icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

bluvatko
20. júl 2010

naš Rišulik ešte nema zubky

zuzitka
autor
20. júl 2010

@janinka25
@bluvatko
ani alexo nemá ani jeden zub 🙂
samkovi narástol prvý zub až v 9.mesiaci, tak nestresujem ... 😀

bluvatko
22. júl 2010

Papaju Vaše detičky banany?Tak mi sme alergicky na banán.V nedeľu spapal Riško a už ma červene fľaky po tvary.Dnes mi kožna povedala,ze veľa deti sa vysypuje z bananu.

pandula
23. júl 2010

@bluvatko my sme mali 2x babanik a nist. aj velmi smakoval ale dala som mu ho z jablckovou vyzivkou. aby ho nebolo naraz vela

pandula
23. júl 2010

@aotrnavska aj my uz 2 a tiez sa nam dlho tlacili. 🙂 vsetko je mozne.

janinka25
23. júl 2010

@bluvatko ja som este nedavala markovi banan, kedze to nie je nase ovocie, tak ani nebudem davat tak skoro, aby nemal alergiu nan.

bluvatko
24. júl 2010

tak nam už konečne idu dolne jedničky.

monika127
25. júl 2010

My ešte tiež nemame žiadne zúbky.

kuspitka
28. júl 2010

Ahojte dievcata.
tak po dovolenke uz som tu.
inak my už lozíme....

beruska.zuzanka
28. júl 2010

@kuspitka vitaj a kdeže ste dovolenkovali? ako bolo a teda blahoželáme k pohyblivému bábatku 😀 😀 😀 😀 sa nabeháš 😅

kuspitka
28. júl 2010

@beruska.zuzanka tak uz beham zanov este aj viacej zacala kecat.
bola som u rodicov chcela som sa tam ucit ,ale nedalo sa mala hoco tam robila.
a teraz o tyzden idem na poslednu dovolenku.

a ty co ako sa mate?co mate nove vy?

beruska.zuzanka
28. júl 2010

ale vieš čo? aj dpobre celkom, Emke idú spodné dvojky, tak zatiaľ bude zubatá len dole 😀 a je troška umrnčaná... ešte nelozíme, ale už pekne sama sedí, tak už každú chvíľu hádam aj liezť začne 🙂

kuspitka
28. júl 2010

uz sa aj sama zodvihne sadnut?
co vsetko uz papat?my aj rohlis s maslom....

tinika
28. júl 2010

ahojte, ja som tu tiez dlho nezavitala, ako sa mate? a drobci? lezu? sedia? maju zubky? my zatial ani zub, sedime a snazime sa lozit 🙂

kuspitka
28. júl 2010

@tinika uz sa posadite aj sami?
tak my mame uz zuby a lozime ,sedime len ,ked ju dam ja sediet....

tinika
28. júl 2010

no zo sedu do lahu vie ale opačne este nie len ked ho posadim sedi sam 🙂 a lozi tak ze dvihne rit, pokrči nohy a chce sa pohnut ale ruky ma slabe este tak pokrči ich v laktoch a tak sa plazi-lozi hihi takze este musim cvičit na posilneni svalov. uz sme prihlaseni na plavanie tak uvidime kedy začneme

kuspitka
28. júl 2010

tinika tak ako aj nasa mala.
uz inak knuci ,ako pes to jej ide najlepsie.....

ciefulik
28. júl 2010

ahojte maminky, som vás prišla troška pozrieť)
my máme už 6 zubov - neviem, kde to berie, chudátenko moje
sedíme iba keď posadím, ešte sa nevie sama
no a plazí sa, ešte ne4nožkuje))
@kuspitka ako že na poslednú dovolenku? to znie záhadne 😕

vichy77
28. júl 2010

ahojte.
tak my sedime, stvornozkujeme, postavime sa ked sa mame o co pritiahnut a to je moment. najoblubenejsia cinnost, hovorime mama, baba, havo, ale nerozumieme este tomu vyrazu, a uz zacina trucovat, ked jej nechcem nieco dovolit plac pusti..
a zubok ani jeden
nechceme papat ani usta neotvorime aby sme okostovali, nic, iba mliecko.
a to je moja ot. na vas. neviete cim to je, ked predtym krasne papala a uz tyzden takto trucuje?

tinika
28. júl 2010

@ciefulik waaw 6 zubov a ako to znašala?

@ciefulik na poslednu asi ze uz na nejakej boli 🙂

kuspitka
28. júl 2010

@ciefulik
tak uz tento rok nebudeme mat dovolenku.chcem dat doporiadku byt.
a chcem kupit kocik ak budeme mat nan peniaze

tinika
28. júl 2010

@vichy77 tak ste sikovne ked uz aj stojite, moj tak mamama bababa povie ked sa so sebou rozprava
no a aj nas paťko mal obdobie ked velmi nehcel papat, teraz v pohode takze asi len vydržat a davat aspon troška, aby nedostala odpor k tomu. kamoska koji este teraz ma ročnu dcerku, mliečka uz malo a mala tiez furt vymysla a nehce hocičo papat

ciefulik
28. júl 2010

@tinika najhoršie boli prvé dva - dolné 1ky, potom horné 2ky, no a teraz horné 1ky ani neplačká nič, len tie noci - budí sa a chce dudlík, to je podľa mňa taký nekľud zo zubov, inas spávala pekne 😖 dnes dám tie homeo

tinika
28. júl 2010

najoblubenejsie činnosti jeho su dvihanie koncov kobercov, kopanie do skrine a buchanie po podlahe a samozrejme vyberanie veci z poličiek .)

tinika
28. júl 2010

@ciefulik hej nasemu tiez lezu p omaly a dakedy len cumel a teraz ani cumel furt vypluva a potom plače

kuspitka
28. júl 2010

tak aj nasa trucuje ako besna,ked jej nieco nedovoli a co nieje o jej.

tinika
28. júl 2010

nas tiez občas skusa čo moze, ale niekedy zbytočne a potom prestane 🙂

kuspitka
28. júl 2010

tinika tak nasa vie dobre trucovat.....

beruska.zuzanka
28. júl 2010

@kuspitka no, keď jej dám ruky, tak sa dvihne z ľahu do sedu 😀 ale nejako cez bok alebo tak, ešte nie... 🙂 a papáme všeličo, ale masielko len v zeleninke ešte štipku mala, inak zeleninku, ovocie, cestovinky bezvaječné, kukuričné, špaldové chrumky, pohánkové, detské kekse, kašičky...

kuspitka
28. júl 2010

@beruska.zuzanka tiet uz papate vsetko ,ako my.len nasa stale velmi chce mlieko...