icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

kaja73
28. okt 2010

V pondelok , stredu mm a v sobotu ideme do posilky obaja - ked krpec spi - ,to ho straži svokra -byvame spolu 😠 .V nedelu bol s mojimi rodičmi na prechadzke.Inak mm cviči vždy v utorky a štvrtky, takže to mame každy sam 2 krat a raz spolu.

zuzitka
autor
28. okt 2010

@idris no môže to byť kvôli zubom...
alexkovi vyšlo 6 zubov ani neviem ako 😉

@flowerska tiež nechápem ... ja bych zjedla keks aj miesto obeda 😝 😀 😀 a potom zase keks 😎

akože ja mám po 2 deťoch na sebe ešte 15 kilo z tých spoločných 43kg .... akože neni to "moc" .... len teda konečný výsledok je hrozný ... mám 84kg ... no hotový slon 😝
mala by som sa zamyslieť ... vážne 😲

@kaja73 no super. závidím tie ubúdajúce centimetre 😉

katuska1974
28. okt 2010

@kaja73 to drzim palce na vydrz...mna to v posilke totalne nebavi,ale uz som pozerala kedy sa kde cvici stepaerobik,no budem to musiet nejako zosuladit s manzelom,len neviem ci to zvladne ho dat vecer spinkat,lebo sa vsade cvici az vecer,este to sami neskusali ☹ tak to budem musiet raz risknut 😝

katuska1974
28. okt 2010

@zuzitka ja som na tom podobne,som zavisla na sladkostiach 🙂 ,mne sa podarilo schudnut po prvom az nastupom do roboty 😝 ,takze to asi bude aj teraz tak,a cim je clovek starsi,tym idu kila tazsie dole....to mam strasnu perspektivu ☹

snehovavlocka
28. okt 2010

@zuzitka 😀 tie kekse boduju aj u mna...

katuska1974
28. okt 2010

@idris moze to byt zubkami,nas nechcel pit 2 dni mlieko,ale potom ho to preslo a vysiel mu zub 😀

kaja73
28. okt 2010

@katuska1974 No mne prave preto vyhovuje posilka,že idem vtedy cvičit ,ked sa da. Nie som viazana na presny čas.Steper užasne pali kalorie a aj posilnit svaly treba, aby lepšie kmital metabolizmus.Ked som to ešte kombinovala s tym tenisom, plavarnou a bedmintonom to len šli kilečka dole a ten pocit... 😉 No aspon toto mi teraz musi stačit.

zuzitka
autor
28. okt 2010

@katuska1974 práve preto by som mala začať tie kilá zhadzovať už HNED, lebo šak o chvílku mám 33 ... ani sa nenazdám a budem mať 40 😝 😀 😀 😀 potom čo? budem stará kisňa 😀 😀

ja v posilke nebola v živote 😅 😅 😅 🤐

tiež to vidím tak, že v práci to chudnutie pôjde lepšie ...

zuzitka
autor
28. okt 2010

mám odskúšané, že ked prestanem žrať 5 keskov za deň 🤐 a ked prestanem piť osladené minerálky /relax citron, baldovská citron,.../ tak to ide dole 😉
normálne nie? 😉

snehovavlocka
28. okt 2010

baby,kolko ste vlastne pribrali v tehu? Ja pri kazdom cca 16kg 😅

kaja73
28. okt 2010

@snehovavlocka Ja pri každom 12.Teraz mam oproti stavu spred oboch tehu plus 8 kg a oproti stavu spred tohto tehu plus 5 kg.

zuzitka
autor
28. okt 2010

@snehovavlocka
pri prvom som nabrala 23 kilo, rodila som ako 92kilová
pri druhom som nabrala 20kg ... rodila som ako 98kilová .... 🤐

snehovavlocka
28. okt 2010

@kaja73 vdaka posilovni?🙂 ja chudnem doma pri tanci s detmi😀 do posilovne by som sa nedostala......

kaja73
28. okt 2010

@snehovavlocka No ,ved aj som som s nou začala nanovo až teraz.MM ma fajn pracovnu dobu,vždy je už aj s nakupmi doma najneskor o 16h,tak sme si to už konečne zadelili.Inak ten tanec poznam aj ja 😀 Krpec je tanečny maniak.

snehovavlocka
28. okt 2010

@zuzitka co vsetko sme ochotne pre nase deti podstupit... 😀 nedavno na facebooku koloval status,ze moje telo uz nie je dokonale,mam strie a kila navyse...a take nieco a na konci: ak si hrda mamicka,skopiruj sitento status 😀 tak kopirujme😉😀

zuzitka
autor
28. okt 2010

@snehovavlocka práve to čítam u kamošky na FB 😀

snehovavlocka
28. okt 2010

@kaja73 aj moj...asi zdedil po mne a chyta to aj to nase mrnatko,co ledva stoji😀😉

snehovavlocka
28. okt 2010

@zuzitka 😀 aspon vies,ze si nevymyslam

kaja73
28. okt 2010

@snehovavlocka Načo stat,ved naručie je to prave.Aspon moj chce byt pri tanci "hopa".Aspon sa dobre vypotim 😝

idris
28. okt 2010

@zuzitka
@katuska1974 babule snad to tak je, a aj hovienka su take prilis riedke... my mame len dve zubky tak snad nebudeme mat naraz 6 😒

snehovavlocka
28. okt 2010

@kaja73 my mame chvilky,ked tancuje na rukach, ale ked zacnem so synom tancovat za ruky,tak aj ona tak chce a to vtedy stoji pekne na zemi a pohupuje sa 😀😀 radost sledovat ich

snehovavlocka
28. okt 2010

@idris nam teraz vysli 4 a uz placw pre dalsie 2 😖 a synovi isli tiez viac naraz

snehovavlocka
28. okt 2010

pojdem ja dohajan,bo mam rano detsky budicek uz tesne po piatej (a to este v noci kojim).....dobru noc

zuzitka
autor
28. okt 2010

ja som mala túto noc na prd ... obaja sa mi obudili o pol 2h na strašný kašel .... zaspali sme o pol 4h 🙄

idris
29. okt 2010

@snehovavlocka juuu tak to ma nestraste, ja viem ze musia vyst ale ked ona ani dasna nema napuchnute hmmmm len nech mi papka a bude dobe. My sme tuto noc znova cakali ocka kym pride z nocnej takze o 4 rano sa mala rozbehla k dveram potom mliecko a potom este mojim nasilim zaspala 😉

flowerska
29. okt 2010

@kaja73 to mate super pekne rozdelene)))

flowerska
29. okt 2010

no holky ja som bola zvyknuta a teda aj naviac ma bavilo chodit do posilky rano o9 hod pred robotou na hodinku potom som bola cely den nabita energie lebo vecer kedze kazdy je uz dost unaveny som nemala sil ist este cvicit, no a ja som pribrala strasnych 23kg co zo zaciatku ani nikto netusil kedze to na mne vobec nebolo vidiet, ale posledne dva ci tri mesiace som to dobehla, a ja milujem sladke malinovky vodu teda moc nepijem a to je moj problem mala by som zacat pit vodu a este k tomu aj jednu flasu za den lebo ja moc toho nenapijem(((a samozrejme obmedzit sladke hlavne vecer a v noci)))

snehovavlocka
29. okt 2010

ahojte vospolok😀 obmedzit sladke?a z coho by sme mali energiu na tych nasich nezbednikov???😉😀 ale aj ja sa uz pomaly chystam.nie kvoli vahe,ale kvoli zdraviu.ale sladku vodu si zatial necham,ako zalohu😉 mam doma 2l kofoly:-P😀 kto si da poharik?

snehovavlocka
29. okt 2010

@flowerska 😉

zuzitka
autor
29. okt 2010

@snehovavlocka ty chceš ešte jedno bejby?