icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

rush
27. mar 2010

takze zalozena skupina "Vianočná edícia 2009"
clenovia: zobrala som prvych 10stran a posl.10stran diskusie...keby sa tu niekto nenasiel...IP
saska73, meinkonka, zuzitka, iwa1, vlastulka, beruska.zuzanka, noemi01, millada, krtka, betyna8, mataklinec, aela, kim rossi stuard, zuzuxx, pandula, zvalka, janula17, tami tami, trpezliva, babonr, hermiinka, kuspitka, eliotis, lubkaeck, lia, ciefulik, triminka, babula, zuzankaro, veronika60188, j777, pietra, boise, idris, flock, bibka151, robka

ale pise mi to ze: V tejto súkromnej skupine sa nenachádzajú žiadne témy.....co s tym? 😕
iwa 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝

iwa1
27. mar 2010

idem to uzavriet 😉 😀 mas viac clenov 😀 😀 😀 😀

zvalka
27. mar 2010

tinika - zase blba otazka - vyvolena, a nevyvolena 😠 😠 😠 uz ma neserte baby ☹
bolo tu uz VIACKRAT napisane, ze kto tam chce ist, nech ide. nebudeme sa tu teraz hrat, ze a ja mozem, a ja nemozem??? 😅 😅 😅 😕 😕 😕
proste, kto chce, nech ide, uz to nekomplikujte, a nebojte sa zaziadat, ak vas tam nahodou nedaju na prvu supu. 😉

j777
27. mar 2010

rush, tam naboku je ze zaloz novu temu 😉

pietra
27. mar 2010

rush, ja som to pochopila tak, ze v tej skupine sa daju zakladat viacere temy, napr. v jednej sa moze len tak kecat, v dalsej davat info o stretku, .... takze podla mna teraz treba v tej skupine zalozit temu a tam sa uz bude kecat tak ako tu

rush
27. mar 2010

tinika...no teba som tam nedala...si nebola na prvych 10 a posl 10tich stranach...ale jasne...doplnim si vyvolena 😀

rush
27. mar 2010

zvali dobra pripomienka...budte neodbitne...lebo neviem ako budem stihat a ako sa mi bude chciet 😀 😀

rush
27. mar 2010

no a mam aj nejaku temu zalozit ci co? a aku chcete?

iwa1
27. mar 2010

ziadost o uzatvorenie odoslana 😀 😀 😀

rush
27. mar 2010

milli ze od kazdej? 😝 😀 😀 😀 😀 to budem ako vyzerat panne bosse...ale sak mozno aj zvladnem 😅

iwa1
27. mar 2010

rush davaj davaj 😀 😀 😀

j777
27. mar 2010

ale ved temu moze uz hociktora zalozit, nie?

iwa1
27. mar 2010

a super ze sa nemusim preklikavat jak pakino 😀 😀 😀 ale je hned hore 😉

rush
27. mar 2010

uz viem dockajte chvilu 😎

pandula
27. mar 2010

co sa deje?

millada
27. mar 2010

rush, iwa, ale ved teraz su tam dve rovnake temy. Tak jednu zrušte, nie? Ale nie zasa obidve naraz 😀

zvalka
27. mar 2010

hociktora z nas moze temu zalozit
tak napr. nieco - ze o vselicom alebo tak
ina moze byt tema - Tipy a vychytavky
dalsia - nase prve prikrmy a pod.
to by bolo super to mat takto rozclenene 🙂

rush
27. mar 2010

pandul uz sukromnicime 😀
milli uz je to v procese...ste nejake pomale...nestihate sledovat, co? sme sa nejak rozsupli s iwou a sranda akurat naraz...presne ako 26.11.09 😀

iwa1
27. mar 2010

milli uz som poslala ziadost adminovi 😉 😀 😀

millada
27. mar 2010

rush, dobra tema v teme 😀 To jak ta napadlo? 😀
Ale podla mna tam vnútri stači zatial jedna tema. A ked budeme rozoberat nejake stretko, tak to sa moze v druhej. Aby sme tam zasa nemali tem ja nas.ato 😀

rush
27. mar 2010

zvaly ale uz strukturu vymyslajte vy...ja len pridem pozdravim...pozalujem a dem dal....

rush
27. mar 2010

sak to vcera sme riesili v noci...si tu nebola? 😅

rush
27. mar 2010

tak este tam dam ze stretko...a tam sa nahadzu linky a datumy a tak...a potom uz sprcha a spat 😀

pandula
27. mar 2010

haha 😀 a kde je ta tema ??? ja tu blakam 2 hodinky old mc donald had a farm a pokakana twinkle twinkle hlasivky my skoro usli !!! maly nam ostal postel sme museli prezliekat a prevratit matrac 😅 😅 😅

mam krupicnu kasu vo vlasoch !!!!!!!! ja ani uz jest neviem a vy tu zakladate temy parada 😀

zvalka
27. mar 2010

proste vykecavacky mozu byt jedna tema
a ked niektora nieco zisti, vychytavku, super napad, tip a pod. tak to moze byt v inej, to by sme si citali pravidelne, teda vykecavacky napr. mozno nestihnem
a este aj recepty moze byt dalsia

pandula
27. mar 2010

co sme riesili v noci ???

ja si nepamatam co bolo 2 hodiny do zadu !!!!!

pandula
27. mar 2010

vykecavacky , tam ja a noe budeme furt

millada
27. mar 2010

pandul, presne ma to napadlo, ze vykecevačky pre teba s noe jak stvorene 😀 Uz som dnes pisala, ze vy čo veta to novy prispevok a potom za den 20 stran zapisanych 😀 😀 😀

millada
27. mar 2010

tak šup-šup vsetky do novej sukromnej temy 😉

tami_tami
27. mar 2010

jooj clovek si kus zdiremne a vy jak tetky na trhu 😀

nasa dokina tiez ockuje po dovrseni 3 mesiacov - teda ak je dieta zdrave, dalsie preockovanie je presne o 6 tyzdnov - sa nam to krati ☹

tiez sa stale kupeme vo vanicke ktoru mam na posteli 😉

monitor nemame - taktiez by som asi stresovala ze by som mu aj tak pomoct nevedela keby nieco 😒

takze uz je ST? idem pozriet 😉