zase zverejnit 😀
nie nataveni 😀 ale Nastavenia
ale moze si druhy pozriet tvoje fotky ked chce?
pandula, ano mohol by, ked to zakliknes, tak sa ti dole zjavi adresa, pod ktorou je tie fotky vidiet. Staci, ak zaujemcovi posles ten link napr. do IP 😉
ja som si uz fotky zase zverejnila, takze ich teraz zase uvidi kazdy
ked chces aby si pozrel tak som to myslela
diky. urobim boise poslem link hned 😀 😀
knedlicka je hore 😵
my sa tiez ideme vychystat von
slecna po 4hod vstala,napapala sa a teraz sa tu na mna skeri xixi....tak idem pobalit veci nech mozme vecer vyrazit k nasim 😵
trimi, to je super, ked tak pekne buvaju, moja buvala v kociku, o pol jednej sa napapala a pokracuje este v kociku 😀 😀
aela hej ja sa tiez z toho tesim...ale v postielke spi max 30min a potom sa s placom zobudi.my uz vlastne cez den v postielke nespime,len v kociku...bud na balkone alebo ideme na prechadzku...skratka cerstvy vzduch je cerstvy vzduch 😀
a to mi kamoska hovori,ze ju mam na ho.no naucenu....no ja vravim,ze radsej nech spi v kociku ako vobec a potom bude len nervna a urevana,lebo nebude vyspinkana....
tak aj ja mozem byt vase babo 😀 ulozila som malu do postele a len tak som si k nej lahla aby skor zaspala a co sa stalo ja som zaspala a mala na man davala pozor a tatik sa dobre pobavil 😅 😅 tak nas idem poobliekat a sup na prechadzku snad tam mala zaspi 😵
idris tak to sa ti dobre podarilo 🙂 ale ved co aj maminy potrebuju oddych 😉
trimi, ani my v postielke cez den nespime, len rano cca pol hodku o siedmej a potom uz len v kociku a niekedy potiahne dlhsie a niekedy sa obudi, len kocik odparkujem 😀 😀 😀
triminka tak to potrebujeme poslednu dobu malo spinkame v noci 😒
aela tak to som rada ze som neni sama taka "divna" ze len vonku cez den spi...a rano spime cca hodku vo velkej posteli spolu 🙂
idris a cez den ti spi dobre?akoze ci dost spi cez den
tak vy ste niektore už na odvikacej kure od konika???
aj mne by sa zišlo neviem či by som tak dlho vydržala ako zvalka
aj ked prispievam každy den nie vždy všetko prečitam čo sa popiše 😉
a sukromnu temu by mal založiť niekto kto sem bude chodiť stale a nas neopusti za par tyždnou
aby ta zakladateľka pripadne tych novych členou pustiť k nam 😉
no mali sa nam zase prekakal na vylete
kupila som mu 2 trička už na leto
ahojte,
dakujem za povzbudive slova vcera 😵 tak ked budete mat sukromnu temu tak obcas sem nakuknite, aby ste ma tak pekne povzbudili jak vcera, obcas to dost potrebujem 😉
inak toto ste citali? http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10350 😕 sa mi to nezda...
ja si myslim tiež že o niečom pisať musia
a dnes nam je jasne že nič neni dobre čo do nich pichaju
boise ved by si bola s nami v sukromnej teme,nie? teda aspon ja hlasujem za 😀
ved sa vravelo sukromna ano ale aj s novymi babami....
trimi ja si rada pokecam s kymkolvek a verim ze aj keby som nebola, tak sa najde par mamin co si chcu vymenit skusenosti a pokvakaju 🙂 ja silne prisposobiva 😉 takze ak budem potesim sa, ked nie, nebudem sa hnevat 🙂 pochopim...
jeeeejda, boise ! 😅 to co su za reci, baby, uz to nerozoberajte ☹ mein to tiez tak nemyslela, ze vas nechceme, len sa nam proste zdalo, ze sa tu hrozne vela pise a neda sa to stihat, a tiez, ze ist do sukromnej, nech mame troska "intimčo" 😉 ale nech sa pise teda, kolko sa chce, precitame si kolko postihame, no co 😉 a pripadne sa budeme pytat dokola na to iste, co sa uz mozno preberalo, ked sme tu neboli 😀
vsetky, co sa budu chciet pridat do sukromnej, budu vitane...ale treba si poziadat. no problem. zakladatelka nemoze prezerat cele forum a hladat clenky, kto chce, si poziada a je to. ja si poziadam v pohode 😵 😵 😵
idem kukes ten tvoj link 😉
a ked bude chciet prist aj nova, tak moze, ale mohla by sa potom pekne predstavit, co je zac, nech vieme, kto sa k nam pridava 😉
idris = mala je zlata bambulka
boise - co to tu kvakas. ty si stara znama
a presne do sukromnej idu vsetci len chnuraci nepojdu
hlava ma boli maly chrni zase v kociku uz 5x dnes zaspal nie aby pospal dlhsie ako 45minut 😠
kuchyna je vydrhnutaaa konecne, pradlo poprane vyvesane, treba zehlit to nechavam na neskor ked dojde chlop snad do hodky je tu

ked maly spi ( neviem kde to zmizlo ) aj ja chcem vidiet j777tvaricku
ak chces pridaj si mna na FB 😉