Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Papaju Vaše detičky banany?Tak mi sme alergicky na banán.V nedeľu spapal Riško a už ma červene fľaky po tvary.Dnes mi kožna povedala,ze veľa deti sa vysypuje z bananu.
@kuspitka vitaj a kdeže ste dovolenkovali? ako bolo a teda blahoželáme k pohyblivému bábatku 😀 😀 😀 😀 sa nabeháš 😅
@beruska.zuzanka tak uz beham zanov este aj viacej zacala kecat.
bola som u rodicov chcela som sa tam ucit ,ale nedalo sa mala hoco tam robila.
a teraz o tyzden idem na poslednu dovolenku.
a ty co ako sa mate?co mate nove vy?
ale vieš čo? aj dpobre celkom, Emke idú spodné dvojky, tak zatiaľ bude zubatá len dole 😀 a je troška umrnčaná... ešte nelozíme, ale už pekne sama sedí, tak už každú chvíľu hádam aj liezť začne 🙂
ahojte, ja som tu tiez dlho nezavitala, ako sa mate? a drobci? lezu? sedia? maju zubky? my zatial ani zub, sedime a snazime sa lozit 🙂
no zo sedu do lahu vie ale opačne este nie len ked ho posadim sedi sam 🙂 a lozi tak ze dvihne rit, pokrči nohy a chce sa pohnut ale ruky ma slabe este tak pokrči ich v laktoch a tak sa plazi-lozi hihi takze este musim cvičit na posilneni svalov. uz sme prihlaseni na plavanie tak uvidime kedy začneme
ahojte.
tak my sedime, stvornozkujeme, postavime sa ked sa mame o co pritiahnut a to je moment. najoblubenejsia cinnost, hovorime mama, baba, havo, ale nerozumieme este tomu vyrazu, a uz zacina trucovat, ked jej nechcem nieco dovolit plac pusti..
a zubok ani jeden
nechceme papat ani usta neotvorime aby sme okostovali, nic, iba mliecko.
a to je moja ot. na vas. neviete cim to je, ked predtym krasne papala a uz tyzden takto trucuje?
@vichy77 tak ste sikovne ked uz aj stojite, moj tak mamama bababa povie ked sa so sebou rozprava
no a aj nas paťko mal obdobie ked velmi nehcel papat, teraz v pohode takze asi len vydržat a davat aspon troška, aby nedostala odpor k tomu. kamoska koji este teraz ma ročnu dcerku, mliečka uz malo a mala tiez furt vymysla a nehce hocičo papat
najoblubenejsie činnosti jeho su dvihanie koncov kobercov, kopanie do skrine a buchanie po podlahe a samozrejme vyberanie veci z poličiek .)
@kuspitka no, keď jej dám ruky, tak sa dvihne z ľahu do sedu 😀 ale nejako cez bok alebo tak, ešte nie... 🙂 a papáme všeličo, ale masielko len v zeleninke ešte štipku mala, inak zeleninku, ovocie, cestovinky bezvaječné, kukuričné, špaldové chrumky, pohánkové, detské kekse, kašičky...
@beruska.zuzanka tiet uz papate vsetko ,ako my.len nasa stale velmi chce mlieko...

naš Rišulik ešte nema zubky