Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Papaju Vaše detičky banany?Tak mi sme alergicky na banán.V nedeľu spapal Riško a už ma červene fľaky po tvary.Dnes mi kožna povedala,ze veľa deti sa vysypuje z bananu.
@aotrnavska aj my uz 2 a tiez sa nam dlho tlacili. 🙂 vsetko je mozne.
tak nam už konečne idu dolne jedničky.
My ešte tiež nemame žiadne zúbky.
Ahojte dievcata.
tak po dovolenke uz som tu.
inak my už lozíme....
@kuspitka vitaj a kdeže ste dovolenkovali? ako bolo a teda blahoželáme k pohyblivému bábatku 😀 😀 😀 😀 sa nabeháš 😅
@beruska.zuzanka tak uz beham zanov este aj viacej zacala kecat.
bola som u rodicov chcela som sa tam ucit ,ale nedalo sa mala hoco tam robila.
a teraz o tyzden idem na poslednu dovolenku.
a ty co ako sa mate?co mate nove vy?
ale vieš čo? aj dpobre celkom, Emke idú spodné dvojky, tak zatiaľ bude zubatá len dole 😀 a je troška umrnčaná... ešte nelozíme, ale už pekne sama sedí, tak už každú chvíľu hádam aj liezť začne 🙂
uz sa aj sama zodvihne sadnut?
co vsetko uz papat?my aj rohlis s maslom....
ahojte, ja som tu tiez dlho nezavitala, ako sa mate? a drobci? lezu? sedia? maju zubky? my zatial ani zub, sedime a snazime sa lozit 🙂
no zo sedu do lahu vie ale opačne este nie len ked ho posadim sedi sam 🙂 a lozi tak ze dvihne rit, pokrči nohy a chce sa pohnut ale ruky ma slabe este tak pokrči ich v laktoch a tak sa plazi-lozi hihi takze este musim cvičit na posilneni svalov. uz sme prihlaseni na plavanie tak uvidime kedy začneme
tinika tak ako aj nasa mala.
uz inak knuci ,ako pes to jej ide najlepsie.....
ahojte.
tak my sedime, stvornozkujeme, postavime sa ked sa mame o co pritiahnut a to je moment. najoblubenejsia cinnost, hovorime mama, baba, havo, ale nerozumieme este tomu vyrazu, a uz zacina trucovat, ked jej nechcem nieco dovolit plac pusti..
a zubok ani jeden
nechceme papat ani usta neotvorime aby sme okostovali, nic, iba mliecko.
a to je moja ot. na vas. neviete cim to je, ked predtym krasne papala a uz tyzden takto trucuje?
@vichy77 tak ste sikovne ked uz aj stojite, moj tak mamama bababa povie ked sa so sebou rozprava
no a aj nas paťko mal obdobie ked velmi nehcel papat, teraz v pohode takze asi len vydržat a davat aspon troška, aby nedostala odpor k tomu. kamoska koji este teraz ma ročnu dcerku, mliečka uz malo a mala tiez furt vymysla a nehce hocičo papat
najoblubenejsie činnosti jeho su dvihanie koncov kobercov, kopanie do skrine a buchanie po podlahe a samozrejme vyberanie veci z poličiek .)
tak aj nasa trucuje ako besna,ked jej nieco nedovoli a co nieje o jej.
nas tiez občas skusa čo moze, ale niekedy zbytočne a potom prestane 🙂
tinika tak nasa vie dobre trucovat.....
@kuspitka no, keď jej dám ruky, tak sa dvihne z ľahu do sedu 😀 ale nejako cez bok alebo tak, ešte nie... 🙂 a papáme všeličo, ale masielko len v zeleninke ešte štipku mala, inak zeleninku, ovocie, cestovinky bezvaječné, kukuričné, špaldové chrumky, pohánkové, detské kekse, kašičky...
@beruska.zuzanka tiet uz papate vsetko ,ako my.len nasa stale velmi chce mlieko...

naš Rišulik ešte nema zubky